Jump to content

Chip Tuning La Matiz

Recommended Posts

Cu o interfata te poti conecta la ECU instalatiei secventiale si poti modifica anumite setari. Nu este chiar chiptuning dar poti face masina sa fuga mai bine. Oricum aceste modificari trebuie facute de un profesionist . Pt mai multe info intra pe gplclub.ro

• 3 weeks later...

Sunt interesat de un chiptuning "normal" la masina.

Intrebari:

Ce crestere de performanta va avea motorul?

Scade fiabilitatea si durata de viata a motorului?

Cresc gazele eliminate si in acest fel sa risc sa nu trec de ITP?

Cat costa un chiptuning la o astfel de masina si cat dureaza operatia? Am nevoie de programare?

Ar mai fi ceva ce trebuie sa stiu inainte sa iau decizia?

Si cel mai important: stie cineva o firma serioasa din Constanta sau din Iasi (preferabil Constanta) care face asa ceva? Cand spun firma serioasa ma refer la garantie, service post garantie, si eventual revenirea la o stare anterioara? Daca ma puteti ajuta cu aceasta informatie va rog din suflet sa o postati sau sa imi dati PM.

Multumesc anticipat.

• 2 months later...

Pai asta din clip e tractiune spate nu ?

E o modificare imensa adusa masinii, practic nu s-a mai pastrat decat caroseria.

E facuta din pasiune si pentru ca se poate dar costurile sunt probabil cat 2-3 matizuri, nu ?

Pacat ca nu sunt niste detalii de genul ce cutie, daca a pastrat ambreiajul, cum a pus tractiunea pe spate, unde e pus motorul, poate fi omologata si ar mai fi multe.

Oricum, foarte tare. Privirea pierduta a cocalarului din BMW de la semafor cred ca ar face toti banii.