Jump to content

Intalnire Bucuresti - 29.06.2006 - Sala Polivalenta

Recommended Posts

O sa apar si eu la intalnire, ca doar de-abia m-am invatat, nu? Oare am sanse sa gasesc niste colegi de club draguti ca re sa ma ajute sa montez numerele definitive si...suportii cu daewoo club? Dau si eu o bere fara alcool. Ca serviciile colegului guru s-au scumpit la maxim. Zice ca vrea verisoara la schimb. Cica daca i-am dat una nfs-ului, sa-mi fac pomana cu toti membrii...imi pare rau baieti, dar matusii mele nu i-a placut ideea. :D

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Am si verisor, dar s-a adjudecat, din pacate. Puteam sa pun de un business frumos...Imi pare rau ca va dezamagesc...dar pentru cei care au fetite...am 2 nepotei, niste super comori...si ca sa va lamuriti, unul este alex al nnfs-ului!

Va salut pe voi toti.Spre rusinea mea, ma tot dau si eu "mare" bagator in seama aici dar nu am fost la nici o intalnire.

Imi asum riscul ridicolului si am sa va adresez o...sau de fapt cateva intrebari.

Ma uit acum afara si s-a innorat destul asa ca daca ploua, are loc oricum intalnirea?

Sa nu radeti de mine dar cand ma gandesc la ziua de maine ca o sa vin si eu pentru prima data ma simt ca la prima intalnire cu o fata...drept pentru care va rog sa fiti ingaduitori cu mine...

astea fiind zise pe la 19:30 - 20:00 este ok daca ajung?

Va salut si va rog sa bagati in seama mesajul meu.

Incerc sa vin si eu de ce scap intreg ca ma de la 5 sedinta cu it-ul si cred ca ne vom injura reciproc mult si bine poate iese ceva constructiv. Abramburel s-a rezolvat cu dopurile alea ca sa stiu cu ce masina vin?

A, si mi-am amintit bluunbrg (am scris bine?) de ce vin as-ti aduc schema cu stergatorul?

hahahaha... de ce? ... hahaha... ti-a zis mari de procedura de initiere?.... hahaha? :D

Apropo, nu se scrie IRC pe acest forum. :-W

Salut, Satori !!! ai id-ul meu de messenger ... vreau sa stam de vb putin...desi poate ne vedem joi.

Incerc sa ajung si eu daca reusesc sa scap de unde am ceva treaba. Mai are cineva neshte autocolante fo 2 cu chevy si 2-3 cu daewooclub , am cereri pe aici prin ploiesti. Intalnirea are loc tot unde se tinea si anul trecut?

Edited by body

Astazi poate ajung si eu dup 8, daca te mai gasesc satori iau si suportii de numere, sper sa vezi mesajul in timp util. Daca se strang bani de mingiute probabil ca se achita la Ileana.

Ce semn? Doar am deschis topicul. Intentionam sa vin, dar tocmai am aflat o veste de imi vine sa rup in paispe' pe cativa si nu pot sa ajung.

:scarpin: Ti-am dat ieri un PM dar nu l-ai citit inca...probabil ca ai mailbox-ul full

LE: sa inteleg ca nu trece nimeni prin iancului? :D

Edited by sebian
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...