Paul_Ferrari Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 (edited) Cum ale mele covorashe si-au trait viata(au 7ani ...), ma gandeam sa-mi comand "covorashe tavitza". Sunt sigur ca le stiti de pe www.autodaewoo.com. Pretul este 58 Ron care mi se pare ok. Intrebarea mea este daca si-a cumparat asa ceva ? Cum sunt? Cum se comporta ? Incurca pedalele in vreun fel ? Edited June 27, 2006 by Paul_Ferrari Link to comment
Juliaen Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 Uite aici: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=1127 E un post al lui @nicubarbu in care arata covorasele puse pe masina (daca te uit pe autodaewoo.ro, pozele difera fata de ce prezinta el). Link to comment
adostar Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 Da. Mi-am luat eu acum o luna de la dl.nicu barbu si sunt foarte mutumit de ele, nu incurca de loc la pedale, iar mirosul de cauciuc a disparut dupa 2-3 zile. Fac toti banii ! Link to comment
Senna Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 Am vrut si eu sa-mi iau saptamana trecuta dar tocmai cand a facut cosul pt mine a ramas fara . Abea la sfarsitul acestei luni ar mai aduce Link to comment
ToPser Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 si eu am si sunt ft multumit de ele ! le am de 1 an si se prezinta ca noi ! Link to comment
Pedala Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 Si la mine sunt prezente. Foarte utile iarna si pe ploaie. Merita! Link to comment
Recommended Posts