Jump to content

Intalnire Bucuresti - 22.06.2006 - Sala Polivalenta

Recommended Posts

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Vin si eu cu fetele mele, probabil pe la 18.30-19. Mi se pare mie sau de data asta s-a anuntat putina lume ??

:o fftopic: Apropos de putina lume, ati observat ce liber este Bucurestiul de vre-o 3 zile ?? Uimitor, am facut de la Veteranilor pana pe Decebal 21 de minute. :lavolan:

Edited by Cumnatu
Vin si eu cu fetele mele, probabil pe la 18.30-19. Mi se pare mie sau de data asta s-a anuntat putina lume ??

Dupa ce o sa vii o data, o sa vezi de ce.

Pentru multi este aiurea sa mai anunte ca vin, este prea normal sa vina. Multi se feresc de intalnirile astea ca de dracu, "cum sa ma vada pe mine la fata astia?", "poate imi fura/sparg/.... ceva" sau alte asemenea. Apoi vin o data si devin dependenti. Nu zic ca se intampla lucruri fenomenale, dar... eh, lasa, o sa vezi tu. :)

Cumnatu, te-ai anuntat si saptamana trecuta.. dar eu cred ca ti-a fost frica de bordurile alea de 25-30 de cm. Revin cu sfatu'.. sa le ataci frontal :D

later edit.. ahh, deci le-ai trecut totusi, dar ai fugit repede ;)

Edited by Tommy
E a2a oara cand vine ma :D .

O fi venit, eu nu l-am vazut. Si oricum, nu ii era adresata lui, special... e pentru mai multi :)

Apropo, SHARPE, de data asta o comitem.

Veniti cu masinile cat mai curate posibil si in numar cat mai mare. Facem coregrafie sa scoatem niste poze simpatice. Pentru ce? O sa va spunem la intalnire.

Am mai fost si joia trecuta dar ma astepta aia mica sa o scot in parc si trebuia sa ajung in Militari sa o ridic rpd motiv pentru care nu am stat mult. Acum stau si eu pentru prima daca ca lumea, eventual o trimit pe nevasta-mea la plimbare in parc cu fetita.

Daca imi spal masina ploua in urmatoarea jumatate de ora. Am probat-o saptamana trecuta de 4 ori, de acum o spal numai in interior !

Nu conteaza daca ploua inainte sau dupa... 30 de minute sa ne lase libere. Important este sa nu bata vantul... asta ne-ar strica nitel planurile :)

Veniti in numar cat mai mare, avem nevoie de masinile voastre. :D Nu-i asa, Sharpe?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...