NFS Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Hmmm... teoretic al meu stie si VG2, adica se auto-inchide cind detecteaza un detector de detector! Da' cum sa-l probez? Sper ca pina sa-si faca astia rost de detector de detector se se dea drumu la libera circulatie a detectoarelor. Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Alta chestie: nu va uitati dupa detectoare de detectoare pe masinile cu radar pentru ca nu pot functiona acolo. Link to comment
iso Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Hmmm... teoretic al meu stie si VG2, adica se auto-inchide cind detecteaza un detector de detector! Da' cum sa-l probez? Sper ca pina sa-si faca astia rost de detector de detector se se dea drumu la libera circulatie a detectoarelor. Trebuie numai sa-l activezi ca ia si semnale false si se opreste... Link to comment
NFS Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Trebuie numai sa-l activezi ca ia si semnale false si se opreste... Pai: 1 (la mina): Nu prea da semnale false (foarte rar)! 2 (la mina): Am citit carticica din scoartza in scoartza de vreo 2x, plus documentatie de pe internet si n-am gasit cum se activeaza/dezactiveaza VG2-ul... Am tras concluzia ca nu se poate... banuiesc ca e activ intr-una! PS. BEL Vector 940 Link to comment
iso Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 @NFS 1(la mina , stinga ... ) la Wistler(eu am) trebuie activat altfel nu merge . 2(la mina , dreapta , stinga a obosit ) imposibil sa nu ia macar un semnal fals de VG-2 in special pe mod Autostrada (sensibilitate max) si sa se opreasca . P.S. La mine are sinteza vocala si tanti mai si spune "ViGi-tu" . Link to comment
emilv Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 , am sa va povestesc la prima intalnire despre ce este vorba... Link to comment
bogris Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 adik are detector de detector de radar, sau detector de anti-radar (scrambler.. sau cum ii spune in en)? Link to comment
NFS Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 2(la mina[...] ) imposibil sa nu ia macar un semnal fals de VG-2 in special pe mod Autostrada (sensibilitate max) si sa se opreasca . P.S. La mine are sinteza vocala si tanti mai si spune "ViGi-tu" . Il tin INTOTDEAUNA pe Autoscan. I-am scos sinteza vocala ca ma enerva! ("Bip bip bip... chei bend") Link to comment
emilv Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 au detector anti-radar, deci ei decteaza masinile care au detectoare radar in functiune, de aceea cand incepe detectorul de radar sa tipe, e bine sa inchizi aparatul si sa conduci cat mai atent respectand toate regulile de circulatie din zona... Link to comment
Wolfman Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Bel940 are Shadow Tehnology (este invizibil pt. detectoarele de detectoare), deci nu cred ca ai cum dezactiva VG2. Link to comment
florinbad Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Spuneti-mi si mie, ca sa nu mor prost: detectorul de radar detecteaza undele emise de radar ( este receptor) sau emite unde ca sa detecteze undele radarului (este emitator) :? ??? Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Este un receptor. Adica are o antena. Se pare ca detectorul de detectoare detecteaza oscilatorul intern al detectorului. Destul de simplu, nu? Link to comment
florinbad Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 OK! Am inteles! Nu-mi dadeam seama cum poate fi detectat daca nu emite el insusi unde. Link to comment
danielson Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Din cate vazui eu la TV, nu masina radar a politziei are dispozitiv de detectare a sniperelor, ci exista niste gigei (masina mobila, motocicleta) care se deplaseaza pe langa coloane de masini (evident cand sunt blocaje pe E-uri, sau in localitatzi) si detecteaza de la mica distantza care are si care n-are sniper in masina. De-aia zic, deconectati-va sniperele in localitati, ca e mai bine... Link to comment
NFS Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Pai poa' sa detecteze zona de unde vine semnalul. Nu cred ca au cum sa identifice masina exact. Si daca e ascuns bine nu-l vede si nu te baga in seama. Am avut un detector mai naspa care imi bipaia si cind treceam pe linga altul cu detector! Pai daca nu-l folosesti in localitati, atunci unde? Ca pe afara oricum nu merg cu 150! In localitati mergi in general nitel mai tare decat e limita. Link to comment
laurentziu83 Posted January 29, 2005 Author Share Posted January 29, 2005 Back on topic. Dupa cum stiti mi-am luat CD Player de curand. Spre deosebire de vechiul cass asta mai ara la partea din spate alaturi de firul de alimentare la antena (de unde imi trasesem eu alimentarea la detector) si un fir de TELEFON (se leaga la car-kit-uri) Din ce am citit prin manualul unitatii, firul ala cand primeste semnal trece boxele pe mute. Intrebarea mea e: ce fel de semnal? Semnal obisnuit de +12V sau la alt voltaj? (asa i-am bagat la firul de afisaj, am legat un fir de la iluminarea de la scrumiera la firul respectiv si acum cand aprind pozitiile scade putin iluminarea la afisajul unitatii, aka mod nocturn). De ce va intreb(daca nu ati ghicit)? Ca atunci cand detectorul piuie, automat alimenteaza difuzorul, deci "iese" curent din el. Daca eu leg alimentarea de la difuzor cu firul de telefon al unitatii, nu ar trebui sa-mi intre mute-ul pe unitate cand piuie detectorul? Cu ocazia asta as formula raspunsul la intrebarea pusa de titlul topic-ului. Rezultatul ar fi ca imi "tace" radioul cand detecteaza radarul, intru in alerta si incetinesc. Daca as fi avut muzica tare nu l-as fi auzit neam. Link to comment
BogdanG Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Bingo ti-ai raspuns singur la intrebare ,problema este ca se alimenteaza la 12 volt (cel putin al meu asa face) si nu stiu de unde o sa scoti tu 12 volti de la detector Trebuie sa masori difuzorul tau dar sigur nu se alimenteaza la 12v pt ca ai spus ca nu-ti aprinde plafoniera decit licareste putin . Oricum merita sa incerci problema este ca tb legat numai (+) la firul Mute . Bafta Link to comment
laurentziu83 Posted February 18, 2005 Author Share Posted February 18, 2005 (edited) Eu nu mi-am raspuns singur la intrebare ca nu aveam cum si nu voiam sa risc. Banuiam eu ca er fi acelasi principiu ca si la firul de afisaj dar nu eram sigur. Problema nr 1 rezolvata. Acum problema nr 2 ar fi gasirea unui releu care sa se alimenteze de la curentul ala infim si sa genereze semnal de 12 v. din pacate nu sunt electronist asa ca nu stiu daca exista asa ceva sau daca s-ar putea face. Inclin sa cred ca da. Daca se poate atunci s-a rezolvat problema avertizarii detectorului cand mergi cu muzica tare. Exact ca la hands-free-ul de celular. Momentan am sa incerc sa alimentez firul respectiv cu 12 volti de pe undeva si apoi am sa vad setarile cum se fac (in manual vad ca ar fi vreo 2, am sa ma uit mai bine). Nasol e ca trebuie sa demontez iar bordul Cand am timp fac testul si va spun ce mi-a iesit. Edited February 18, 2005 by laurentziu83 Link to comment
Maryusrow Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Salutare la toata lumea Sunt mai nou pe aici Am citit ce a scis fiecare mai sus si am decat un lucru de spus Politia Romana are aparate de detectare a vitezei(RADAR) care functioneaza pe banda K ATENTIE ca asta vara la mare erau si pe banda X ceea ce se intampla foarte rar Detectoarele noastre ce le posedam in masini pot fi detectate pe banda VG 2 cu niste aparate care la ora actuala le testeaza POLITIA AMERICANA Deoarece sunt foarte scumpe POLITIA ROMANA deocamdata NU SI LE PERMITE Atata stiu atat va spun Link to comment
valt3r Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 Si unde vad eu LED-ul ziua in amiaza mare? Nu se poate monta un amplificator de curent sau o un releu la firele alea doua, eventual ceva la care sa pot sa leg un bec, ceva mai mare oricum? Daca pun un bec obisnuit mi-e frica sa nu ard detectorul. Asta ma interesa: sa am o sonerie, un bec mai mare care sa fie comandata de curentul care ar fi alimentat in mod normal difuzorul. Ia mane un led albastru de la o bricheta ca orbesc alea si ziua... Link to comment
kata Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Eu totusi nu am inteles cum s-ar lega firul de la casetofon pentru telefon (karkit). Difuzorul detectorului are 2 fire, respectiv + si -. Care dintre ele il legi de firul de la casetofon? Cum? Link to comment
Abram Burel Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 La insistenţele amicului kata, am pus la cale un prototip al unui dispozitiv capabil să comande intrarea de "mute" de la radiocass/cd (cea disponibilă pe conectorii din spate). Este dotat cu: - o intrare de la detector prevăută cu jack mono de 3,5 mm - o ieşire (fir portocaliu) către intrarea "mute" de la radiocass/cd - două fire de alimentare +12V (roşu) şi masă (negru) ce se conectează probabil pe circuitul de accesorii - un difuzoraş (0,25W/8ohmi) pentru a asculta ce vrea detectorul (la introducerea jack-ului în priza de "earphone", difuzorul încorporat în detector va tace) Dispozitivul este într-un... dop, iar difuzorul în alt... dop (după cum se poate vedea în poze). Nu am avut specificaţii referitoare la nivelul semnalului furnizat de detector, deci încă nu ştiu dacă dispozitivul este suficient de sensibil. Din acelaşi motiv, nu ştiu dacă difuzorul este adecvat ieşirii detectorului, nu că s-ar întâmpla ceva, dar nu ştiu dacă se va auzi suficient de puternic. Ideea a fost să nu se desfacă detectorul, deşi ar fi fost mult mai simplu aşa. Aşteptăm reacţiile... cobaiului Link to comment
wsc Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 Am un detector,care pana acum vreo 2 luni a functionat perfect,dar acum nu mai misca nimic.Am primit o explicatie de genul :au schimbat astia banda.E posibil?Mai pot sa fac ceva pentru a-l folosi? Link to comment
Satori Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 Cel mai probabil a schimbat detectorul banda. Sunt foarte greu de diagnosticat si reparat... Link to comment
Recommended Posts