laurentziu83 Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Io-s diferit aici. Am trecut "Alt matiz banal", si prefer sa-l f..., nu sa-l iubesc. Link to comment
Wolfman Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Parafrazandu-l pe Napoleon, calul (masina, in cazul nostru) si femeia se calaresc ca si cum ar costa doi bani si se ingrijesc ca si cum ar costa un milion. Altfel, ti-o calareste altul! Link to comment
Tommy Posted November 22, 2010 Author Share Posted November 22, 2010 Tolin, pe vremea cand forumul era tanar iar userul avea un afc in coada, am vazut ca in loc de sarcasm si agresivitate exista cu totul altceva... Pe vremea aia nu venea o putza cu urechi sa-l injure... Asta trebuie imortalizat. 2 Link to comment
raven84 Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Mda, pacat ca cine are ochi sa citeasca nu reuseste sa si inteleaga... 2 Link to comment
Tommy Posted December 9, 2010 Author Share Posted December 9, 2010 La cererea dumneavoastra Eu ma pregateam sa intreb care sint cei buni, dar nu vreau sa va certati pe tema asta. ) Nu ne certam, Viktore, Capuleti sunt ei. 3 Link to comment
Englishman Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 ...O seara DAEWOOsebita... Fain, nu? 2 Link to comment
Recommended Posts