marius_eugen Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Obi , multumim pentru relatarea prozaica ! Esti genial , imi place si te asteptam cat de curand cu altele scrieri pretioase ! Nenea Guru , se spune ca rabdare te salveaza uneori ... si de asta te sfatuiesc sa o acorzi buzunarului tau pentru ca nu au intrat zilele in sac , iar tehnologia avanseaza pe zi ce trece si apar mai multe device-uri care de care mai "istete" . Link to comment
Tommy Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Obi , multumim pentru relatarea prozaica ! Esti genial Pai ori prozaic(obişnuit) ori genial ? Ori genialul e prozaic ? Ori ai vrut sa scrii "proza"? Curat proteism .. Ticodrivere, nu nedescularea a facut furori, ci muzica. Dar daca maistrul @AB a suportat, noi muritorii de rand ce sa mai zicem. Daca-l prindea noaptea.. te vedeam tinindu-i lumanarea Asteptam episodul 2 Bai Alezzule, tu numai grija stomacului si a consumului mic o ai Link to comment
guru Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Precum un bulgare cu gheatza aruncat in ochi, a fost aparitia Leutzului, care si-a exploatat la jiletu' si si-a tras o piele noua pe cap, atit de stralucitoare, pina si tintarii si mollile noptii lasasera dracului neoanele din imprejurimi si dadeau tircoale scalpului de Leutz. nomi", he-he! Link to comment
ticodriver Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Da mai tare Tommy...dar totusi ce ti-a provocat reactia asta? Link to comment
guru Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Woody Allen-ul intilnirii de aseara a fost insusi VAXXI, care, neavind destul de mult timp sa-si pregateasca licenta, a venit asa, o tura, cautind faze palpitante si inedite. Link to comment
remix Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Pe cat de scurta a fost incursiunea mea in aceasta intalnire pe atat de lunga a fost relatarea Obiwanului. Vezi mestere ca ai trecut cu vederea faptul ca daca dadeai bot in bot cu mine la urcare, pe mine m-ar fi ajutat Witch sa te imping la vale ca noi eram in formatie compacta si cu tot ECM-ul tau resetat, 2 Tici putere (+bonus de coborare) ar fi rusinat un Matiz (+penalizare de urcare). Ma bucura revederea, fie ea fugara, cu toti cei pe care i-am vazut. Pe alta data! Link to comment
guru Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 , Tigrutza s-a apropiat timida de el (ca sa n-o spulbere curentul, probabil, a prins si fata momentul) si i-a soptit: Alezz, mai sint prajiturici pe bordura, sa stii! Toti au o masura, draga mea, a mea e mica rau, a raspuns acesta mindru. Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Nenea Guru esti "pozaic", tata! L-am parafrazat pe marius_eugen, sorry! prozaic > proza, pozaic > poza! He-he! Multumesc pentru aprecieri, mi-a fost dor de voi, prieteni! Sper sa se mai reproduca episoade si in viitor! Link to comment
MethodRO Posted June 23, 2006 Author Share Posted June 23, 2006 (edited) Cu siguranta o sa se reproduca episoade si in viitor! Daca nu vi tu venim noi si te luam. Edited June 23, 2006 by MethodRO Link to comment
Leutzu Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 (edited) Clar...ai dat de dracu...si ala tot monstruos e, nu? Edited June 23, 2006 by Leutzu Link to comment
Tommy Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Cu siguranta o sa se eproduca episoade si in viitor! Daca nu vi tu venim noi si te luam. E-produca sau reproduca? Bine ca n-o sa se reproduca si in trecut, ca in e-spatiu, e permis orice Nu de alta .. dar asta cu reproducerea era din clasa 7-a Vezi mestere ca ai trecut cu vederea faptul ca daca dadeai bot in bot cu mine la urcare, pe mine m-ar fi ajutat Witch sa te imping la vale Remix, ca .. sa vezi ce inseamna comunitatea "binara".. partenerul te ajuta si la vale Link to comment
Ami Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Habemus cronicuta! Obi, jos palaria! Daca e ceva mai tare decat intalnirea de joi seara a Clubului, e cronica de vineri dimineata! Link to comment
ticodriver Posted June 24, 2006 Share Posted June 24, 2006 Pana apar pozele de la @sharpe, bag si eu niste poze facute in noapte la intalnire. Link to comment
tolin Posted June 24, 2006 Share Posted June 24, 2006 Ce faceati cu "argumentul" acela din mana? Link to comment
ticodriver Posted June 24, 2006 Share Posted June 24, 2006 Acel "argument" este proprietatea Iuliei. Cred ca Satori incerca sa dea mai multa greutate warn-urilor cu dansu' Link to comment
guru Posted June 24, 2006 Share Posted June 24, 2006 "Argumentul" incerca sa penetreze Corsa Ticodriverului. Alezz tinea de sase... Link to comment
Senna Posted June 24, 2006 Share Posted June 24, 2006 Mike1, felicitari pt noua ta masina, o impecabila Leganza! S-o conduci sanatos si la cat mai multi km fara probleme! In sfarsit vom avea si vasul amiral Daewoo la intalnirile de joi Link to comment
VIPER Posted June 24, 2006 Share Posted June 24, 2006 Cu ceva intarziere, cateva poze de joi: Marele Sharpe pe post de fotoreporter / regizor the crew in action si rezultatul (partial, au fost mult mai multe in final, asteptam pozele profi de la Sharpe) Link to comment
Satori Posted June 24, 2006 Share Posted June 24, 2006 Regizorul era plecat in lumea viselor, ca de obicei. Sharpe o fost fotoreporter iar Vaxxi scenarist. Nu prea eram in the crew, noi doar mancam seminte, el facea literele Scena nu a tinut cu noi, iar era camionul ala acolo. Sa speram ca o sa mai ne vina idei, 'de circ' cum zic unii, si alta data si sa nu mai fie acolo. Link to comment
andreiv Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Poate asta va ajuta data viitoare, la "coregrafie" Link to comment
Recommended Posts