iuzar Posted July 6, 2004 Share Posted July 6, 2004 oh gizas... esti idolul meu...spune-mi si mie secretul...eu am avut 110 cand bagam rugby dar asta era acum 5-6 ani... Link to comment
alx Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 si io am bagat rugby da' demult, foarte demult... intotdeauna aveam conflicte cu arbitrii care nu ma lasau sa intru pe teren ca cica nu sunt din grupa de varsta potrivita... (deh, semintele mele in capul lor 8) ) dar mie nu mi-e rusine cu mine, ma chiar plaaac foarte mult, am aceeasi greutate de fro 5 ani... Link to comment
Shenck Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 iuzar & alx aveti vre unu o mingie? N-am mai atins de vro 7 ani una si ii duc doru. Link to comment
alx Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 sorry... la mine a trecut muuult mai muuuult... da' si eu am chef de o pasa mica, poate si o miutza cu placaje pe betoooin... Link to comment
iuzar Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 iuzar & alx aveti vre unu o mingie? N-am mai atins de vro 7 ani una si ii duc doru. daca ne stringem mai multi doritori cumpar eu o minge, numai sa fac niste pase ca mi-e asa un dooooorrrr... Link to comment
hitman Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 Ma dau mare cu urmatoarea chestiune: am 1,85 m! Link to comment
iuzar Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 Zeu, dar tu chiar esti maaaaree... Link to comment
florinbad Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 Hitman si Zalmoxis: URIASILOR!!!! Eu am numai 1,83 m... Link to comment
florinbad Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 Zeule, alx are destul loc unde sa depoziteze cojile... Link to comment
alx Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 eu am fro 1.85 asa ca nu au sa ma loveasca prea tare, nu au timp in 4cm=40mm sa accelereze astfel incat sa-mi provoace "brain-damages" sau sa le rezolve pe cele care exista deja... Link to comment
zalmoxis Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 Mai da' voi ati luat-o razna rau las ca azi va manc la meeting ...Pe voi mai nu semintele!! )))))) Link to comment
Bijhua Posted September 18, 2004 Share Posted September 18, 2004 Defapt, Espero pe care-l vedeti in avatar este un Rolls Royce transformat :-D ...mi-a luat ceva timp da merita nu-i asha? :-D Link to comment
Shenck Posted September 18, 2004 Share Posted September 18, 2004 Defapt, Espero pe care-l vedeti in avatar este un Rolls Royce transformat :-D ...mi-a luat ceva timp da merita nu-i asha? :-D Pune-l si tu in Albumul tau in format un pic mai mare sa se vada detaliile Link to comment
allex Posted September 18, 2004 Share Posted September 18, 2004 numa cu masini e voie? Link to comment
Shenck Posted September 18, 2004 Share Posted September 18, 2004 Aici e Cafenea deci cu orice atita timp cit e in limita bunlui simtz Totusi cel care a initiat subiectul a spus: Tin minte ca am mai gasit diverse articole magulitoare pentru masinile noastre , (da, masini!), dar uit de ele, asa ca daca gasiti si voi ceva interesant (de bine, evident) puneti aici sa ne minunam. Link to comment
allex Posted September 18, 2004 Share Posted September 18, 2004 Atunci o sa ma abtin :-d Link to comment
Recommended Posts