Jump to content

Intalnire Bucuresti - 22.06.2006 - Sala Polivalenta

Recommended Posts

Obi , multumim pentru relatarea prozaica ! Esti genial , imi place si te asteptam cat de curand cu altele scrieri pretioase !

Nenea Guru , se spune ca rabdare te salveaza uneori ... si de asta te sfatuiesc sa o acorzi buzunarului tau pentru ca nu au intrat zilele in sac , iar tehnologia avanseaza pe zi ce trece si apar mai multe device-uri care de care mai "istete" .

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Obi , multumim pentru relatarea prozaica ! Esti genial

Pai ori prozaic(obişnuit) ori genial ? =)) Ori genialul e prozaic ? :D Ori ai vrut sa scrii "proza"? Curat proteism ..

Ticodrivere, nu nedescularea a facut furori, ci muzica. Dar daca maistrul @AB a suportat,

noi muritorii de rand ce sa mai zicem. Daca-l prindea noaptea.. te vedeam tinindu-i lumanarea :mrgreen:

Asteptam episodul 2 =))

Bai Alezzule, tu numai grija stomacului si a consumului mic o ai :P

Precum un bulgare cu gheatza aruncat in ochi, a fost aparitia Leutzului, care si-a exploatat la jiletu' si si-a tras o piele noua pe cap, atit de stralucitoare, pina si tintarii si mollile noptii lasasera dracului neoanele din imprejurimi si dadeau tircoale scalpului de Leutz. nomi", he-he!

post-1252-1151058807_thumb.jpg

Woody Allen-ul intilnirii de aseara a fost insusi VAXXI, care, neavind destul de mult timp sa-si pregateasca licenta, a venit asa, o tura, cautind faze palpitante si inedite.

post-1252-1151059575_thumb.jpg

Pe cat de scurta a fost incursiunea mea in aceasta intalnire pe atat de lunga a fost relatarea Obiwanului.

Vezi mestere ca ai trecut cu vederea faptul ca daca dadeai bot in bot cu mine la urcare, pe mine m-ar fi ajutat Witch sa te imping la vale ca noi eram in formatie compacta si cu tot ECM-ul tau resetat, 2 Tici putere (+bonus de coborare) ar fi rusinat un Matiz (+penalizare de urcare).

Ma bucura revederea, fie ea fugara, cu toti cei pe care i-am vazut.

Pe alta data!

, Tigrutza s-a apropiat timida de el (ca sa n-o spulbere curentul, probabil, a prins si fata momentul) si i-a soptit: Alezz, mai sint prajiturici pe bordura, sa stii! Toti au o masura, draga mea, a mea e mica rau, a raspuns acesta mindru.

post-1252-1151061027_thumb.jpg

Nenea Guru esti "pozaic", tata! L-am parafrazat pe marius_eugen, sorry! prozaic > proza, pozaic > poza! He-he!

Multumesc pentru aprecieri, mi-a fost dor de voi, prieteni! Sper sa se mai reproduca episoade si in viitor!

Cu siguranta o sa se eproduca episoade si in viitor! Daca nu vi tu venim noi si te luam. :D

E-produca sau reproduca? Bine ca n-o sa se reproduca si in trecut, ca in e-spatiu, e permis orice :wallbanger:

Nu de alta .. dar asta cu reproducerea era din clasa 7-a =))

Vezi mestere ca ai trecut cu vederea faptul ca daca dadeai bot in bot cu mine la urcare, pe mine m-ar fi ajutat Witch sa te imping la vale

Remix, ca .. sa vezi ce inseamna comunitatea "binara".. partenerul te ajuta si la vale :D

Mike1, felicitari pt noua ta masina, o impecabila Leganza! S-o conduci sanatos si la cat mai multi km fara probleme! In sfarsit vom avea si vasul amiral Daewoo la intalnirile de joi :thumbl:

Cu ceva intarziere, cateva poze de joi:

post-65-1151149546_thumb.jpgpost-65-1151149553_thumb.jpg

Marele Sharpe pe post de fotoreporter / regizor

post-65-1151149591_thumb.jpgpost-65-1151149600_thumb.jpg

the crew in action

post-65-1151149618_thumb.jpgpost-65-1151149625_thumb.jpg

si rezultatul (partial, au fost mult mai multe in final, asteptam pozele profi de la Sharpe)

Regizorul era plecat in lumea viselor, ca de obicei.

Sharpe o fost fotoreporter iar Vaxxi scenarist. Nu prea eram in the crew, noi doar mancam seminte, el facea literele :)

Scena nu a tinut cu noi, iar era camionul ala acolo. Sa speram ca o sa mai ne vina idei, 'de circ' cum zic unii, si alta data si sa nu mai fie acolo.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...