Jump to content

Cielo 2006

Eddy

Recommended Posts

Mda... nu cred ca Cielo Standard 2006 e o masina neingrijita.

A mea e fabricata in August 2006 si am tot cercetat-o de cand am luat-o. Nu am ce sa-i reprosez. Comparativ cu Loganul e mai bine finisata.

Credeti-ma ca am studiat cateva Loganuri ( taxiuri).

Comparativ cu un BMW... SA NU NE HAZARDAM in comparatii ce nu-si au rostul. La preturi oarecum similare, Cielo isi merita banii. :)

Edited by Cristian W
  • Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nu prea imi place ce spun,dar ultimele modele de cielo in varianta standard si putine executive au diverse probleme mai ales la materialele folosite(la standard).Au ajuns sa fie mai slabe decat modelele GLE din 1995-1996 care erau destul de bine dotate si finisate,materialele folosite erau de calitate si putini au fost dezamagiti de ele.

Am fost cu o ruda de a mea care ar fi vrut sa-si cumpere unul in varianta standard,dar a fost foarte dezamagit de ceea ce i s-a oferit.

Imi pare rau pentru Cielo,o apreciam,chiar vroiam sa-mi cumpar unul dar mi-am directionat atentia catre ford.

:drinkers:

Edited by andreib

Aici se discuta despre Cielo 2006! Primul post in care mai gasesc o comparatie cu loganu-ul va fi sanctionat ca fiind off-topic. NU discutam din auzite ci concret, din experienta proprie. Topicuri cielo vs logan sunt destule, asa ca NU poluati si pe acesta.