Zmeul cel rau Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Bai, e incredibil! Pleaca omul ala si nu mai deschide nimeni topic de intalniri. S-a terminat sesiunea asa ca vin sigur. Link to comment
MethodRO Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Multumesc Zmeule. Pana ma intorc in Bucuresti iti revine tie aceasta placere. S-ar putea sa ajung si eu joia asta. Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 3, 2006 Author Share Posted July 3, 2006 De ce ne temeam, nu scapam. S"> Link to comment
iulia Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Bai, e incredibil! Pleaca omul ala si nu mai deschide nimeni topic de intalniri. Ce ne-a face fara tine, te-ai gandit? Link to comment
sebian Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 As veni si eu dar tot asa...lipitoare pe linga cineva care trece prin Iancului Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 3, 2006 Author Share Posted July 3, 2006 Vorbim daca e la timpul potrivit. Link to comment
ticodriver Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Evident ca voi aparea si eu...fie ca macar sa ma dau ciumec ca imi merg stergatoarele ...dac-or merge pana joi Link to comment
ticodriver Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Io inca nu dau fumuri, dar nu e timpu pierdut...In schimb, daca doriti niste gaze, cu o fasole batuta se rezolva Link to comment
Tommy Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Noroc ca s-a inchis gazeta, s-ar fi asfixiat saraca.. Link to comment
Satori Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Io inca nu dau fumuri, dar nu e timpu pierdut... Mai ai turbina? Link to comment
luck33ro Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Chiar voiam sa aflu s-au mai realizat acele poze cu masinile scrise cu daewooclub.ro din hartie? Era agitatie mare acolo...si eu m-am plictisit rapid. Sunt pozele puse undeva? Domnul Vaxxi era complet prins in actiune si nu baga lumea in seama, nici macar pe userii banati... Link to comment
ticodriver Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Permiteti sa raportez: Turbina prezenta Link to comment
Tommy Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Ca la armata, strict si la obiect Dar.. functioneste? Link to comment
Satori Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Chiar voiam sa aflu s-au mai realizat acele poze cu masinile scrise cu daewooclub.ro din hartie? Done. Vezi ca sunt poze pe la topicul intalnirii de atunci Link to comment
ticodriver Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Atunci permiteti sa rectific si sa raportez: Turbina prezenta si functionala Link to comment
sebian Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Bine, bine, "Turbina prezenta si functionala" dar e si in parametri?...ca ai uitat sa precizezi Link to comment
sebian Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 nu cred ca turbineste cum trebuie, ca le cam tace Fuhrer-ul Link to comment
ticodriver Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 (edited) Nu fiti carcotasi, taceam deoarce cujetam profund , ea turbineste sau, dupa caz, daca ne raportam semantic si etimologic la meandrele si sinergia cuvantului "turbina", de unde, ca neologism, am transpus in graiul nostru si verbul "a turbini" sau "a turbina", raportat la regiunea tarii unde este folosit, in parametrii dati de producator...dracu' stie care-s aia totusi... Edited July 5, 2006 by ticodriver Link to comment
sebian Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 si de aici puteam divaga un pic si ajunge la cunoscuta vorba din popor "Turbina-te-as ca pe Corsa" Nu, Tico? )"> Link to comment
ticodriver Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Mda sau se poate crea o poezie de genul:"Turbinamash si n-am cui" Link to comment
marius_eugen Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Hai ca ne-ai turbinat de tot ! Ne-om vedea la intalnire sau nu ? P.S. Sa vin cu un cutit sa tai fumul ? Dar cu o masca de gaze ? Link to comment
Ami Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Copii, daca ajung la intalnire o sa aiba cineva o cheie pentru ca sa ma ajute sa-mi pun si eu suportii de numere cu daewooclub? sau sa zica cineva ce cheie trebe, ca cica le are guru pe toate, dar nu stie care e buna pentru asa ceva.. Asta, repet, daca reusesc sa ajung... Link to comment
Recommended Posts