igrec_k Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 am un cielo nou, l-am luat de cateva zile.. si pana acum am gasit capacu de la rezervor deschis de vreo 3 ori.. care sa fie problema?? Link to comment
CieloFan Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Mi s-a intamplat si mie sa se deschida cand alimentam cu gaz ). Din cauza presiunii la scoaterea furtunului pompei s-a deschis. Oricum se tine destul de lejer. Ma uit diseara la mecanism si iti zic daca se poate strange ceva eventual. Link to comment
igrec_k Posted July 5, 2006 Author Share Posted July 5, 2006 problema mea e ca se deschide capacu ala de tabla de la benzina, care se deshide din interior... m-am uitat si eu la mecanismult lui si nu am observat nimic in neregula, si chiar daca trag de el si incerc sa il fortez nu se deschide... doar din senin cateodata Link to comment
CieloFan Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Pai si la mine tot din senin, dar stai putin ca abia acum imi dau seama de o chestie...Omul oare la ce se refera...La capacul de tabla (eu la ala ma refer) sau la buson. Cu busonul e simplu. Trebuie rotit pana se aud niste pacanituri ca si cum s-ar rupe, si atunci sigur nu se va mai deschide >- P.S. Nu mai cita postul anterior Link to comment
Cumnatu Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Nu cumva fara sa iti dai sema apesi tu cu genunciul din cand in cand pe butonul respectiv de sub bord ??? Link to comment
igrec_k Posted July 5, 2006 Author Share Posted July 5, 2006 ma refer la capacu de tabla care se deschide din senins.. nu apas cu nimic.. se deschide si cand e masina inchisa si nimeni in ea.. sorry da sunt nou pe aici... nu stiam ca nu am voie sa dau citat.. Link to comment
Satori Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Banuiesc ca cuiul de inchis nu mai este chiar bine fixat. Ca doar nu o fi ca la Nove si SuperNove la care se deschidea din cauza torsionarii caroseriei. Link to comment
Recommended Posts