coup3z Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 Dupa cum zic si in descriere, s-a rupt manerul cu care controlam pozitionarea oglinzii! Mentionez ca e oglina rabatabila, si manerul e micut, invelit in piele.Trebuie sa schimb toata oglinda sau se poate repara doar arcusorul ala ? si cam la cat se duce investitia..? Mersi. Link to comment
exode Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 (edited) Din ce zici inteleg ca avem aceeasi problema. Am fost azi, m-am interesat si tanti aia de la magazin mi-a zis ca sunt 3 chestii comercializate: 1. doar suportul oglinzii in sine (adica sticla) - care e o chestie rotunda din plastic 2. sticla cu suportul respectiv atasat 3. toata cosmelia cu totul - oglinda cu tot cu carcasa si angrenajele de reglaj + joystick-ul ala => care te costa 125 RON Eu am ajuns la concluzia ca sta foarte bine asa cum e acum, cu o dracie de cauciuc pusa in spatele sticlei ca s-o tina pe pozitie (mai ales ca vad perfect in ea si nu se vede treaba artizanala) Edited July 10, 2006 by exode Link to comment
Viktor Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 Va salut. Spuneti-mi si mie va rog, ce coduri au oglinzile fumurii (ma refer doar la sticla) petru Nexia/Cielo '95, cu reglaj manual din interior. Multumesc. Link to comment
Recommended Posts