Jump to content

Litoral Meeting Same Place 7 Pm Sharp

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

... si eventual de o schimbare a locatiei catre un local cu TV (uhm, in spate la Gloria Jeans?!) la ora 10 ca sa vada si fanaticu' Brazilia - Franta?!

[edit]

Bine'nteles, in cazul in care unii pensionari au intentia de a depasi aceasta ora :D

[/edit]

Oricum, eu apar ;)

Edited by Immortal

Da , eu zic sa punem intalnirea pe la 11 , daca e macar sa stim o treaba !!!

Eu zic sa ramana la ora 7 , ptr ca poate mai vor sa vina si altii care nu stau in c-ta , va cred voua va este usor , dar mie ? hmmm

Nu va mai contraziceti in ore ca bulversati pe toata lumea. S-a stabilit la ora 19.00 ramane asa ca ne putem scalda suficient pana la 7.

@ sebian - din pacate intalnirea le la Murighiol a fost amanata pentru o data ulterioara.

P.S. La Zodiac sunt si televizoare!

Eu zic sa ramana la ora 7 , ptr ca poate mai vor sa vina si altii care nu stau in c-ta , va cred voua va este usor , dar mie ? hmmm

Ei hai sa nu ne plangem. Daca este adevarat ce ai postat la semnatura si arata ca-n poza atunci te ajutam noi cu balizajul. :D

In principiu tin sa reamintesc unor entuziasti ca ToPserul ne-am primit in club si macar cu atat ii suntem datori intr-u respect. :-W

post-2099-1151687911_thumb.jpg

Edited by safari hunter
... si eventual de o schimbare a locatiei catre un local cu TV (uhm, in spate la Gloria Jeans?!) la ora 10 ca sa vada si fanaticu' Brazilia - Franta?!

[edit]

Bine'nteles, in cazul in care unii pensionari au intentia de a depasi aceasta ora :D

[/edit]

Oricum, eu apar ;)

Sa se opreasca lumina in minutul 70 ca poate asa vezi si tu flashuri! :tongue:

Sa se opreasca lumina in minutul 70 ca poate asa vezi si tu flashuri! :tongue:

Se pune daca zic ca "la naiba, banuiam eu?" :) ) O data am si eu circumstante atenuante, si atunci ma prind bucurestenii ;) Altfel spus, "flash back" ( :P ), nu de alta da' eu habar n'am drumu' de la Fundeni in Tei plus ca ma'nnebunea mama cu rezultatele analizelor... ;)

In principiu tin sa reamintesc unor entuziasti ca ToPserul ne-am primit in club si macar cu atat ii suntem datori intr-u respect. :-W

Memorabila fraza, vanatorule =))

PS: in cazul asta, eu sigur intarzi, ca nu plec inainte de meci. Incerc in Tabacarie - si daca nu, vin direct la Zodiac.

Edited by Immortal
Memorabila fraza, vanatorule

Asa pare de la distanta, insa redactat cu unele greseli. :mda:

In cele din urma ma declar :dizzy: confuz privind locul si ora. Sincer acum inteleg ce fuse in pielea lui Gangboy si D_M_X de refuzara participarea.

Intrebare: daca vin dupa meci (~8pm) la zodiac mai gasesc pe cineva? Ca la ultimile intalniri s-a cam terminat rapid treaba, si tare n-as vrea sa vin la o intalnire DWC fara membri DWC :)

Sincer, intalnirea membrilor a fost deturnata de la scopul ei initial. Acum trebuie sa tina cont la ce ora este meciul, cand ma duc la plaja si mai ales nu tine cont si de faptul ca unii membri vin de la o oarecare distanta.

Why dont we call it off for a while? .. daca nu-i putem respecta spiritul. Candva, eram o suma de oameni si mai, mai sa-i surclasam pe capitalisti, insa de la vreme incoace ceva se schimba in toate astea. :scarpin:

De ce esti atat de suparat (si ironic)?

La ultimile intalniri la care am luat eu parte (ce putin) au fost putini membri si, deci, putin 'spirit'. Nestiind de unde a survenit schimbarea (de la 6 la 7pm), am intrebat de ce nu la 8pm, si asta basta. Nu am propus sa se vina la 8pm si nici sa mergem sa vedem meciu, ci doar am aruncat o pastila - tocmai pentru ca am inteles DE CE nu se poate mai tarziu sau ca nu se vrea in alta parte nici n-am insistat.

Pentru mine e totuna ca'i 2, 6,7 sau 10pm. Oricum vin (atata vreme cat sunt in oras, vin - asa cum am venit si cand aveam examene sau alte lucruri 'importante'), numa' ca's unele meciuri pe care un microbist nu le poate pierde. That's it, without any irony nor harm ;)

Si, va rog, hats-off pentru licentiat :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...