HIV Posted September 30, 2007 Author Share Posted September 30, 2007 Multumesc mult ca mi-ati mutat topicul la locul lui... e mult mai bine asa. Ceea ce am facut pe semnalizari, nu este autocolant. Sunt facute cu spray fumuriu si nu cred ca mai merg sterse... si mie imi plac. Dar nu v-ati exprimat parerile in ceea ce priveste pleoapele. Sa inteleg ca arata bine ca forma? Link to comment
andrei_xxl Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Da, sunt super misto. Mie unul imi plac, se potrivesc bine cu linia capotei. Link to comment
Razv Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 (edited) Frumos Matiz ... dar masina sufera dupa jante ... ps: nota 10 pentru "pictura" Edited October 1, 2007 by Razv Link to comment
HIV Posted May 13, 2008 Author Share Posted May 13, 2008 Salut! M-am intors cu "pleoapele".Dupa mai multe incercari de a le confectiona din plastic,autocolant si alte materiale...am reusit in sfarsit...le-am facut cu "spray fumuriu" la fel cum am facut si stopurile.Vreau sa zic ca prinde foarte bine pe plastic si e foarte usor de realizat.Partea cea mai dificila a fost sa dau farurile jos. Coreenii astia...au inghesuit atatea lucruri intr-un spatiu atat de mic... > Mai ales farul din dreapta.Dar pana la urma...am reusit. Sper sa va placa ce a iesit...mie imi place. Astept pareri... Numai bine! Link to comment
andrei_xxl Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 (edited) Trebuia sa le faci mai negre, sa nu se vada prin ele...ca forma, arata chiar bine! Edited May 14, 2008 by andrei_xxl Link to comment
madkat Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 personal nu imi plac picturile pe capote... dar e chestie de gusturi - oricum realizarea este excelenta! stii ce-i lipsesc matizului tau? - JANTE! - o sa faca o mare diferenta Link to comment
th3_grimreaper Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 Ti-am vazut masina de cateva ori prin Mangalia vara asta, eu eram cu Tico-ul de la avatar (in varianta verde). Arata bine Matizul, felicitari pentru pictura! Link to comment
puchi Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 La vopsitul mastii si al spoilerelor,am procedat astfel: Am aplicat mai intai o solutie de matuit,dupa care am pulverizat vopseaua(in doua maini Felicitari pentru munca depusa.Ce solutie de matuit plasticul ai folosit (numele ,si de unde ai cumparat-o? E spray cumva ? .Multumesc Link to comment
Recommended Posts