laurentziu83 Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Aia cu "gatlegau" in loc de cravata. Link to comment
VFX Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 A încetat din viaţă pictorul Sabin Bălaşa Marţi 01 aprilie 2008, 17:31 Pictorul Sabin Bălaşa a murit, astăzi, în jurul orei 16.30, la Spitalul "Sf. Maria", unde era internat în stare gravă din cauza unui cancer generalizat, decesul survenind unui atac de cord. Pictorul Sabin Bălaşa se afla în stare gravă în clinica de chirurgie generală a Spitalului Clinic "Sf. Maria" din Bucureşti şi suferea de cancer generalizat şi paraplegie, după ce medicii constănţeni i-au extirpat luna trecută o tumoare pulmonară de 30 de centimetri. Bălaşa a fost internat la spitalul bucureştean la începutul lunii martie, cu diagnostucul "neoplasm cu punct de plecare peluro-pulmonar cu multiple determinări secundare; paraplegie", anunţă într-un comunicat de presă purtătorul de cuvânt al spitalului, Cătălin Pivniceru. Diagnosticul a fost comunicat la dorinţa expresă a pictorului. Bălaşa a fost operat, la începutul lunii februarie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru extirparea unei turmori. Potrivit medicilor, pictorul a ajuns, la recomandarea unui cunoscut chirurg, la spitalul din Constanţa, după ce a fost consultat de specialişti din Bucureşti, China şi Franţa, care au refuzat să efectueze intervenţia chirurgicală deoarece era prea riscantă. Sabin Bălaşa, în vârstă de 75 de ani, a fost operat de o echipă de medici de la Clinica de Chirurgie Cardio-Vasculară, intervenţie care a fost realizată de prof.dr. Mircea Pătruţ. Sursa: Realitatea TV Link to comment
Cumnatu Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Of, imi amintesc cand eram mai tanar cum ma uimeau calendarele cu poze din picturile lui... nu mai am cuvinte ! Link to comment
tolin Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Si pe mine m-au uimit tablourile cu tovarasu si cu tovarasa. Daca la pictori era o regula, lumea in care traiau nu-i intelegea, la el a fost invers. Link to comment
cristi.a Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 (edited) A murit actorul Colea Rautu Actorul Colea Rautu a incetat din viata astazi, la varsta de 95 de ani, la Spitalul Municipal din Bucuresti. Colea Răutu a interpretat roluri în peste 70 de filme de lung metraj, atât româneşti cât şi străine, în seriale de televiziune. Actorul a debutat cu “Desfăşurarea”, în 1954. Dumnezeu sa-l odihneasca! Edited May 13, 2008 by cristi.a Link to comment
VFX Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 I did not know that! Rest in peace! Link to comment
Lucian M Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 (edited) Uite, frate, cate se intampla cand dormi (am dormit azi cateva ore bune). La tv nu am vazut nimic (seara, la orele 21 si dupa). Mare actor, mare om! Ultimul film in care l-am vazut jucand a fost "Haiducii lui Sapte Cai", interpreta rolul lui Mamulos (filmul l-am vazut acum vreo saptamana pe B1 tv, intr-o sambata- dau astia filme bune). Sa-i fie tarana usoara marelui Colea Rautu! Edited May 13, 2008 by Lucian M Link to comment
sorin1983 Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 d-zeu sa-l odihneasca! avea si o melodie "hei cosar" interpretata de el ! de filme nu mai zic... vorba aia "mare boier mare caracter" Link to comment
Dumitru Cristian Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Dumnezeul sa-l odihneasca! S-a mai dus unul din putinii actori romani. Link to comment
_romulus_ Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Dumnezeu sa-l odihneasca. Totdeauna cand l-am vazut in filme am apreciat cat de bine i se potriveste rolul... fiecare rol... Link to comment
laurentziu83 Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 (edited) In "Nea Marin Miliardar" avea rolul directorului de hotel, iar in "BD la munte si la mare", pe al excrocului ala care se dadea el mare si tare ca fusese inchis la Sing-Sing, etc. Intr-adevar, un bun actor, desi era intotdeauna potrivit pentru rolurile mai negative. Mi-am amintit acum si de Dem Radulescu, care a plecat de printre noi de ani buni, ca sa nu mai zic de Toma Caragiu, plecat de 3 decenii. Edited May 14, 2008 by laurentziu83 Link to comment
Mircea Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 In BD rolul respectiv era jucat de Fintesteanu, nu de Colea Rautu... El a jucat in Toate panzele sus, plus roluri de indieni prin westernurile turnate la Buftea in anii 70-80 Link to comment
Cartieru Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Mare actor,mare caracter,Dumnezeu sa il odihneasca .Pacat ca tinerii din ziua de azi ,numai apreciaza adevaratele valori care le are Romania ,si care ,vad ca se duc pe zi ce trece.Pacat ,mare pacat Link to comment
Mircea Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Pentru neuitare: Filmografie Colea Rautu Link to comment
sebian Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace Link to comment
tolin Posted August 4, 2008 Share Posted August 4, 2008 (edited) http://www.ziua.ro/display.php?data=2008-08-05&id=241040 Un om simplu care a dovedit ca poate fisura un sistem dictatorial. PS pentru scriitori: poza este a lui Ioan Grosan. Edited August 4, 2008 by tolin Link to comment
5orin Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 PS pentru scriitori: poza este a lui Ioan Grosan. ...care insereaza in articolul lui si o inexactitate, spunind ca si Bulgakov a fost rus, acesta fiind de fapt de origine ucraineana. Link to comment
VFX Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 O mare pierdere! Rest in peace! Link to comment
banzay Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 http://www.antena3.ro/Celebrul-designer-au..._52650_ext.html Link to comment
Apocalips Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 A murit Isaac Hayes (Chef din southpark) RIP http://en.wikinews.org/wiki/Soul_singer_Is..._dies_at_age_65 Link to comment
Mircea Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 S-a stins din viata si Ilarion Ciobanu... A mai picat o stea ("> Dumnezeu sa-l odihneasca in pace... Link to comment
Cumnatu Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 (edited) Sa fie fericit acolo unde se duce, o merita ! Edited September 7, 2008 by Cumnatu Link to comment
elprypas Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 (edited) A cazut o mare stea a cinematografiei romanesti... Dumnezeu sa`l ierte... Edited September 7, 2008 by elprypas Link to comment
Recommended Posts