Brainiac Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 (edited) Avem posibilitatea de a achizitiona niste mingiute antistress personalizabile, in genul celei de mai jos. Cei care vin la intalniri in Bucuresti au putut vedea "live" 2 exemplare ca cel din imagine, personalizate pentru o firma. M-am gandit ca putem personaliza aceste mingiute cu sigla Daewoo si Chevrolet. Problema este ca producatorii au nevoie de 50% avans, iar comanda minima este de 550 de bucati. Pretul pentru un biloi de genul acesta ar fi 75.000 - 80.000 ROL. Din aceasta cauza ar urma sa procedam ca in cazul suportilor personalizati, respectiv strangerea de avans. Insa pentru a nu ne arunca cu capul inainte, fara sa avem cat de cat o idee despre numarul doritorilor, am zis ca mai bine este sa lansam un sondaj. Am rugamintea ca daca sunteti (sau nu) interesati de aceste mingii sa votati in cadrul sondajului, iar dupa aceea sa si postati scurt de tot ceea ce ati votat, pentru a putea avea un control cat de cat real al celor interesati, la o adica, de aceste "gadgeturi" . Mentionez ca votul nu va obliga nicicum sa si cumparati biloaiele, in cazul in care se vor realiza . O sa votez eu primul, specificand si in scris cantitatea dorita. "Doua" LE: @romulus, care a pus foarte bine problema . Mingiutele sunt dintr-un material oarecum poros, ca un fel de burete, dar mult mai tare. Este impermeabil si are atasat un fir elastic, cu un mic manson cu "arici" in capat. Acest manson se prinde de deget, permitand un control destul de bun al biloiului (dar asta dupa ceva antrenament, la inceput iti cam dai cu ea in fata ). Diametrul bilei este de 5.7 centimetri, iar lungimea firului elastic este de aproximativ 35 de centimetri. Greutatea imi este imposibil sa o estimez...cateva grame, probabil... Edited June 27, 2006 by Brainiac Link to comment
VAXXi Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 Trei. Una o s-o pierd, una o s-o fac cadou, macar una sa-mi ramana si mie Pentru cine nu stie cum se foloseste: ori o strangi dupa chef, ori o prinzi pe deget si joci "pingpong" de unul singur cu ea (coarda e elastica) . Link to comment
_romulus_ Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 Am votat una, dar ar fi interesant de stiut, pentru cei care nu au avut ocazia sa le vada (si sa la pipaie ) din ce material sunt, cat sunt de mari, de grele, etc. Ceva informatii suplimentare? Link to comment
CrisR Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 2 buc . Desi nu sunt stresata deloc Link to comment
CieloFan Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 (edited) sigla Daewoo si Chevrolet sau ori una, ori cealalta Si eu ma inscriu pentru una "> indiferent daca e daewoo, chevy sau amandoua... Edited June 27, 2006 by CieloFan Link to comment
ToPser Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 am votat 2 . dar sa fie cu daewoo ,of cors Link to comment
Gamerul Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 Si eu am votat pentru doua bile, cu daewoo daca se poate. Link to comment
steph Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 Eu vreau una dar sper ca sunt mai bune calitativ decat cele care se gasesc cu 3 lei pe la tarabele cu suveniruri ... Link to comment
nrares Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 Hai si eu cu doua ca nu-i o avere. Link to comment
VAXXi Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 Si eu am votat pentru doua bile, cu daewoo daca se poate. Vor fi mixte, adica ambele sigle vor fi personalizate. Eu vreau una dar sper ca sunt mai bune calitativ decat cele care se gasesc cu 3 lei pe la tarabele cu suveniruri ... Sunt destul de solide, cel putin eu am bumbacit una vreo 2 zile si nu s-a intamplat nimic. Si in plus, alea de la tarabe nu sunt personalizate Link to comment
sebian Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 2 bile, ca de atit am nevoie ...mixte sa fie... Link to comment
alx Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 luati-o de la inceput: alx - 2 buc Link to comment
sebian Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 alx - 2 buc Alinutz - 1 buc Sebian - 2 buc Link to comment
Brainiac Posted June 28, 2006 Author Share Posted June 28, 2006 alx - 2 buc Alinutz - 1 buc Sebian - 2 buc Brainiac - 2 buc Vaxxi - 3 buc Ileana - 2 buc _romulus_ - 1 buc xenna - 1 buc CrisR - 2 buc CieloFan - 1 buc ToPser - 2 buc Gamerul - 2 buc steph - 1 buc angela_b - 2 buc nrares - 2 buc ticodriver - 1 buc Pedala - 2 buc TOTAL: 29 biloaie Hai oameni buni, ganditi-va la prieteni, rude, cunostinte, poate vor asa ceva pentru copii sau pentru ei, personal...Macar la 250 sa ajungem, sa putem sa incropim de-un avans... Link to comment
danny27 Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 alx - 2 buc Alinutz - 1 buc Sebian - 2 buc Brainiac - 2 buc Vaxxi - 3 buc Ileana - 2 buc _romulus_ - 1 buc xenna - 1 buc CrisR - 2 buc CieloFan - 1 buc ToPser - 2 buc Gamerul - 2 buc steph - 1 buc angela_b - 2 buc nrares - 2 buc ticodriver - 1 buc Pedala - 2 buc danny27 - 1 buc Link to comment
Satori Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 Danny, tu vino mai intai la intalnire ca ti se racesc suportii de numar. Link to comment
pixelconscious Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 Update la lista: alx - 2 buc Alinutz - 1 buc Sebian - 2 buc Brainiac - 2 buc Vaxxi - 3 buc Ileana - 2 buc _romulus_ - 1 buc xenna - 1 buc CrisR - 2 buc CieloFan - 1 buc ToPser - 2 buc Gamerul - 2 buc steph - 1 buc angela_b - 2 buc nrares - 2 buc ticodriver - 1 buc Pedala - 2 buc danny27 - 1 buc pixel - 2 buc Link to comment
Frankie_Carbone Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 Depinde ce inseamna mingea antistress. Din ce vad eu in poza, vad YoYo. Sau vorbim de NERVBALL, minge de aia din burete, care o tot strangi in mana??? Daca nu este yoYo, vreau si eu 1. Multumesc Link to comment
Leutzu Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 Update la lista: alx - 2 buc Alinutz - 1 buc Sebian - 2 buc Brainiac - 2 buc Vaxxi - 3 buc Ileana - 2 buc _romulus_ - 1 buc xenna - 1 buc CrisR - 2 buc CieloFan - 1 buc ToPser - 2 buc Gamerul - 2 buc steph - 1 buc angela_b - 2 buc nrares - 2 buc ticodriver - 1 buc Pedala - 2 buc danny27 - 1 buc pixel - 2 buc Frankie_Carbone 1 Daca nu e YOYO Leutzu 2 buc Link to comment
Recommended Posts