EM!L Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 S-a dus şi Mile Cărpenişan http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7060849-mile-carpenisan-inmormantat-cimitirul-rusu-sirianu-din-timisoara.htm Păcat... Link to comment
Mircea Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Sa stai zile intregi printre gloante si sa mori stupid de o boala banala... Jesus... Link to comment
Ami Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 La 34 de ani orice moarte este stupida. Presa noastra a pierdut unul dintre putinii reporteri adevarati. Link to comment
madkat Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Era unul din putinii reporteri adevarati... Nu cred ca (,) clapaugul de la prosteve ar fi asa regretat asa cum il regretam pe Carpenisan. RIP. Link to comment
zet Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 (edited) O stire tragica si absolut incredibila. Spuma politicii poloneze - peste o suta de personalitati, au murit astazi. Printre ele presedinte Poloniei. Kaczynski a fost un presedinte de mare anvergura - Polonia, cea mai mare tara din Europa de est, a reusit sa evite criza economica, miracolul economic polonez fiind privit cu invidie de tari mult mai titrate, precum Germania sau Franta. Condoleante poporului polonez. Edited April 10, 2010 by zet Link to comment
NFS Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 http://www.ronniejamesdio.com/ Pe 16 Mai a pierdut lupta cu cancerul si Ronnie James Dio, fostul vocal al trupelor Black Sabbath, Rainbow si Heaven and Hell, iar mai apoi al propriei sale trupe DIO. Dumnezeu sa-l odihneasca! Link to comment
Doru Vladimir Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 ...pe 10 iulie ar fi implinit 68 de ani !... ...s-a dus si Turneul si Concertul din Romania(din iunie parca) ! RIP ! Link to comment
EM!L Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Am renunţat, ieri, să postez ştirea... credeam că pe-aici nu-s prea mulţi fani.. R.I.P, DIO! http://www.youtube.com/watch?v=frtJQFe9apw Link to comment
Salex Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 Si iata cum, incet incet, vechea garda se duce. Astazi, pe lista, Jean Constantin http://www.mediafax.ro/cultura-media/jean-constantin-a-murit-6179096 R.I.P Link to comment
uskt2005 Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 Dumnezeu sa-l ierte...pacat...mare actor Link to comment
Mircea Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 S-a dus sa joace pentru Cel de Sus scenetele din BD... ("> Link to comment
mihai72ro Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 Se va intalni cu regretatul Gheorghe Dinica...si ca sa il parafrazez pe Salex: "Si iata cum, incet incet, vechea garda se duce. Astazi, pe lista, Jean Constantin" Link to comment
Mircea Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Actorul Dennis Hopper s-a stins din viata azi... RIP Link to comment
uskt2005 Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 A murit Madalina Manole ... RIP http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti/Bucuresti-_A_murit_Madalina_Manole_0_298170208.html Link to comment
Wolfman Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Incredibil... Dumnezeu s-o odihneasca! Link to comment
mihai72ro Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 "M-am nascut pe mal de ape intr-un vechi castel Mi-a fost frate numai raul alb si incercanat Luminat de luna raul fara grai M-a invatat sa cant balada unui tanar crai Mi-am legat de buna voie soarta de un vis Am cantat,dar cine stie ce mi-o mai fi scris..." DUMNEZEU s-o ierte. Condoleante familiei! Link to comment
Leutzu Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Ramane tara si fara cantareti...sincer imi este greu sa cred...Dumnezeu sa o ierte. Link to comment
madkat Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Credeam ca abereaza astia la radio dimineata cand am auzit RIP Link to comment
Yaz Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 R.I.P, mie chiar imi placea muzica ei. Link to comment
raven84 Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 ...În loc cu verdeaţă, în loc de odihnă, de unde au fugit toată durerea, întristarea şi suspinarea...sufletului ei. Marturisesc ca muzica ei nu era chiar genul meu si melodiile chiar nu i le mai ascultasem demult, insa, in dimineata asta au sunat cu totul altfel. Pacat ca doar moarte lor ne mai aduce in atentia colectiva nume precum Madalina Manole, Laura Stoica, etc. Dar asta e discutie veche...nu-i asa? Stiu ca in credinta crestina si nu numai, sinuciderea este un pacat grav, de neiertat si aspru judecat de divinitate. Stiu ca eu nu sunt cel care, fara de pacat, sa ma ridic sa spun ce este sau nu este bine, insa cred ca, in amintirea Madalinei Manole, dar si a celorlalti mari artisti ce ne-au incantat vietile cu arta izvorata din sufletele lor, in amintirea unor oameni ce si-au depanat viata in fata noastra, pe scena teatrelor, pe scenele de concert sau in fata camerelor de filmat putem sa ne rupem cateva minute pentru a ne ruga pentru ei si pentru a spera ca in viata de dincolo isi vor gasi linistea uneori atat de mult cautata in toti acesti ani cat s-au aflat printre noi. Si acum, inainte de a scrie vreo replica ironica, hai sa ne gandim daca nu cumva mereu facem aceleasi greseli. Dumnezeu s-o ierte si sa o primeasca in randurile dreptilor Madalina Manole 1967 - 2010 1 Link to comment
Mircea Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 S-a stins din viata si Tony Curtis... RIP Link to comment
hohaele Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Pe 13 septembrie a plecat dintre noi si marele compozitor Anton Suteu.Am aflat cautind o melodie cu Dida Dragan:"Deschideti poarta soarelui",compusa de maestru.Dumnezeu sa-l odihneasca. Link to comment
Recommended Posts