Lucian79 Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 Bai, e superba masinuta ..s-o stapanesti sanantos. Info ptr cei ca noi ...cat ai dat avans, cat ai rata si pe ce perioada ? Link to comment
body Posted July 24, 2006 Author Share Posted July 24, 2006 (edited) Mersi. Maine o sa scriu exact ce si cum , sa ma uit in acte ca...turcu..aaa..tata plateste . Se vede in fundalul catorva poze si Kaloselul meu . O sa-i fac si astuia poze si o sa le postez. Edited July 24, 2006 by body Link to comment
exode Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 Foarte misto, sa-ti dea Dumnezeu 1 mil km fara incidente Imi place interiorul, mai ales. Parte foarte importanta (alaturi de confort) a masinii, avand in vedere ca iti petreci mai mult timp in interior decat privind-o de afara Link to comment
ticodriver Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 Superba jucarie. S-o stapanesti sanatos Link to comment
alx Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 Ce muzica marfa asculti... Masina e ok, cu tapiteria aia deschisa nu m-as impaca eu. Aveai de ales? Link to comment
body Posted July 27, 2006 Author Share Posted July 27, 2006 Intai de toate @ticodriver mersi. Apoi , sincer , mie mi-a placut foarte mult tapiteria desi e greu de intretinut dar e eleganta . Mai era ( parca ) un gri petrol inchis si ceva pe negru. Link to comment
Mircea Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 Si cum tu de petrol esti satul )"> , ai luat-o deschisa Link to comment
body Posted July 27, 2006 Author Share Posted July 27, 2006 ete ca ai ghicit !era mai nasol daca era culoarea gazului Link to comment
master Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 Salutare! Frumoasa masina! Un review sau un jurnal de bord se poate? Sa o satapinesti sanatos! Link to comment
Lucian79 Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 (edited) Mersi. Maine o sa scriu exact ce si cum , sa ma uit in acte ca...turcu..aaa..tata plateste . Nenea body spuneai ca revii cu detalii si a trecut cam multisor d-atunci . Te-ntreb ptr ca Lancer sau 307 scrie la mine pe frunte in viitorul apropiat Edited November 29, 2006 by Lucian79 Link to comment
Recommended Posts