coar Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 salut, ma poate ajuta cineva cu o informatie? sint aproape posesor de tico si am o problema: nu gasesc seria de la motor! si trebuie sa ma prezint la rar! seria trebuie sa fie cumva in zona incercuita din figura? merci Link to comment
Leutzu Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 Buna intrebare...m-am uitat si eu acum si nu am gasit-o. Nu am vazut decat seria sasiului si inca o placuta metalica pe care scriau alte coduri (posibil seria motorului)...mai este scrisa cumva pe udneva pe blocul motor? Link to comment
coar Posted June 22, 2006 Author Share Posted June 22, 2006 nu stiu. mai ai vreun prieten cu tico? poti sa faci o intrebare la el, te rog? ma arde Link to comment
Alezz Posted June 22, 2006 Share Posted June 22, 2006 O sa aflam sigur in seara asta,totul e sa nu uitam . Link to comment
el cid Posted June 22, 2006 Share Posted June 22, 2006 salut,ma poate ajuta cineva cu o informatie? sint aproape posesor de tico si am o problema: nu gasesc seria de la motor! si trebuie sa ma prezint la rar! seria trebuie sa fie cumva in zona incercuita din figura? merci seria este sub motor in fata masinii. nu-ti bate capul ca cei de la rar au o sonda si stiu unde sa citeasca. in mod normal e foarte greu accesul ptr. citire. Link to comment
coar Posted June 22, 2006 Author Share Posted June 22, 2006 (edited) dar eu vreau sa stiu daca seria din civ corespunde cu cea de pe motor inainte de a ajunge la rar. Foloseste majuscula la inceput de fraza/propozitie noua! Edited June 22, 2006 by Mircea Link to comment
coar Posted June 23, 2006 Author Share Posted June 23, 2006 Am gasit seria, este chiar in locul indicat de mine in figura. Am curatat locul cu benzina. Seria este pansonata si are indicativul F8C xxxxxx, unde x inseamna cifra. Link to comment
Recommended Posts