Brainiac Posted June 28, 2006 Author Share Posted June 28, 2006 Sau vorbim de NERVBALL, minge de aia din burete, care o tot strangi in mana??? Nervball este, din aia de burete . Si are si un elastic atasat, exact ca in fotografie. Oricum, cine vrea sa le vada pe viu si ajunge la intalnire in Bucuresti, sa-mi spuna. Eu oricum le port in permanenta in masina (la Nervball ma refer ). Link to comment
iulia Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 alx - 2 buc Alinutz - 1 buc Sebian - 2 buc Brainiac - 2 buc Vaxxi - 3 buc Ileana - 2 buc _romulus_ - 1 buc xenna - 1 buc CrisR - 2 buc CieloFan - 1 buc ToPser - 2 buc Gamerul - 2 buc steph - 1 buc angela_b - 2 buc nrares - 2 buc ticodriver - 1 buc Pedala - 2 buc danny27 - 1 buc pixel - 2 buc Frankie_Carbone 1 Daca nu e YOYO Leutzu 2 buc Iulia - 2 buc -- total 37 Link to comment
danny27 Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 Mare dreptate ai satori, dar stau foarte prost cu timpul...uite voi incerca sa vin astazi in jur de 7-8 daca te mai gasesc si iau si suportii...imi pare tare rau ca nu am ajuns la sedinta de foto...mi-as fi dorit sa apar acolo dar ...timpul bata-l vina, si mai ales activitatea foarte incarcata asa e cand esti propriul patron nu iti permiti sa lipsesti de la serviciu. Link to comment
Brainiac Posted June 29, 2006 Author Share Posted June 29, 2006 alx - 2 buc Alinutz - 1 buc Sebian - 2 buc Brainiac - 2 buc+inca 2, pentru maica-mea Vaxxi - 3 buc Ileana - 2 buc _romulus_ - 1 buc xenna - 1 buc CrisR - 2 buc CieloFan - 1 buc ToPser - 2 buc Gamerul - 2 buc steph - 1 buc angela_b - 2 buc nrares - 2 buc ticodriver - 1 buc Pedala - 2 buc danny27 - 1 buc pixel - 2 buc Frankie_Carbone 1 Daca nu e YOYO Leutzu 2 buc Iulia - 2 buc - total 39 Link to comment
CieloFan Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 Rog urmatorul forumist care se adauga pe lista sa-mi mai puna si mie o bibiloaie. Deci CieloFan - 2buc (vreau sa iau si pentru moshu una) Link to comment
alx Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 alx - 2 buc Alinutz - 1 buc Sebian - 2 buc Brainiac - 2 buc+inca 2, pentru maica-mea Vaxxi - 3 buc Ileana - 2 buc _romulus_ - 1 buc xenna - 1 buc CrisR - 2 buc CieloFan - 2 buc ToPser - 2 buc Gamerul - 2 buc steph - 1 buc angela_b - 2 buc nrares - 2 buc ticodriver - 1 buc Pedala - 2 buc danny27 - 1 buc pixel - 2 buc Frankie_Carbone 1 Daca nu e YOYO Leutzu 2 buc Iulia - 2 buc - total 40 done! Link to comment
CieloFan Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 (edited) offtopic: re Ileana: Buna ziua... Nu e stresat (sau mai bine zis, a fost stresat), e la servici si m-am gandit sa fac o fapta buna fara sa stie Edited June 29, 2006 by CieloFan Link to comment
NFS Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 Vad ca majoritatea ati optat pt 2 bile. "Pentru ca totul in cartier se bazeaza pe"... bilute! Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Da, doar VAXXi are 3. alx - 2 buc Alinutz - 1 buc Sebian - 2 buc Brainiac - 2 buc+inca 2, pentru maica-mea Vaxxi - 3 buc Ileana - 2 buc _romulus_ - 1 buc xenna - 1 buc CrisR - 2 buc CieloFan - 2 buc ToPser - 2 buc Gamerul - 2 buc steph - 1 buc angela_b - 2 buc nrares - 2 buc ticodriver - 1 buc Pedala - 2 buc danny27 - 1 buc pixel - 2 buc Frankie_Carbone 1 Daca nu e YOYO Leutzu 2 buc Iulia - 2 buc Zmeul cel rau - 1 buc - total 41 Link to comment
sebian Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Se zice asa: alx - 2 buc Alinutz - 1 buc Sebian - 2 buc Brainiac - 2 buc+inca 2, pentru maica-mea Vaxxi - 3 buc Ileana - 2 buc _romulus_ - 1 buc xenna - 1 buc CrisR - 2 buc CieloFan - 2 buc ToPser - 2 buc Gamerul - 2 buc steph - 1 buc angela_b - 2 buc nrares - 2 buc ticodriver - 1 buc Pedala - 2 buc danny27 - 1 buc pixel - 2 buc Frankie_Carbone 1 Daca nu e YOYO Leutzu 2 buc Iulia - 2 buc Zmeul cel rau - 1 buc alexino - 2 buc - total 43 Link to comment
kata Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 (edited) alx - 2 buc Alinutz - 1 buc Sebian - 2 buc Brainiac - 2 buc+inca 2, pentru maica-mea Vaxxi - 3 buc Ileana - 2 buc _romulus_ - 1 buc xenna - 1 buc CrisR - 2 buc CieloFan - 2 buc ToPser - 2 buc Gamerul - 2 buc steph - 1 buc angela_b - 2 buc nrares - 2 buc ticodriver - 1 buc Pedala - 2 buc danny27 - 1 buc pixel - 2 buc Frankie_Carbone 1 Daca nu e YOYO Leutzu 2 buc Iulia - 2 buc Zmeul cel rau - 1 buc alexino - 2 buc kata - 2 bc. livium - 2bc. - total 47 Edited August 17, 2006 by kata Link to comment
Moshu Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 offtopic: re Ileana: Buna ziua... Nu e stresat (sau mai bine zis, a fost stresat), e la servici si m-am gandit sa fac o fapta buna fara sa stie Mai v-ati coalizat? Va stresez eu p'amandoi Deci o bila-i a mea sa-nteleg. Link to comment
marius_eugen Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 (edited) Vreau sa simt una ... inainte sa ma intereseze sa o cumpar la pretul exorbitant de 75.000 rol , pentru a vedea calitatea si rezistenta in timp si o vreau ... rosieeee ! Vad ca d-soarele sunt interesate de mai multe bilute decat domnii . Offtopic : Eu vand pene de vrabie la super pretul de 2 ron bucata . Trebuie sa strang cel putin 250 de doritori , pentru a achita avansul la jumatate de suma pentru plata vanatorului care trebuie sa impuste cu tunul saraca vrabiuta , precum si reparatia gardului pe care acesta se va afla in momentul uciderii cu sange rece . Va asigur ca penele sune de cea mai buna calitate , made in Romania , natural % . Bineanteles ca penelor li se va asigura o gravura "Woo & Chevy Club " , precum si o vopsire in nunata dorita de client ( + 0,5 ron ) , pentru a se asorta cat mai bine cu interiorul masinii dvs. , iar pentru optiunea full ( + 0,5 ron ) pana va fi imbibata cu parfum ( canal nr. 5 ) pentru o ambianta cat mai buna sofatului bolizilor personali . Edited August 24, 2006 by marius_eugen Link to comment
ileana Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Eujene, daca e gluma nu vad poanta si ai gresit topicul, daca e adevarat e grav! Link to comment
Recommended Posts