Cristian W Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 (edited) Mda... nu cred ca Cielo Standard 2006 e o masina neingrijita. A mea e fabricata in August 2006 si am tot cercetat-o de cand am luat-o. Nu am ce sa-i reprosez. Comparativ cu Loganul e mai bine finisata. Credeti-ma ca am studiat cateva Loganuri ( taxiuri). Comparativ cu un BMW... SA NU NE HAZARDAM in comparatii ce nu-si au rostul. La preturi oarecum similare, Cielo isi merita banii. Edited September 20, 2006 by Cristian W Link to comment
CARABUSU Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 (edited) Nu prea imi place ce spun,dar ultimele modele de cielo in varianta standard si putine executive au diverse probleme mai ales la materialele folosite(la standard).Au ajuns sa fie mai slabe decat modelele GLE din 1995-1996 care erau destul de bine dotate si finisate,materialele folosite erau de calitate si putini au fost dezamagiti de ele. Am fost cu o ruda de a mea care ar fi vrut sa-si cumpere unul in varianta standard,dar a fost foarte dezamagit de ceea ce i s-a oferit. Imi pare rau pentru Cielo,o apreciam,chiar vroiam sa-mi cumpar unul dar mi-am directionat atentia catre ford. Edited September 22, 2006 by andreib Link to comment
andreib Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 Aici se discuta despre Cielo 2006! Primul post in care mai gasesc o comparatie cu loganu-ul va fi sanctionat ca fiind off-topic. NU discutam din auzite ci concret, din experienta proprie. Topicuri cielo vs logan sunt destule, asa ca NU poluati si pe acesta. Link to comment
Recommended Posts