bella Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Salut, Avand in vedere ca nu am gasit un topic asemanator si inca nu m-am hotarat unde sa merg in concediu(Grecia/Bulgaria) sau cum sa merg(individual/organizat) m-ar interesa totusi, pt mai multa siguranta, sa incerc sa rezerv din tara camerele. Problema care apare este ca sunt foarte multe agentii de turism cu oferte care de care mai atragatoare dar nu am recomandari in ceea ce le priveste. S-au auzit destule situatii in care una era stabilit in tara si alta gasea turistul la fata locului. Asadar, apelez la bunavointa voastra in a ma ajuta sa imi fac o idee despre o agentie de turism serioasa. Va multumesc. Link to comment
alx Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Bon idee! A auzit cineva de MIllenium Tours? Adica astia de la www.concediu.com ? Link to comment
nrares Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Si pe mine m-ar interesa in aceeasi masura, doar ca traseul meu va fi spre vest, adica Italia-Rimini. Daca cunoasteti vreo agentie serioasa va rog sa ne (ma) ajutati. Mersi. Link to comment
VAXXi Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 http://forum.am-luat-teapa.ro/viewforum.php?f=10 Link to comment
bella Posted July 3, 2006 Author Share Posted July 3, 2006 in concluzie: J'Info Tours se va shterge la fund cu clauzele contractului tau shi i se va rupe de vacantza ta, de planurile tale. pe site-ul lor scrie CALATORITZI CU CEI MARI shi au facut clar dovada ca mare nu inseamna shi bine... ...extras din link-ul dat de VAXXI...asteptam si alte recomandari(si de bine daca se poate ) Link to comment
sebian Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 http://www.gotravel.ro/gotravel_new/ Am mers cu ei in Albena, in TB, 75 de oameni...s-au descurcat foarte bine Link to comment
alexino Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Acum doi ani am fost in Grecia cu "Sun Holiday". Seriozitate maxima si servicii pe masura, iar personalul profesionist. Link to comment
CieloFan Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 (edited) Sun Holidays, Romantic Travel, J'Info Tours, Paralela 45, CMB Travel si momentan nu-mi mai aduc aminte dar voi mai scrie. Am lucrat 2 ani la o agentie de turism din Gl care avea legaturi stranse si foarte stranse (revinzare) cu agentiile mai sus mentionate. Sincer cu J'Info n-au fost probleme chiar niciodata, dar cine stie...Oricum avand in vedere ca semnezi un contract, daca agentia de la care cumperi nu-si respecta termenii contractului - judecata - care-i problema? Si nu vreau sa fiu carcotas (referitor la problema tipului cu J'Info) dar daca e vorba de charter...Cursa respectiva este inchiriata de Operatorul de turism si daca nu se ocupa toate locurile in avion se decaleaza, asta e...si sunt suta la suta convins ca asa scrie si in contract. Cat despre voucher, ca e individual sau pe grup nu are nici o importanta... In concluzie...tot avionul trebuie ocupat de persoane care pot pleca in aceiasi zi, la aceiasi ora...etc... Later edit: Fibula, Kara Travel, Kusadasi...si mai gasiti voi In principiu astia sunt cei mai importanti Tour Operatori... Edited July 3, 2006 by CieloFan Link to comment
exmil Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Day & Night Turism, au fost super ok...www.rezervare.ro Link to comment
sebian Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Cu J'info are contract compania pentru care lucrez...oamenii aia sunt incredibili, pina si dintr-o rezervare la avion fac o ditamai problema...Nu recomand J'info Link to comment
CieloFan Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Sebian, spune concret ce s-a intamplat sa aflam si noi... Eu nu am mai avut legaturi cu ei de 1 an si ceva de cand nu mai lucrez la agentie si de asta te intreb, poate s-a schimbat ceva, eu stiu... Link to comment
bella Posted May 20, 2008 Author Share Posted May 20, 2008 Avand in vedere ca mai sunt destui care nu si-au rezervat nimic pentru vacanta din acest an, readuc la viata acest topic... La momentul la care l-a deschis, am apelat in cele din urma la o agentie de turism. Este vorba de Bregamo Travel din Ploiesti. Transportul a fost individual. Nu am sa le reprosez absolut nimic, s-au comportat f bine. Pentru Ploiesti am auzit de bine de agentia Oniro dar nu bag mana in foc. Poate cineva care a avut de a face cu ei poate confirma. Asadar, haideti sa populam acest topic cu lucrurile bune/rele pe care le-ati intampinat la agentiile de turism. Link to comment
nrares Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Despre Sfara Tours numai de bine. Tot ce au promis am primit. Chiar si in plus. Link to comment
alx Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Ah, si dupa 2 ani, de bine despre Millenium. Sunt seriosi. Link to comment
Recommended Posts