Moshu Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Pai cum ai sa mai mananci tu peste daca unul ca mine nu il prinde in plasa sau carlig? ) Link to comment
mike.omega Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Pai merg la pescarie si cumpar, nu?! Vanatorule, vezi sa nu vina apa si sa-ti inghita locul de parcare cu tot cu matiz Link to comment
paul_marines Posted July 3, 2006 Author Share Posted July 3, 2006 (edited) Nu-ti face griji, am sanse mari sa plutesc si daca nu ma ia valul ma ia vantul. (scuze pentru zgomotul din poze) Edited July 3, 2006 by safari hunter Link to comment
dreamlike Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Ma bucur ca v-a placut la intalnirea de sambata asta, iar reticenta unor (ne)participanti o pun pe seama faptului ca probabil nu au prins vremurile epocii de aur unde recolta la grau ajungea la 15 t/ha. Oare acum o fi altfel? Link to comment
mike.omega Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Nu am prins faza cu productia de grau la hectar, probabil sunt mult prea tanar pentru asa ceva Azi dupa ce mi-am incheiat socoteala cu Limba si Literatura Romana forever m-am indreptat spre malul marii pentru relaxare si o plimbare cu vant din prova @Safari Hunter: eu intorc zgomotu' cu lopata, dar ce sa-i faci, las ca se intoarce el FZ30-u, intr-o forma sau alta )"> PS: eu parca stiam ca accesul autovehiculelor pe faleze si plaje este strict interzis Link to comment
Moshu Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Dupa cateva zeci de minute de ezitare ca sa nu fiu iarasi off topic (partidul vegheaza!), iata ce problema am eu: 1. Unde sa postez, aici sau la Turismul romanesc? Ca eu vreau sa vin la mare, dar totodata sa particip la intalnirea de sambata a constantenilor. 2. M-am hotarat sa postez aici si pentru una si pentru alta: deci pana la intalnire mai sunt cateva zile. Eu as pleca si maine catre voi, dar dupa ce am vazut la TV cu plajele pline de alge si mal, plus vantul ala urat, va intreb: ce ma sfatuiti, sa vin sau nu? Mike, unde ai facut pozele alea de era asa curata plaja? Eu merg la un camping. EMai e cineva la cort? Concluzie: este vreme de litoral, plaja, baie? cum este apa? Pana la intalnirea de sambata, putem face o incalzire undeva pana sambata? Vreau neaparat sa ma intalnesc cu voi Daca considerati ca raspunzand sunteti off topic, astept PM. (Eu astept sa fiu executat deja, dar nu uitati ca la Turismul romanesc se vrea discutie despre conditii si preturi. Nu ma intereseaza conditii - eu stau la cort - nici preturi pt ca am bani destui) Link to comment
MethodRO Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Mike o sa-ti tin companioe de la ora 18. I'll be there. Link to comment
paul_marines Posted July 3, 2006 Author Share Posted July 3, 2006 (Eu astept sa fiu executat deja, Se rezolva Moshulica , fa doar efortul sa vii ca de restul ne ocupam noi. Link to comment
Moshu Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Acu' sa inteleg ca sunt si canibali printre noi S"> Link to comment
dreamlike Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 (edited) Pai ce stii ce-o fi mancat Vanatorul prin Africa atata timp si cu bani putini S"> ... Cat priveste plajele, ai vazut bine, sunt bine intretinute iar incepand cu 1 iulie s-au mai deschis mai multe beach bar-uri. Din pacate, vremea nu e chiar ideala - soare, dar vant puternic. Edited July 3, 2006 by dreamlike Link to comment
Moshu Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Da cu safari cred ca tre' sa fiu atent, mai ales cand pune de gratar Link to comment
Immortal Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Care vant puternic nene ca'i NewConstanta aici (lately). Io zic sa faca bine Moshu si sa'si puna personalu'n masina, ca o sa fie frumos tare... Link to comment
mike.omega Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 @Moshu: Primele 2 pozne sunt facute de pe faleza din oras(nu, nu portul tomis) si pe undeva pe acolo era si o plaja unde intr-adevar iesisera la mal alge, dar erau in curs de curatare si cred ca azi plaja e "brand new". Restul de poze sunt facute in statiunea mamaia, in afara de vantul puternic(de ieri, ca azi nu mai adie nimic) nu erau alge sau alte mizerii pe plaja De camping-uri nu stiu ce sa zic... oricum dupa parerea mea daca e mai gol camping-ul e mai misto Ah! si daca-ti aduci S1 is-ul cas sa stii sigur ca n-or sa te manance @Method: Radu ce mai zice? El nu se intoarce la mare? Link to comment
Immortal Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Sincer sa fiu, nu cred ca vor fi probleme cu mizeria (uhm, adica exclusiv alge!) vara asta; eu zi de zi am vazut 'masinute' facand curatenie la mal si chiar pe plaja (mai putin la intrarea in Mamaia, unde e cam pustiu...) Link to comment
MethodRO Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 @mike radu debia pe 9 termina sesiunea. Nu cred ca o sa il vedem prea curand! Link to comment
Recommended Posts