Dj_Dark Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 Sondajul e din 2010, erau alte vremuri atunci. Si da, vb la volan cu/fara handsfree, depinde daca telefonul e conectat la player, cine ma suna si ce persoane am in masina. Ca proportii probabil 70% cu, 30% fara, insa alea 30% sunt maxim 30 secunde, cel mai des se termina cu "hai ca te sun eu mai incolo ca nu pot vb acum". Link to comment
Viktor Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 Da, sondajul nu e chiar la zi, da' ar fi interesant o noua consultare in grafic de cum stau lucrurile dupa 10 ani. Link to comment
mr_ Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 Eu nu vorbesc nici când nu conduc, decât dacă chiar e urgent. 😄 voi inca mai credeți ca telefonul e pentru vorbit?! Sunatul mi se pare pare la limita politeții, cum ar veni ai tu chef sa vorbim si eu trebuie musai să-ți răspund când vrei tu, nu contează ca poate am pe cineva in fata care a facut efortul sa vina sa ma vadă, sunt pe tron, sunt in pat (sau pe pereți) cu legitima, etc. Nu mai bine imi trimiți tu mesaj, când ai tu chef, și-ți răspund când am eu chef? Dacă ma suni si nu arde nimic deja sunt pe jumătate nervos. Iar dacă nu-s atent la conversație (gen sunt in trafic, sau la birou si scriu si un email etc) exista si un risc semnificativ ca la 30s după ce am închis sa uit de ce-ai sunat, si orice informație mi-ai comunicat s-a stres din buffer. Si parca vad ca după aia ma suni iar să-mi bati obrazul ca n-am făcut ce mi-ai spus. Un mesaj rămâne, nu trebuie să-mi notez ca să nu uit. Link to comment
Viktor Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 Handsfree in player ii cel mai tare, astfel si cei de pe trotuar intra in panica crezind ca i-au ajuns din urma vocea muieri cu un "pas-ti-li ma-ti di cretin, ca iar ai uitat sa duci gunoiu". 😂 Link to comment
Viktor Posted October 13, 2019 Share Posted October 13, 2019 Ma macina totusi o intrebare referitoare la noile modificari aduse in codul rutier, si anume : daca sanctiunile se aplica tuturor ce o dau de gard ori doar prostilor (ca mine) iar zmeii ce au calcat intr-un cuvint urit de smacher ce scuipa coji de seminte si arunca chistoace din vehicul sint scutiti de astfel de prevederi. Totodata, valabil si pentru Garcea (?) ori fiind mai presus de lege (in general) isi rezerva toate drepturile de a folosi aifon'u in timp ce conduce. Link to comment
Salex Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 Vad ca toti v-ati dus doar catre utilizarea telefonului (ala destept) doar catre vorbit sau retele de socializare 🙂. Pe mine a inceput sa ma macine altceva ... cum mai dau eu alerte de radar pe Waze 🙄 ... Oare nu s-a suparat cineva si pe aplicatiile de "socializare rutiera" ? Link to comment
VAXXi Posted October 15, 2019 Author Share Posted October 15, 2019 Bagi telefonu' in bord (fix) sau iti iei masina cu CarPlay/Android Auto ? 🙂 Link to comment
Corneda Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 Chiar interesanta treaba asta În timpul conducerii pe drumurile publice a unui vehicul aflat în mișcare, conducătorului acestuia îi este interzisă ținerea în mână sau folosirea cu mâinile în orice mod a telefonului mobil sau a oricărui dispozitiv mobil prevăzut cu funcția de înregistrare ori redare text, foto sau video. Deci conform legii, daca imi instalez navigatie cu Android, pot sa ma joc si sa vorbesc pe WhatsApp linistit in mers, fiindca este prinsa in consola masinii (a se citi ca si gluma 😀) Link to comment
VAXXi Posted October 16, 2019 Author Share Posted October 16, 2019 Sau discuti cu Waze prin voce: https://www.wikihow.com/Enable-Voice-Commands-in-Waze Link to comment
Viktor Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 De careva crede ca ne dezvata de aifoane la volan, se inseala amarnic ! Deja creierele is incinse la maxim cum sa-i tragem teapa lu' Garcea. Link to comment
Viktor Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Apropo, castronu cu ciorba de burta, chiftele si toate cele pot tinute pe genunchi in timp ce conduci, doar n-au nici o treba cu aifonu, corect ? Link to comment
Corneda Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Doar sa nu fie castron cu supa alfabet, caci se poate sa intre la redare text :)) 1 1 Link to comment
Recommended Posts