Jump to content

Intalnire, joi, 19 august, Palatul Copiilor

Recommended Posts

Vad ca e luni dupa amiaza si nu a deschis nimeni topic, asa ca m-am gandit sa iau eu taurul de coarne si sa va invit la saptamanala intalnire. Stiu ca unii dintre voi sunt in concediu, dar sper sa fie o prezenta cat de cat numeroasa. Pe cat posibil...

Vin shi io. Cu ocazia asta vetzi putea admira:

1. Noul sound system de pe Matiz (cu numai 5mil juma'). Not bad!

Bey sa vedetzi unde e montata antena. Dac o gasitzi in zece secunde

dau o bere rece. :D

2. Noul pager de alarma montat (raza 800 m!) :shock:

Cam atit.

2. Noul pager de alarma montat (raza 800 m!)  

Adica daca ti-o sparge careva si esti la mai putin de 800 de metri iti da mesaj pe mobil sau cum?

Ia baga matale mai multe detalii? Tehnologie, Preturi, TOT! :)

Adică dacă sună alarma, existând riscul să nu o auzi, îţi dă un mesaj pe pagerul alarmei (pager "special", nu e de uz generic).

Situatzia e urmatoare:

Eu am alarma Black Widow. Am vazut pagerul ala decind mi-am instalat alarma dar am fost cam neincrezator. Dar intre timp am dat de mai multzi tipi cu pagerul instalat shi e cool de tot. (shet, suna ca o faza timpita de reclama la televizor, da asta e ca ma grabesc)

Ideea e urmatoare: a fost instalat pe 'alarma totala' adica te bipaie shi itzi arata pe ecran ce a declanshat alarma (vibratzii, perimetru, sau ushi). Poate sa fie instalat shi pe 'prealarma' dar te bipaie la fiecare prealarma aiurea.

L-am instalat ca la servici, pe stradutza unde ishi lasa sotzia mashina, e cam departe (nu foarte departe) shi sa furat o mashina da prin zona aia. Fiind shi bulevard daca suna alrma nu se uita nici draq pe acolo.

L-am verificat! Am trimis-o pe sotzie in cel mai indepartat coltz din cladirea in care lucreaza shi o bipaie pagerul daca e alarma. Cool!

Aia aveau doua tipuri de pagere: 1,9mil cu ecran LCD shi 1,4 fara ecran.

Systemul se compune din doua partzi: o cutiutza cu antena (gen cutie de chibrituri) cara se lipeshte pe geam, in coltz joz, foarte finuz. Shi pagerul care e cam cit doua cutii de chibrituri.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...