Jump to content

Litoral Meeting Same Place 7 Pm Sharp

Recommended Posts

De ce esti atat de suparat (si ironic)?

Si, va rog, hats-off pentru licentiat :D

Pentru tine Brutus read my lips... :spumelagura:

FELICITARI PENTRU LICENTA :osanale: si stai linistit ca nu te aveam in vizor. Poate next time daca insisti.

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Se pare ca blestemul ToPserului a avut efect, la ora planificata pentru intalnire norii se scuturau de fulgere si de torente de apa inundand orasul. Sa va fie invatatura de minte sa nu luati in calcul si dorinta acestui membru de vaza a zonei litorale de pe malul canalului Carasu. See ja next time poate la o ora potrivita si accesibila tuturor. :-?

Nu stiu voi... dar aseara(sambata) pe la 18:30 eu vasleam din tico prin oras :D si a trebuit sa ocolesc ceva km ca sa pot ajunge acasa uscat si fara emotii prea mari :) Au fost senzatii majore la 30 la ora ca nu faceau fata stergatoarele si imi era frica de acvaplanare :grumpy:

Anyway... las ca ne vedem saptamana aviatoare cand termin cu bacu :thumbl:

PS: nene Sebian, ai uitat o sticla de Sprite prin ticozauru meu, sa stii ca te asteapta cuminte la locul ei! :mrgreen:

A mai trecut o saptamana tumultuoasa peste Constanta, cu bune cu rele si eram nerabdatori sa punem tara la cale la intalnirea noastra saptamanala, mai ales dupa ultimele tentative esuate de evadare din realitatea cotidiana.

Din pacate forumul la noi a picat vreo doua zile, drept pentru care am intarziat nitel cu cronicuta, iar cum Mike inca se bacalaureaza, am intrat in teren pentru a rezolva situatia.

Asadar, sambata dimineata, dupa cum mi-e obiceiul am plecat la plaja, desi vremea nu era ideala. A fost totusi frumos, apa buna, "victime" la greu, dar a trebuit sa plec pentru a ma pregati de intalnirea de la club.

Am ajuns cu cateva minute inainte de ora stabilita, dupa care au sosit MCojo cu al lui kalos rubiniu precum merlotul, Mike cu al lui Ticozaur cobalt a ajuns la putin timp, avand in dreapta un copilot de baza in persoana seniorului Sebian, au mai venit apoi Topserii cu ticolasul aeropurtat si Renatreno cu albastrica nubirica de pe meleagurile Medgidiene si Midnight_racer cu pufuletul galbior si Vanatorul african cu kolosul cel parfumat. De asemenea, chiar daca si-a ascuns tricoul cariocas, nu putem sa nu amintim si participarea Immortalului cu al lui kalos pursange, care dupa ce a vazut cum au furat-o favoritii lui la fotbal, s-a apucat sa invete limba franceza.

Pe malul lacului veselie maxima, povesti, discutii, controverse constructive etc etc. Ne-am mai invartit pe langa masini, am exersat diverse combinatii si ne-am retras apoi, la loc de taina, unde altundeva decat la Zodiac.

Aici dai iarasi cu povestile - Toserul se dadea mare cu gadgeturile lui mirovolante, Mike ne umplea capul cu pixeli morti, cu materiale de constructii, cu notele maxime ce le-a obtinut el la bac (pana acum), Renatremo era bucuros ca a reusit sa transforme pragurile unui logan si sa le adapteze la nubirica lui, MCojo ne-a impresionat cu cunostintele lui in materie de IT si telecomunicatii, Midnight_racer ne-a delectat cu perlele studentilor de pe la examene si cu peripetiile matizuletului galbenel, Sebian ne-a pus in tema cu ce se intampla la capitala si cam cati CP are nevoie pentru a-si satisface setea de viteza si nu in ultimul rand, campionul povestirilor, Ion Creanga autohton si veritabil, Safari_Hunter, ne-a lasat, din nou, cu gura cascata cu aventurile traite de el prin tarile straine si condimentate si cu niscaiva patanii de pe la E...r.

A venit apoi Immortalul, cel mai suparat roman-brazilian, si s-a jurat ca de acum inainte o sa tina numai cu Romania la campionatul mondial :) ) (n.r. - daca o mai apuca).

Am tot dus-o noi asa, cu "pecsi", cu frapeuri, cu cafele si profiteroale ca nici nu ne-am dat seama cand ne-a prins noaptea si ca pe langa noi ploua cu spume, dar a meritat.

Una peste alta a fost o intalnire reusita si frumoasa. Ne vedem saptamana viitoare.

Iata si cateva instantanee:

post-2220-1151873579_thumb.jpg post-2220-1151873633_thumb.jpg post-2220-1151873666_thumb.jpg

Edited by dreamlike

Care intalnire?! :(

Eu unu' sigur n'am fost nicaieri sambata asta; mai mult, l-am sunat pe un.pixel.mort care mi'a spus ca nu se tine intalnirea...deci banuiesc ca e outdated rau cronicuta :-

Numa' ca data trecuta am venit printre primii...so, what's this? :)

Edited by Immortal

Asta se'ntampla pentru ca eu nu eram sigur daca s-a tinut au ba intalnirea...ca pe mine nu ma deranja apa, da' mike.si-un.pic mi-a taiat-o rapid, ca "nu vezi cum ploua?!" :)

Hai, nu te supara (frate) :P

Immortal, nu tot ce zboara se mananca, nici macar kalosu :P Dreamlike nu vrea decat sa induca lumea in eroare cum ca la mare a fost vremea misto weekendu asta... Cel mai mult imi pare rau pt bikerii care s-au adunat pe la Navodari, la ei e mai greu cu acoperisul ;)

Eu imi aduc aminte ca nu am fost la intalnire, dar vad ca apar in poze :D

Sa incercam sa lasam o ora fixa sau sa facem intalnirea functie de orele de program ale service-urilor, ale bootique-urilor sau mall-urilor, functie de meciuri, nu mai zic de prognoza meteo si de indispozitia fiecaruia.

Sunt unii care isi fac programul fara sa stea in fiecare zi sa verifice daca s-a modificat ora intalnirii.

Deci, ne intalnim la ora fixa sau ba?

Edited by midnight_racer
Nu stiu voi... dar aseara(sambata) pe la 18:30 eu vasleam din tico prin oras :D si a trebuit sa ocolesc ceva km ca sa pot ajunge acasa uscat si fara emotii prea mari :) Au fost senzatii majore la 30 la ora ca nu faceau fata stergatoarele si imi era frica de acvaplanare :grumpy:

PS: nene Sebian, ai uitat o sticla de Sprite prin ticozauru meu, sa stii ca te asteapta cuminte la locul ei! :mrgreen:

Mike, cum ai rezolvat cu casutza? Filip imi spusese ca ti-ai tras piscina in curte :mda:

Ai grija cu Sprite-ul sa nu explodeze, daca sta prea mult in soare :D ... mai bine fa-i vant intr-o ghena de gunoi

Edited by sebian

Unde va intalniti saptamana asta si cam pe la ce ora pt ca vineri dimineata plec spre mare si poate o sa ajung si eu la intalnirea voastra.

Poate, daca se poate si un nr de mobil al unuia dintre voi in caz ca ma ratacesc.

Mersi si bafta

"Piscina" din curte nu a fost problema, "piscina" din oras a fost problema :P

Problema la mine e ca inca nu am rezolvat in totalitate drenarea apelor de ploaie in si spre pamant :mrgreen:

Sambata asta vin sigur! Ca termin de bacalaureat :->

Edited by mike.omega
Unde va intalniti saptamana asta si cam pe la ce ora

Poate, daca se poate si un nr de mobil al unuia dintre voi

Ahlam sellam alecum, salutare Body uite cum facem. Noi acestia de la mare, suntem intr-o mare incurcatura, in primul rand din cauza personalitatii fiecaruia, care ne pune in locuri si timpi neconcordanti fata de intentiile intalnirii. Ca sa ne fii de un mare ajutor pls [-O< , alege tu ora si locul in Constanta. Nu de alta, dar cand un oaspete se invita musai sa-i faci pe plac. Ce zici, te prinzi?

Si..iii despre mobil, de care vrei? :scarpin: Al celor care zic ca vin si nu apar (e cazul meu) sau al celor care apar fara sa promita nimic. Ar mai fi vorba de cei care vor sa vina si nu-i lasa ora de intalnire. Your choice please!! :D

Mai dragi vecini plutitori pe apa de ploaie, tocmai v-am facut rost de inca doi la intalnire: eu si kata, dar nu promitem nimic ca nici voi noua idem si la fel cum s-ar zice.

Daca ajungeti la un plutitor comun, va rugam nu ne uitati...

Daca nu reusim sa jungem nu ne urmariti cu arcuri si sageti! Nu s-a aprobat concediul...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...