laurentziu83 Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 Am ajuns si eu acum acasa si sunt plin de draci. De pe la 10 noaptea primesc INCONTINUU acelasi SMS. Pana la ora asta (3 noaptea) cred ca am sters vreo 100 de mesaje si nu apuc sa sterg toate mesajele primite ca imi vin altele noi. Primesc acelasi mesaj de enspe mii de ori, pana se incarca SIM-ul iar telefonul gafaie saracu, falfaie plicul in stanga sus si imi afiseaza: No space for new messages. Mesajul e de la cineva care cred ca ma cunoaste (apare numele meu putin schimbat in el) si suna cam astfel: xxxxxxxxxx (textul mesajului, nu va intereseaza) your sms pop pin is7290B0. please enter this 6 digit code into pop to complete registration. Then pop all your frien . Atat. Numarul de pe care este trimis este +27831441500 Sent: 15-aug-2004 20:59:52. Asta e unul din ele. Urmatorul mesaj are 2-3 secunde diferenta, adica 54 si tot asa. Ce vreau sa stiu de la voi este site-ul de pe net de unde s-a trimis SMS-ul. Daca tot m-a stresat toata seara iar acum am simul blocat de mesaje sunt si eu curios ce site permite trimiterea unui numar nelimitat de sms-uri. Nu de alta dar myx-ul nu permite decat 3 pe zi, sms.ac-ul permitea vreo 2 sau cat naiba permite acum. De pe site-ul asta nu se mai termina. Maine sun la orange si le cer sa-mi blocheze sms-urile de la adresa asta ca altfel risc sa raman fara serviciu de sms-uri pe telefonul meu. Nimeni nu-mi mai poate trimite acum sms-uri, pentru ca eu am ajuns sa sterg cat pot de repede, dar nu suficient incat sa zic ca a existat vreun sfert de secunda telefonul meu fara mesajul ala (ba mint, a existat, am stat vreo ora intr-o zona fara semnal, am fost la Hanu Conachi) Si acum cand scriu ma uit la telefon si vad cum scrie: No space for new messages. Poa? sa stea si asa, natia mamii lui ! Link to comment
laurentziu83 Posted August 16, 2004 Author Share Posted August 16, 2004 Am sunat acum la Orange si le-am comunicat problema. Mi-au spus ca ei nu pot sa blocheze mesajele numai de la un anumit numar ci trebuie sa le blocheze pe toate. Asa ca am ramas pentru cateva zile fara serviciul de sms pe telefon. Mi-au spus sa revin peste cateva zile (cam cat ar tine perioada de valabilitate a mesajelor) in timpul programului normal de lucru si sa le cer reactivarea serviciului. Acuma sper ca mesajele sa nu aiba valabilitate nelimitata, ca m-am scos de un nou numar de telefon. "> Link to comment
iuzar Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 Din cate stiu eu SMS au valabilitatea maxima 2 saptamini...asa ca mai ai de asteptat... Daca nu ai rabdare te invit sa profiti de oferta noastra adresata fostilor abonati Orange...hihihi... te asteptam la noi in retzea... Link to comment
VAXXi Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 Valabilitatea este maxim 7 zile. E în standardul GSM, toate telefoanele au aşa în meniu. Link to comment
SYL Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 La Connex valabilitatea maxima este de 4 zile, nu stiu cum e la Orange. Link to comment
NFS Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 Nu cred ca-i doar de 4 zile... si nu vorbesc aiurea. Eu fiind departe de casa... bag cartela de Connex numai cind ajung prin granitza la intrare in tara. Atunci dau navala toate mesajele de la prieteni... unele mult mai vechi de 4 zile... n-am avut totusi curiozitatea sa ma uit la data expedierii niciodata! Da'-n mod sigur sunt mai mult de 4 zile! Eu as merge pe 2 saptamini! Link to comment
NFS Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 Valabilitatea este maxim 7 zile. E în standardul GSM, toate telefoanele au aşa în meniu. Al meu (Ericsson), la Timp valabilitate, are 1 ora, 12 ore, 1 zi, 1 saptamana, sau MAXIMA! De unde deduc ca se poate si mai mult de o saptamana! :smartguy: Link to comment
SYL Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 Faza cu 4 zile mi-au zis-o o operatoare de la relatii clienti (*222). Eu am Nokia 3100 si am: 1 ora, 6 ore, 24 ore, 3 zile, 1 sapt, maxim de timp. Nu te contrazic la faza cu o sapt, eu nu cred ca am avut el orit/fara semnal mai mult de 2-3 zile... Link to comment
VAXXi Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 Da'-n mod sigur sunt mai mult de 4 zile! Eu as merge pe 2 saptamini! Eh, a fost un noroc înseamnă: http://www.connex.ro/personal/produse_si_s...index.jsp?id=57 daca destinatarul mesajului are telefonul inchis, centrul de mesaje va pastra mesajul (timp de 4 zile) si-l va transmite cand destinatarul isi va redeschide telefonul. Link to comment
SYL Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 Deci sa inteleg ca a avut dreptate cu 4 zile tipa de la relatii clienti (*222). Link to comment
laurentziu83 Posted August 16, 2004 Author Share Posted August 16, 2004 Daca nu ai rabdare te invit sa profiti de oferta noastra adresata fostilor abonati Orange...hihihi... te asteptam la noi in retzea... Am fost 4 ani in Connex. Ab asta il am din decembrie Cu abonament Connex in Iasi MORI DE FOAME platind apeluri in afara retelei. N-am avut Cent si ma stergeam undeva cu el "> ... Mai vorbeam doar cu ai mei acasa de pe el. Asa, cu 180 de minute seara si w/e sunt boier, n-am nevoie de fix. In concluzie tre sa stau 2 saptamani fara SMS-uri ? Bine macar ca nu mai primesc tampeniile alea publicitare cu "trimite fun la 366 si castigi ...", macar atat sa fiu multumit ca am scapat. NU STIE NIMENI DE PE CE SITE S-AU TRIMIS MESAJELE ALEA? Ca e mina de aur un site dintr-asta de pe care sa trimiti sms-uri la nesfarsit. @Vaxxi: mesajul e trimis de pe net, nu de pe telefon. I-am spus tipului de la Org ca primeam mesaje la interval de 2-3 secunde si mi-a raspuns ca o centrala telefonica normala nu suporta trimiterea atat de rapida a mesajelor. Doar un server de pe net ar putea. Iar serverul ala daca poate asa ceva inseamna ca poate si sa seteze durata mesajelor la nelimitat. Si atunci... Ce m-a enervat e ca la ei nu exista decat "totul sau nimic", adica nu pot sa fac blocare numai la numarul ala (ca la e-mail), ci la tot serviciul. S-ar putea sa nu pot nici sa trimit, n-am incercat. Stiu ca sunt telefoane la care se poate crea o lista de numere interzise, da 3315-le meu nu stie toate astea. Vad ca Bucurestiul nu stie de orange, n-are nimeni p-aici, cum nu stie tot nordul Moldovei de Connex. In Galati e juma juma. Link to comment
iuzar Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 Valabilitatea este maxim 7 zile. E în standardul GSM, toate telefoanele au aşa în meniu. ... atit se pastreaza si in SMSC (centrala care primeste mesajele)..... edit1: gata Serj, am modificat, sorry... Link to comment
NFS Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 Asta e mai degraba raspuns pt Vaxxi si SYL (cei cu 4 zile), nu de alta, dar tot 2 saptamani am sustinut si eu! Link to comment
razvani Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 Din cate stiu eu SMS au valabilitatea maxima 2 saptamini...asa ca mai ai de asteptat... Daca nu ai rabdare te invit sa profiti de oferta noastra adresata fostilor abonati Orange...hihihi... te asteptam la noi in retzea... Chiar exista o oferta speciala adresata fostilor abonati Orange? Care? De curiozitate. Link to comment
iuzar Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 In functie de vechimea avuta in reteaua Portocalelor, dovedita cu contractul de la ei, se dau minute gratuite si reduceri la abonamente...mai exact nu stiu nici eu, cei de la Relatii cu clientii iti pot da mai multe informatii...apeleaza cu incredere *222 de pe mobil cnx sau 021-3022222 de la un tel fix... Link to comment
VAXXi Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 iuzăr, fă şi tu un bine naţiunii: pune acilea numărul ăla la care trebuie sunat la Connex pentru dezactivarea primirii de mesaje comerciale (ăla la care sunai şi aveai 4 opţiuni ce puteau fi activate şi dezactivate, aşa încât să nu mai ne sune Ianţu şi să primim mesaje cu reclame). Pe site l-aţi pitit extrem de bine, nu l-am găsit Link to comment
iuzar Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 ...pai nu se poate bre ca daca nu mai primiti mesaje partenerii nu mai plateste si nu mai primim salar...glumesc bineinteles...habar n-am cum se dezactiveaza... Link to comment
VAXXi Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 Ba se poate. A fost un flyer într-un plic cu factura, acum vreun an. Sunai la un număr tip *1111 şi aveai de ales 4 opţiuni: * doriţi să primiţi mesaje publicitare non-interactive de la Connex (gen pliante în plicul cu factura) * doriţi să primiţi mesaje publicitare non-interactive de la partenerii Connex * doriţi să primiţi mesaje publicitare interactive de la Connex * doriţi să primiţi mesaje publicitare interactive de la partenerii Connex Astea ultimele două sunt cele mai enervante: fie SMSuri cu reclame pe mobil, fie apeluri telefonice automate (mie mi-a apărut odată un apel cu număr necunoscut, răspund, şi începe să vorbească ... Virgil Ianţu ! care începe să-mi zică să particip la Vrei Să Fii Miliardar. Era un mesaj automat, evident). Şi chestia asta este obligatorie, printr-o lege dată recent împotriva mesajelor publicitare. Link to comment
Satori Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 @laurentziu83 mai ai vreun mesaj? dute la propretatile respectivului si uita-te la SMSCNo - Centru de mesaje trimitere sau cum se numeste pe telefonul tau. este cel mai bun indiciu pe care il ai cand vine vorba de astfel de mesaje. Link to comment
iuzar Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 Vaxxi, eu ce stiu e ca poti scapa de unele sms-uri publicitare daca iti dezactivezi infozona aka busola Link to comment
Satori Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 da... numai ca alea sunt publicitare zonale si sunt doar la connex... si nu le primesti daca ai bifat acolo ca nu vrei sa primesti smsuri publicitare. asta e altceva. pun pariu. da-mi te rog numarul de la SMSC de trimitere. Link to comment
ovi_jer Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 Am ajuns si eu acum acasa si sunt plin de draci. De pe la 10 noaptea primesc INCONTINUU acelasi SMS. Pana la ora asta (3 noaptea) cred ca am sters vreo 100 de mesaje si nu apuc sa sterg toate mesajele primite ca imi vin altele noi. Primesc acelasi mesaj de enspe mii de ori, pana se incarca SIM-ul iar telefonul gafaie saracu, falfaie plicul in stanga sus si imi afiseaza: No space for new messages. Mesajul e de la cineva care cred ca ma cunoaste (apare numele meu putin schimbat in el) si suna cam astfel: xxxxxxxxxx (textul mesajului, nu va intereseaza) your sms pop pin is7290B0. please enter this 6 digit code into pop to complete registration. Then pop all your frien . Atat. Numarul de pe care este trimis este +27831441500 Sent: 15-aug-2004 20:59:52. Asta e unul din ele. Urmatorul mesaj are 2-3 secunde diferenta, adica 54 si tot asa. Ce vreau sa stiu de la voi este site-ul de pe net de unde s-a trimis SMS-ul. Daca tot m-a stresat toata seara iar acum am simul blocat de mesaje sunt si eu curios ce site permite trimiterea unui numar nelimitat de sms-uri. Nu de alta dar myx-ul nu permite decat 3 pe zi, sms.ac-ul permitea vreo 2 sau cat naiba permite acum. De pe site-ul asta nu se mai termina. Maine sun la orange si le cer sa-mi blocheze sms-urile de la adresa asta ca altfel risc sa raman fara serviciu de sms-uri pe telefonul meu. Nimeni nu-mi mai poate trimite acum sms-uri, pentru ca eu am ajuns sa sterg cat pot de repede, dar nu suficient incat sa zic ca a existat vreun sfert de secunda telefonul meu fara mesajul ala (ba mint, a existat, am stat vreo ora intr-o zona fara semnal, am fost la Hanu Conachi) Si acum cand scriu ma uit la telefon si vad cum scrie: No space for new messages. Poa? sa stea si asa, natia mamii lui ! Mesajul pe care il primesti este un pin de activare al unui cont de sms de pe site www.smspop.com .Probabil cineva cu numarul apropiat de al tau a gresit numarul la inregistrare si incearca mereu optiunea ''resend my pin code'' .El va incerca la nesfarsit pt ca nu primeste codul pe telefon iar tu vei fi stresat o perioada pana renunta respectivul. Link to comment
Satori Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 pai completeaza tu inregistrarea si apoi sterge contul... nu? Link to comment
ovi_jer Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 Nu poate pt ca nu are mailul cu care sa inregistrat care este defapt userul contului de sms. Link to comment
laurentziu83 Posted August 18, 2004 Author Share Posted August 18, 2004 Pai e mina de aur site-ul asta. La cate mesaje am primit in 12 ore... Daca nu le opream puteam sa ma inscriu la cartea recordurilor. A gresit pe naiba, mie imi erau adresate mesajele. Dupa continut mi-am dat seama. Da nu va zic nici mort cum suna msg. @Iuzar, da oferta asta contine si 180 de minute (eventual numai seara dupa 7 ) in alta retea? Daca nu sa-i fie de bine. Aia de la CX nu mi-au dat decat 20 de minute amarate in retea. Aici de cum am venit mi-au dat 10. Atata doar ca nu am busola care sincer mi-ar fi trebuit (prin ce coclauri merg eu) si care o au ai mei acs (acs am lasat un telefon cu o cartela pe org, ei sunt pe cnx). Nu mai am decat un singur numar pe Connex, pe care-l sun foarte rar. Stii cumva care e la Org numarul de dezactivat mesajele publicitare, ca stiu tot timpul cand incepe vreun campionat mondial, olimpiada, ca tre sa ma indragostesc si sa-mi iau prietena prin sms, etc etc Deocamdata, canci sms pe tel meu. Link to comment
Recommended Posts