mike.omega Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 Imi pare rau Safari dar de numarul de pe tricou nu m-am ocupat eu Cat despre Kalosul negru, iti imaginezi ca de fiecare data cand trec pe langa el, si nu prea am cum sa nu trec! mi-e frica sa nu sara eleronu ala pe unde nu ma astept PS: Sfatul meu e sa nu va luati de Mitsu ala mic pe nume Pajero Sport al lui ALX ca sunt sanse sa se urce pe buburuzele noastre, cam din cauza asta am venit eu cu dacia, poate poate, ma fereste Link to comment
dreamlike Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 Am ajuns si eu, intr-un sfarsit, pe acasa. Asa cum ati spus si voi o intalnire memorabila care a durat nu mai putin de doua zile - ne-am intalnit sambata si am ajuns acasa duminica . Prezenta numeroasa, cum speram sa mai avem si de acum inainte, masini multe si de toate genurile. Profit de ocazie sa-l felicit din nou pe marele nostru Vanator African si ne bucuram ca surpriza pregatita de ceva timp de MCojo, Mike.Omega si subsemnatul l-a bucurat foarte mult pe "ursuletul" nostru cel simpatic, care ne-a facut si cinste cu o licoare nonalcoolica . Ceva poze: Link to comment
mike.omega Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 Saptamana aviatoare punem si de-o baie-n mare inainte de intalnire? Link to comment
Satori Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 O intalnire super frumoasa, ca de obicei. Oameni frumosi gasiti pe litoral. Va recomand sa nu pierdeti aceste intalniri! >- PS: Kalos power!!! 5 masinii > Link to comment
MCojo Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 Kalos Power my friends... O sa avem si vizitatori... Heheee ce de "previziuni" am avut... Link to comment
paul_marines Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 l-a bucurat foarte mult pe "ursuletul" nostru cel simpatic Dreamlike, whos the bear? Dupa ce m-ai asemuit cu o fiara salbatica mai dai si cu diminutive in mine. Link to comment
mike.omega Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 In sfarsit! Dupa o ora si jumatate de asteptat, au afisat rezultatele! Am luat bacul cu 8.25 Sunt sanse sa intru si la fara taxa la facultate Doresc sa multumesc de sprijinul moral accordat de Immortala in timpul asteptarii PS: Safari, ai mai multe identitati? Link to comment
paul_marines Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 (edited) 1. Am luat bacul cu 8.25 Sunt sanse sa intru si la fara taxa la facultate 1 Mikey, Felicitari, am pariat pe tine si voi strange banutii de la debitori. Nu prea inteleg cum vine fara taxe? Din acest moment pot afirma ca-n reclama: NOW WILL WAIT Pana si la bacul de la Smardan se taxeaza cu 8 ROn de persoana ... prezenta la intalnire. si tu vrei sa treci fara taxa? Edited July 10, 2006 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 Pai cu alcool? Parca noi eram baietii aia buni care bem numai bere fara alcool sau apa plata cu lamaie Link to comment
alx Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 Bah Mike, n-ai scapare, n-o da la-ntoarselea! @SH: Now we wait! Link to comment
mike.omega Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 Eu cred ca tu vrei o saorma din aia de la Cin Cin si nu stii cum sa spui ) Link to comment
alx Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 Io cred ca vreau ce e in poza pusa de SH mai sus dar dublata sau triplata. De saorma eu unul nu ma mai ating... Link to comment
dreamlike Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 (edited) Felicitari si pentru 8.25-ul asta desi eu ma asteptam la mai mult ... la valoarea ta... Edited July 10, 2006 by dreamlike Link to comment
Immortal Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 Eu am inteles ca a luat 8.05 sau 8.15... Anyway, FELICITARI! Meniul saptamanii viitoare: pepsi si profiterol Link to comment
sebian Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 Aaaaa, pai daca se lasa cu profiterol si pepsi gratis, apar si eu Link to comment
MCojo Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 Yaya...Now we wait! Anyway felicitari si multa bafta mai departe! Link to comment
paul_marines Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 (edited) Aaaaa, pai daca se lasa cu profiterol si pepsi gratis, apar si eu Poti veni sa te-nfrupti cat te lasa inima insa eu percep "taxa de caritabilitate" "> PS asa este : Now we wait, but who cares bere sa fie. Edited July 10, 2006 by safari hunter Link to comment
Immortal Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 Exact, sau altfel spus, "the dutch will find it" Link to comment
sebian Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 and the machidon will drink it ) Link to comment
Recommended Posts