Jump to content

Bumbi Pe Asfalt

Ce parere aveti despre bumbii de pe asfalt?  

93 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

A inceput prin vara sa cada cate-un bumb pe strada. Acum a stat. Adica i-au scos ca cica vine iarna.

Cred si eu ! Pai unii fusesera amplasati pe o strada principala, cu circulatie mare si care are o panta...mama-mama! Sa fi vazut distractie... Chiar fara bumbi, daca pierde unu demaraju cand e putina zapada se formeaza coada si se blocheaza tot. Si aluneca care cum pot cu totii la vale. Pacat ca i-au scos, ca teatru de comedie n-avem ! Anul trecut pe vremea asta deabea le venise geniala idee de ai monta . Dupa mai putin de doua saptamani a nins, iar plugurile masinilor de dezapezire i-au spulberat.

Am vazut faze cand soferii nu mai erau atenti la pietoni ci la cum sa evite bumbii - cate stergeri de pietoni (intr-adevar, la viteze mici) n-au fost !

Edited by Bel_Ze-but
  • 1 month later...

Mare aiureala cu amplasarea lor.Cel putin dupa parerea mea,in Craiova.Dupa ce ca suntem full de gropi si santuri mai pun si aiurelile astea.Incurca circulatia,nu fluidizeaza deloc.Din ce am observat eu pana acum maxim 2-3% au utilitate,in sensul ca sunt amplasati inaintea unor intersectii periculoase.Oricum cine trecea inainte tare prin intersectii nu o sa se sinchiseasca nici acum.Multe din cele amplasate in orasul meu au fost deja aplatizate asa ca nu prea isi mai fac treaba.So...waste of money.Si nervi din partea noastra.