Jump to content

Spark-compatibilitate Playere Audio

Recommended Posts

Sal! Am in folosinta un Chevy Spark,cu cateva dotari bune (AC,geamuri electrice fata,airbag sofer),dar lipseste partea audio...adica are doar difuzoare fata, in bord.

Intrebare ? Ce marci de RC/CD/CDmp3 playere sunt compatibile cu mufa din bord (EURO sau ISO - nu stiu)?Vreau doar sa-l pot instala fara modif. la partea electrica originala a masinii pt ca :1)masina nu este proprietate personala 2) nu vreau sa fac modif. care ar putea sa-i afecteze garantia ( pe bord am doar 8 000 km) la un eventual control

Multumesc

Ai idee cat ajunge o mufa adaptoare si unde as putea gasi? (firme care vand scule audio auto sau in reteaua General System?)

mersi

Nu cita postul anterior inutil

Edited by Satori

Sunt mufe ISO. Sunt destul de comune,iar perechea de mufe tată costă în jur de 100.000 Rol . Ţie îţi trebuiedoar 4 pini din mufele noi . Pe de altă parte mă gţndesc la garanţie... E cam cu dus şi întors...

Cumpara-ti aparatul apoi mergi la un electrician, du-te la YV de exemplu, in Pacurari perete in perete cu R.A.R.-ul monteaza ei acolo la preturi ok si au si mufe de vanzare.

Nu chiar orice tip de scula are mufe ISO.

Ca idee, ar trebui sa fie desenata (scula vazuta din... fund) si sa arate ("conectata") cam ca in imaginile atasate.

Ceea ce te intereseaza pe tine sunt conectorii A si B, respectiv cei negri (C, respectiv cei colorati sunt pentru scopuri mai... extinse)

post-482-1150383785_thumb.jpg

post-482-1150383906_thumb.jpg

Iar in ceea ce priveste mufa adaptoare nu o sa ai nici un fel de probleme cu garantia. Mufe adaptoare gasesti la magazinele de electronice de pe Str. Maica Ddomnului. (In cazul in care esti din Bucuresti)