Mircea Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Sebiane, lasa mancatul si plimbatul. Pune mana si fa sport. Dreamlike, lasa tata bronzatul ca mai e nevoie de soare si pentru bucuresteni... Mike, pune mana si ingrasa porcul, lasa postatul pe forum. Vrei un ban de vreo saptamana asa? )"> Te ajut Safari...din pacate nu mai e nimic de spus... PACAT! Link to comment
dreamlike Posted June 25, 2006 Author Share Posted June 25, 2006 (edited) Multumim pentru sfaturi Mircea , dar imi place marea si soarele tot ata cat imi place zapada si schiul, asa ca acuma profit la maxim de cele 50-60 de zile de vara. Soare e din belsug, asa ca puteti veni toti bucurestenii, tot se face mare asfaltare la voi . Edited June 25, 2006 by dreamlike Link to comment
MCojo Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Despre soare si mare se poate spune ca e din belsug si mai ales ma pot lauda ca a trecut o saptamana plina, in care, fiecare zi a fost udata de valurile marii... sper sa o comit si saptamana asta. De stiam ca aveati de gand sa stati la Zodiac pana la 11... veneam si eu... Link to comment
sebian Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Pai, sa fiu sincer, nu prea am probleme cu aparatul, dar nici pozitia nu te avantajeaza, fara sa mai punem la socoteala ca era si noapte si ne atacau vampirii. Iti dau insa un pont, l-am aflat aseara: cica sarmalele cu orez fac minuni la silueta . Lasa-ma ca inca mai am remuscari din cauza de calzone PS: marti la 17:20 sunt programat si incepe show-ul Bafta multa, Mike! Link to comment
iulia Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 (edited) Una peste alta, eu m-am simtit foarte bine la intalnirea constanteana, chit ca parca au predominat bucurestenii (bine, acum pe Sebian il consider un "semi"). Multumiri in primul rand lui Dreamlike caruia i-am descoperit calitati perfecte de organizator de intalniri (bine, stiam de la Costinesti, dar se pare ca nu ia deloc pauza ). Faptul ca am reusit sa ajung la intalnire a fost exclusiv meritul lui, pentru ca m-a sunat de cateva ori sa ma tina la curent cu schimbarea de locatie,ca si cu drumul de urmat pana acolo. @ Mike, pacat ca n-am reusit sa te vad prea bine cele 10 minute cat ai mai stat dupa ce am venit, dar a fost bine si asa. Cat despre "lucrul la bronzat", ma tem ca nu am cum sa ajung neagra, cel mult rosie-rac Am povestit pana tarziu de una, de alta (indemanarile practice ale lui Sebian fiind indelung apreciate ), iar apoi Pep cu Peppina au trecut la aratat poze din Barcelona (superbe, ca de altfel intreaga lor luna de miere). La urmatoarea tura la mare, intalnirea constanteana va fi unul din reperele de baza (cu voia lor, desigur) Mi-ar fi placut sa vad mai multi cunoscuti, dar se pare ca nu prea s-a putut... A, si sa nu uit: multumiri speciale lui Braniac si Satori (ce daca nu suntem la Oscaruri) pentru ca m-au directionat catre cine trebuia Edited June 26, 2006 by iulia Link to comment
sebian Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Giulia, nu tin eu bine minte sau ai facut si tu una-doua poze la aceasta intilnire? Link to comment
MethodRO Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Iulia stai linistita de vinerea aceasta pe pupacios il gasesti in Constanta! Link to comment
mike.omega Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 @Methoade, nu stiu zau daca o sa stea linistita ca te gaseste la mare Pana una alta, imi propun sa stau mai mult la intalniri vara asta, binenteles daca nu se gasesc alte activitati(vezi concerte) @Iulia: Eu n-am voie la soare, dar ii indemn pe altii Link to comment
dreamlike Posted June 26, 2006 Author Share Posted June 26, 2006 (edited) ...Multumiri in primul rand lui Dreamlike caruia i-am descoperit calitati perfecte de organizator de intalniri (bine, stiam de la Costinesti, dar se pare ca nu ia deloc pauza ). Faptul ca am reusit sa ajung la intalnire a fost exclusiv meritul lui, pentru ca m-a sunat de cateva ori sa ma tina la curent cu schimbarea de locatie,ca si cu drumul de urmat pana acolo. ... Oricine ar fi facut la fel, ne bucuram de fiecare vizita la malul marii a membrilor dwc si va mai asteptam "> . P.S. Mike multa bafta la bac, sper sa iei nota mare, mai ales daca aveti la voi ziare sau cel putin servetele . Edited June 26, 2006 by dreamlike Link to comment
MethodRO Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Multa multa multa bafta la BAC. Debia astept sa scapi sa mergem sa bem in cinstea marelui eveniment. Link to comment
mike.omega Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Stai la rand ) Am de recuperat niste prajituri in primul rand Link to comment
Immortal Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 Multa multa multa bafta la BAC. Da da da, sa fie Nu de alta, da' stiu ca-ti place sa stii ca lumea se gandeste la tine Link to comment
sebian Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 In concluzie intalnirea a fost una reusita, mai ales datorita lui Dreamlike, cunoscut cu numele de piele rosie "Cel ce strange iuzerii" Link to comment
mike.omega Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 Ok... primul hop a trecut cu 9.50(nici nu vreti sa aflati ce interesant a fost ) Joi am programare la inglish mi love Link to comment
iulia Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 (edited) Bravo Mike si bafta in continuare ! Si uite si cateva poze (din pacate fara Mike care o stersese, dar se pare ca a fost pentru o cauza buna ) Edited June 27, 2006 by iulia Link to comment
mike.omega Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 Merci Sfat: pozele se uploadeaza intr-un singur post(nu de alta dar dupa aia vine nenea moderatoru si uneste posturile si iese cam ce se vede acum) si pe langa asta nu s-au incarcat pozele Link to comment
iulia Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 Stiu Mike, crezi ca e prima data cand pun poze? A fost o eroare de la Internetul meu... Link to comment
mike.omega Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 Aha, alt abonat rds satisfacut? Anyway, m-am intalnit in seara asta prin cartier cu Ionut(82), the skodaman, mai sa nu-l recunosc ) Link to comment
sebian Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 Chestia aia pe care o vedeti in mina mea nu este pizza, e o specialitate de iaurt cu fulgi facuta la cuptor Link to comment
Pepinno Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Pe aceasta cale tzin sa multumesc Iuliei pt. ca mi-a adus aminte de ce nu am dormit in seara aia..( nu e vb de nevasta..) ..pielea mea cea arsa.. Link to comment
Recommended Posts