Jump to content

Plecati Dintre Noi...

VIPER

Recommended Posts

RIP pt abandoi.Am citit intr-un in terviu al managerului lui Patrik si zicea ca a fost un moment in care plingea si uitandu-se in sus,spre d-zeu,plingand exclama :D e ce eu,trebuie sa mai traiesc,mai am atatea de facut.Nenorocita boala,cah.

• 1 month later...

Incet se goleste cupa de aur a cinematografiei si teatrului romanesc.Au mai ramas putini iar cand se vor duce nu va mai fi nimeni care sa le ia locul.Dumnezeu sa il ierte si sa-i ierte pe toti gigantii pe care i-am pierdut.

Pacat, lista continua dupa Colea Rautu, Adrian Pintea, Florian Pitis, Stefan Iordache, etc, a plecat si maestrul Dinica.

Incetul cu incetul, D-zeu isi face propriul casting adunand laolalta impunatoarele figuri ale cinematografiei si teatrului.

Dumnezeu sa-i odihneasca si cinstita sa le fie memoria.

PS bine ca maestrul Sergiu se impotriveste din rasputeri chemarii.

• 1 month later...

Un om sanatos nu e afectat de gripa aceea. Trebuie totusi sa ai si un dram de noroc.

Din pacare au aparut cateva cazuri in care omul era sanatos tun, deci nu mai e valabila ideea ca daca esti sanatos nu are ce sa-ti faca gria, gaseste ea...Sper ca acum Toni sa fie linistit, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace...

• 2 weeks later...

Din pacare au aparut cateva cazuri in care omul era sanatos tun

Erau pe naiba.

Poti sa fi surmenat si este suficient ca boala sa capete proportii.

In plus, daca nu stii ce are, nu inseamna ca era sanatos. Un om sanatos nu moare din cauza gripei. Un om sanatos in cele mai multe cazuri nici nu o ia! Lasati insa pandemia sa creasca, bagati vaccine... tot noi o sa platim indirect taxe si pentru aceasta prostie protevista.