luck33ro Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Ce hotie si cu garajele astea... in sectorul 3 nu cred ca mai exista un garaj in picioare pe domeniul public. Astia (proprietarii) cand au aflat ca se demoleaza le-au scos repede la vanzare ptr. fraieri cu niste preturi de dumping (1000-2000 euro). Oricum in Buc. cred ca nu o sa mai fie picior de garaj pana la sfarsitul anului. Nici pe teren proprietate personala nu cred ca se dau autorizatii de constructie garaj asa usor (stiu ca sunt niste conditii draconice). Ca sa constriesti casa, spre exemplu, trebuie sa ai minim 150mp. teren. Se amenajeaza si se incurajeaza parcarile autorizate ale primariei cu o taza anuala de la 50-100 ron pe an / loc parcare. Ies bani frumosi si le convine. Link to comment
BogdanG Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Eu platesc in Buc (sector 1) pe garaj 30m2 fix 500RON dar se pare ca de la an la an taxa va creste astfel nu v-a mai fii o afacere sa ai garaj ci mai degraba un lux . Link to comment
sorinrec Posted July 6, 2006 Author Share Posted July 6, 2006 Decat sa platesc atatia bani pe un garaj si dupa aceea sa il darame primaria mai bine platesc chirie nu ? Link to comment
remix Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Si in sectorul 2 al capitalei s-a pus in vedere proprietarilor de garaje din anumite zone (una ar fi Bd Chisinau) faptul ca trebuie sa elibereze domeniul public. Si asta la cei care aveau autorizatii si tot felul de acte care totusi aveau caracter provizoriu si ... tocmai au expirat. Asadar mare grija cu garajele si amplasarea lor caci, se pare, trendul este nefavorabil. Link to comment
john Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 In zona Dristor au disparut de aproximativ 2 luni toate garajele. Totusi ieri cineva a plantat 2 identice in fata blocului, sunt curios cat le poate tine acolo Link to comment
sorinrec Posted July 13, 2006 Author Share Posted July 13, 2006 Pana la uma cred ca vor sa le desfiinteze pe toate...poate fac parcari etajate...dar peste vreo 20 de ani. Link to comment
Moshu Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 Sorine, sfatul meu este... las-o balta. Tine-o in fata blocului si nu-ti mai bate capul. Link to comment
laurentziu83 Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Noi tinem de 20 de ani masinile in fata blocului si nu ne mai stresam atata. Daca ai nevoie de o priza si un furtun de apa imi spui, numai ca e pe langa parcul CFR, da ai GPL, asa ca nu-i problema. In rest nu-i vad utilitatea. Zgarieturile zilnice de-mi apar pe masina apar si din alte locuri decat parcarea proprie, si cum eu merg mult cu masina in interes de serviciu deseori pe noroi, chetrîş si asfalt, pe la depozite (ultima data am agatat o piatra cubica de la sina de tramvai cu o roata la plecarea de pe loc si am proiectat-o in podea, cu un sunet destul de sonor), urcat-coborat Traian, sine de tramvai, m-am resemnat ca n-o sa am masina de expozitie niciodata. Link to comment
Recommended Posts