Jump to content

Intalnire Bucuresti - 22.06.2006 - Sala Polivalenta

Recommended Posts

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hehe , radeti voi de treaba cu capse , dar ajungeti voi sa fiti in situatia capsatilor de blugi ! Ieri i-am dat un polish si o ceara unui prieten care si-a lasat masina vre-o 3 saptamani in parcare , singurica si cand a gasit-o , avea pe ea anunturi matrimoniale , reclame , desene obscene si vre-o 3 zgarieturi laterale .

Deci sa venim cu ele spalate , curate , spray-ate , siliconate si umflate ? Mai voi v-ati pus in gand sa ne vindeti masinile fara stirea noastra! :D

Eu ma gandesc ca va fi o sedinta foto ... daewoo/chevrolet/opew/vw/etc...

Ce naiba cauta o dacie in poza asta ? Auzi si tu scufita rosie si masinile :scarpin:

Deci nu e nevoie sa o speli... decat daca organizeaza daciaclub sedinta foto. :P

Edited by steph
Matale se pare ca adori toti tinerii, Regina! :P indiferent de ce pun pe I

Suntem offtopic dar nu ma rabda sa tac!

Dimpotriva, nu imi plac tinerii fiindca in general sunt necopti. Ca sa marchezi un punct iti tre'be nitel discernamant :D

Eu daca imi spal masina seara, in seara urmatoare este la fel de murdara/prafuita. Daca am timp o spal dupa ce ies de la serviciu.

Am o rugaminte: am nevoie de un surub care ajuta la prinderea platicului din fata parbrizului. Este langa stergatoare si se afla in spatele unui capacel de plastic. Nu ma pricep si nu stiu daca e de 4 de 5 de sase. Daca aveti asa ceva acasa sau prin masina, va rog sa-mi aduceti si mie unul. Si daca are cineva posibilitatea sa cumpere un 'capacel de suc' pentru montat la becul de la plafoniera. Eventual sa ma ajute sa-l montez. Sau sa-l ajut eu sa-l monteze :D . Capacul si surubul contra cost, iar montatul capacelului de suc contra unei sticle de suc pline cu, evident, suc ;) . Sper sa ajung si eu pe la 8.00.

Nu trebuie neaparat sa spalati masinile... decat daca, sa zicem, sunt deschise la culoare, altfel nu cred ca se vede :D . Oricum, in momentul de fata, Sharpe a cam disparut, nu stiu de unde sa il iau.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...