Jobyn Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 as dori sa mai montez o toba de esapament in partea dreapta a masinii, dar nu stiu cu ce sa fac acea gaura sa nu stric spoilerul si sa fie simetrica cu cealalta... are cineva o idee ce instrumente folosesc? Link to comment
dinoc Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 Sa inteleg ca ti-ai schimbat motorul cu unul mult mai puternic de vrei dubla evacuare ? Link to comment
Jobyn Posted June 21, 2006 Author Share Posted June 21, 2006 Inca nu l`am schimbat dar asa cred ca urmeaza, dar de`o camdata ma gandesc ca arata mai fain Link to comment
ga!nusha Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Cel mai bine e la un service... Ai vreo garantie ca nu o sa rugineasca in locul in care sudezi suportul pentru toba?? Link to comment
Jobyn Posted June 25, 2006 Author Share Posted June 25, 2006 (edited) O sa ma duc sa vad ce zic dar nu cred ca o sa-mi faca pt ca ei doar repara, nu fac modificari. Ai vre-o idee ce sa aplic peste sudura sa nu rugineasca? Edited June 25, 2006 by Jobyn Link to comment
EXE Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Spray zinc. E special pentru asa ceva. Link to comment
Jobyn Posted June 26, 2006 Author Share Posted June 26, 2006 (edited) Nu mai cita mesajul anterior. Continuand asa... Merci EXE... si unde gasesc asa ceva? Edited June 27, 2006 by Mircea Link to comment
sorinrec Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 (edited) Spray gasesti aici http://www.mafra.ro/?id=139 Edited June 27, 2006 by sorinrec Link to comment
Spawnss Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 jobyn cateva poze te rog cu masina ta Link to comment
Jobyn Posted June 28, 2006 Author Share Posted June 28, 2006 jobyn cateva poze te rog cu masina ta Inca nu am facut nimic la evacuarea dubla, pt ca nu am avut timp acum am de invatat pentru BAC dar dupa asta am sa montez, nu eu ci un prieten si dupa aceea am sa pun si niste poze . Trebuie sa mai caut o bucata de teava... ce vreu eu sa mai intreb, unde sa o sudez, in "filtru" acela mare(nu stiu cum se numeste) sau pe teava care iese din el? Link to comment
Mircea Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 Sfat prietenesc: daca nu ai bani si posibilitati/cunostinte tehnice pentru a face o modifica ca lumea, stai potolit si lasa masina asa cum e, ca altfel risti sa ajungi la sectiunea Kitch Tunning! Link to comment
Jobyn Posted June 28, 2006 Author Share Posted June 28, 2006 asa ma gandeam si eu dar daca m-as duce tuning sa-mi faca chestia asta m-ar costa o grama de bani si eu deocamdata stau pe spatele parintiilor...deci ma descurc cum pot Link to comment
D_M_X Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 frumos ar fi sa pleci din toba mica cu inca un traseu si cu finala cu un tips... daca o sa sudezi direct teava si cu tips... cred ca o sa rada lumea de tine... Link to comment
Jobyn Posted July 16, 2006 Author Share Posted July 16, 2006 Am renuntat... nu vreu sa stric ceva Link to comment
Jobyn Posted July 18, 2006 Author Share Posted July 18, 2006 Asa sa iasa ca si in pozele de mai jos dar nu cred ca eu pot face asa ceva...poate in viitor cand o sa am mai mult bani o sa ma duc la cineva care stie sa faca Link to comment
Satori Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Daca nu ai un motiv bun sa faci asta nu merita sa bagi banii in "cineva care stie sa o faca". Si motivul bun nu il da estetica masinii. Link to comment
Jobyn Posted July 18, 2006 Author Share Posted July 18, 2006 Asa as fi eu mai satisfacut gandesc ca ar arata mai bine, o sa fie util cand o sa schimb motorul, ceea ce nu o sa se intample prea curand pt ca vreu sa pun motor de 2L de Vectra2000 gen Nexia...astept sa creasca fondurile ) Link to comment
MaTzA Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 se poate...si chiar f simplu...i-ti cumperi un kit de fibra de sticla...sau te interesezi de unde poti cumpara fibra de sticla...demontezi toba finala...pui scotch de hartie(marcat cu rosu in poza) faci un sablon dupa gaura existenta...lasi sa se intareasca...indepartezi fibra de acolo...in sablon pui iar scotch de hartie...(in ambele cazuri 2-3 straturi)pui fibra in sablon...pt a rezulta o "gaura" identica , cu cea de pe masina, dupa ce s-a intarit si ai scos piesa de acolo...masori distanda (marcata cu alb in poza) la fel si in partea dreapta...tai...(albastru in poza...ms poti sa tai mai putin...dar sa aiba loc ... masori inca o data ca sa fie la aceeasi distanta...(acum nu stau sa mai scriu aici detalii...etc...daca te intereseaza vb pe mess) dar in concluzie merge sa faci... Link to comment
Recommended Posts