VIPER Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Help... Cine se pricepe la Flash? Se da o sursa flash (un fla) si trebuie modificat ceva acolo. Pentru mine e chineza veche... Dau BRRC! Link to comment
exmil Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 eu. trimite-mi flashul si modificarile ce le doresti pe emilcojocaru@yahoo.com Link to comment
cristina_boboc Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 "> Si nu vedem si noi actiunea, nimic? Link to comment
laurentziu83 Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Eu zic ca te-ai trezit cam tarziu. Link to comment
zalmoxis Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Am nevoie de cineva sa-mi faca o pagina de web adfevarata !Cam cat se plateste!?!? Link to comment
cristina_boboc Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Hey, nu fiti rai, stiu ca m-am trezit cam tarziu... .. am vazut data dupa ce am scris mesajul... :rolleyes: Si despre ce este vorba, un site care implica animatii, baza de date, indexare, sau o pagina personala, prelucrata doar cu html si cel mult dreamweaver? Link to comment
CrazzyX Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 (edited) as putea eu sa te ajut cu siteul iti dau si chitanta, factura ID : CRAZZYX24 Edited August 7, 2006 by CrazzyX Link to comment
vio.p Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Da de ce tineti asa secret preturile pt site? Link to comment
exmil Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Un site te costa intre 100Euro si 300Euro, in conditiile in care vrei doar unul de prezentare, si nu un site care necesita baze de date, etc. Atunci preturile incep sa urce. Daca te intereseaza astept un mesaj pe pm. Link to comment
steph Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Un site poate sa ajunga la mii de euro, si nu poti sa oferi un pret cand nu ai nici cea mai vaga idee despre ce este vorba Link to comment
exmil Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Sa inteleg ca ai facut vreo cateva sute pana acum, si de asta esti asa de informat. Link to comment
steph Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Nu inteleg care e problema... Link to comment
Abram Burel Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Zeu, dacă vrei una singură format A4, call me Link to comment
SorinG Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 (edited) Zalmoxis: Spune cum vrei sa arate, noi trimitem variante si tu alegi...Ce zici? >- Edited August 9, 2006 by SorinG Link to comment
Recommended Posts