laurentziu83 Posted August 18, 2004 Author Share Posted August 18, 2004 Sa mai adaug ca mi-au blocat si Cost-Controlul cu ocazia asta? Link to comment
SYL Posted August 18, 2004 Share Posted August 18, 2004 Sa mai adaug ca mi-au blocat si Cost-Controlul cu ocazia asta? Nu se poate afla daca suni la *222 (rel.clientii) cat ai de plata ? Link to comment
VAXXi Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 Sa mai adaug ca mi-au blocat si Cost-Controlul cu ocazia asta? Poţi să foloseşti Cost-Control mult mai eficient decât prin SMS sau apel telefonic, prin USSD: formezi *123# şi suni (nu apare ca un apel obişnuit, ci e o comandă dată reţelei). Şi vei primi acelaşi mesaj. Link to comment
laurentziu83 Posted August 19, 2004 Author Share Posted August 19, 2004 Gara, ce numere imi dati aici ? Ati uitat ca io-s pe orange? Nu, dau apel la cost control, imi respinge (la noi nu e nici o gagica care sa te ghideze, am avut si eu 4 ani connex), normal, dar nu mai primesc nimic inapoi cum primeam de obicei mesajul cu costul, nici daca cer sa vad cate puncte thank you mai am nu merge, nu am mai primit nici confirmarea de plata a facturii (am platit-o luni, trebuia sa-mi vina pana acum). Deci la mine tot ce tine de mesagerie e kaput. Sun maine la ei sa-mi refaca serviciul si sper sa se termine cu kkt-ul asta. Link to comment
cchrism Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Pai si la Orange, nu ai Self Care? *100#. Pt. Cronos direct *133# Link to comment
laurentziu83 Posted August 21, 2004 Author Share Posted August 21, 2004 Gata, s-a rezolvat. Am sunat azi pe la 12 la ei si le-am cerut sa-mi reactiveze serviciul. Acum imi merge cost controlul, mesajele tk you etc. Nu am mai primit nici un mesaj. Multumesc pe aceasta cale celor care mi-au dat sfaturile in perioada asta si celor de la Orange ca m-au scapat de belea. Ia sa intru putin pe www.smspop.com 8) Link to comment
brusli Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 vad ca va place subiectul asa ca intreb si eu ceva: cum iau ecranul din internet explorer s-o salvez ca poza? multumesc Link to comment
VAXXi Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 Apeşi ALT+PrintScreen când eşti în browser, deschizi după aia Paint, Edit -> Paste, şi ulterior File -> Save. Link to comment
Recommended Posts