Instinkt Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 Vad ca e luni dupa amiaza si nu a deschis nimeni topic, asa ca m-am gandit sa iau eu taurul de coarne si sa va invit la saptamanala intalnire. Stiu ca unii dintre voi sunt in concediu, dar sper sa fie o prezenta cat de cat numeroasa. Pe cat posibil... Link to comment
hitman Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 Vin shi io. Cu ocazia asta vetzi putea admira: 1. Noul sound system de pe Matiz (cu numai 5mil juma'). Not bad! Bey sa vedetzi unde e montata antena. Dac o gasitzi in zece secunde dau o bere rece. 2. Noul pager de alarma montat (raza 800 m!) Cam atit. Link to comment
NFS Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 2. Noul pager de alarma montat (raza 800 m!) Adica daca ti-o sparge careva si esti la mai putin de 800 de metri iti da mesaj pe mobil sau cum? Ia baga matale mai multe detalii? Tehnologie, Preturi, TOT! Link to comment
VAXXi Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 Adică dacă sună alarma, existând riscul să nu o auzi, îţi dă un mesaj pe pagerul alarmei (pager "special", nu e de uz generic). Link to comment
hitman Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 Situatzia e urmatoare: Eu am alarma Black Widow. Am vazut pagerul ala decind mi-am instalat alarma dar am fost cam neincrezator. Dar intre timp am dat de mai multzi tipi cu pagerul instalat shi e cool de tot. (shet, suna ca o faza timpita de reclama la televizor, da asta e ca ma grabesc) Ideea e urmatoare: a fost instalat pe 'alarma totala' adica te bipaie shi itzi arata pe ecran ce a declanshat alarma (vibratzii, perimetru, sau ushi). Poate sa fie instalat shi pe 'prealarma' dar te bipaie la fiecare prealarma aiurea. L-am instalat ca la servici, pe stradutza unde ishi lasa sotzia mashina, e cam departe (nu foarte departe) shi sa furat o mashina da prin zona aia. Fiind shi bulevard daca suna alrma nu se uita nici draq pe acolo. L-am verificat! Am trimis-o pe sotzie in cel mai indepartat coltz din cladirea in care lucreaza shi o bipaie pagerul daca e alarma. Cool! Aia aveau doua tipuri de pagere: 1,9mil cu ecran LCD shi 1,4 fara ecran. Systemul se compune din doua partzi: o cutiutza cu antena (gen cutie de chibrituri) cara se lipeshte pe geam, in coltz joz, foarte finuz. Shi pagerul care e cam cit doua cutii de chibrituri. Link to comment
SORAN Posted August 18, 2004 Share Posted August 18, 2004 Vin si eu! Abia astept sa vad unetul pe matiz! Sa va povestec cum e tine TICO p sosea la 130Kmh... Link to comment
SORAN Posted August 18, 2004 Share Posted August 18, 2004 Acum am citit si am vazut poze cu cati au fot data trecuta cand eu eram la mare...Cum de s-a intamplat asa nu stiu.Sper sa veniti tot atatia si acum! Eu vin sigur! Link to comment
Leutzu Posted August 18, 2004 Share Posted August 18, 2004 ce pot sa spun altceva...PREZENT! Link to comment
NFS Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Vad ca v-ati cam lasat pe tinjala... N-a fost nimeni la intalnire sau nu s-a terminat inca?!?!?!? Link to comment
ovidiuc Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Eu din pacate nu ca maine ma mut si mobila nu se strange singura "> "> "> Link to comment
NFS Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Te muti... ... e vorba de chestia aia cu marmacia? Link to comment
Recommended Posts