m1ha1 Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Salutare , Sunt proaspatul mandru posesor al unui Matiz 2001 , cu alarma EAGLEMASTER CL 5100T . Masina a fost luata la SH si din pacate proprietarul nu mai are decat un rand de chei . Cum pot sa fac un duplicat dupa chei si mai ales , sa imi fac rost de inca o telecomanda pentru inchiderea centralizata/alarma Multumesc anticipat Link to comment
Tommy Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Cheie faci o orice ghereta de facut chei daca are matrita asemanatoare cu a ta. Telecomanda cumperi de la o firma ce vinde/instaleza alarme, si apoi alarma invata telecomanda. Link to comment
marr Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Asta numai daca (spre rusinea mea nu stiu), Matiz-ul nu are imobilizator electronic la motor - adica nu are cheie cu cip. Daca are cip in cheie, va trebui luata o cheie bruta (cu cip) de la un dealer, prelucrata la un atelier de copiat chei dupa cheia originala si dupa aceea mers din nou la dealer si "programata" cheia Link to comment
Senna Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Nu are imobilizer, masina fiind din 2001, deci Euro2. Doar la Matiz Euro3 (din 2005). Link to comment
m1ha1 Posted July 27, 2007 Author Share Posted July 27, 2007 Multumesc , cu cheia am rezolvat ...nu are chip Poate cineva recomanda o firma din Bucuresti de unde sa cumpar o telecomanda pentru Eaglemaster? Eventual si cam cat ar costa ? Numai bine , Mihai Link to comment
Recommended Posts