Jump to content

Intalnirea Esticilor II

Recommended Posts

Salutare la toata lumea!

Tinand cont ca prima intalnire a esticilor s-a tinut intr-un cadru restrans adica Wolfman+ Adycez, propun sa ne mobilizam si pe a doua s-o facem mai bine.

Propun ca locatie tot Delta Dunarii, dar undeva unde sa nu ne ia si pielea de pe noi.

Ca locatii propun urmatoarele urmand ca sa ne hotaram pe parcurs:

Chilia Veche pensiunea Vital: Lasam masinile in tulcea si pana acolo ajungem cu vaporasul de la pensiune.

Acolo avem de ales pt cazare intre casa si casute din lemn, avem barci se fac plimbari pe lacurile din zona etc

Cabana Crisan: Lasam masinile acolo si ne deplasam pana la Crisan cu pasagerul de Sulina.Cazare la cabana si se pot inchiria barci

Camping Pelican la Murighiol. Se ajunge cu masina pana la camping.Cazare la motel, vila sau casute.

Ca si perioada propun luna august ca sa avem timp sa ne hotaram pana atunci.

Deschid eu lista:

1. Gigi-Kent

Cu speranta ca nu se va intampla nimic care sa ma tina acasa (poate o facem tot intr-un vichend)

Ar trebui sa incepem sa ne gandim care va fi locatia totusi. Numai la Murighiol vom avea masinile "sub ochi"...

Lista:

1. Gigi-Kent

2. Moshu+Moasha

Se poate ajunge si la Chilia veche cu masina, dar numai pt sinucigasi.Eu am rupt puntea spate la berlina pe care am avut-o.80km de dig. Cine se risca se risca...

Cu masinile nu cred ca e problema.Sunt 2 parcari pazite in Tulcea.

Oricum in functie de gruparea solicitantilor :D , mai unim cativa membri intr-o masina... daca ramane loc. Mi-ar place la Crisan, pentru ca acolo chiar n-am mers niciodata... Dar mai vedem pana atunci... :thumbl:

Cabana de la Crisan apartine AGVPS Tulcea. Cazarea e ceva de genul 150k pe noapte de persoana, barca e vreo 150-200k pe zi, nasol e ca nu au restaurant deci trebuie sa venim cu mancare de acasa ssau de pe traseu. Oricum au frigider acolo deci nu cred ca e o problema.Cabana se afla in zona unde mujlocul marelui M intra in bratul sulina deci e o zona foarte buna pt pescuit.

Daca ne hotaram pt Crisan sun acolo si va dau mai multe detalii.

Gigi, nu vreau sa influentez pe nimeni, dar eu as fi tare incantat de Crisan. Deci hai sa stabilim pentru cate zile facem iesirea. Eu am aflat cu stupoare ca nu se aproba la noi nici un concediu pana in noiembrie. Deci personal pot numai in weekend.

Ok. Mai ramane locatia si sa vedem cati suntem. Daca te-am facut manager la iesirea asta, da-ti si tu o parere despre una din locatii. Eu raman la Crisan cum am mai zis, numai sa se confirme preturile.

Nu stiu care oameni, ca vad p'aicea ca discutam in doi :D Chiar nu mai este nici un amator?

Eu raman la Crisan.

S-a inscris si Wolfman deci suntem mai mult de doi. :)

Merg si eu pe Crisan.Acolo chiar avem ce face. Daca tinem cont de faptul ca putem inchiria barci, putem intra bine pe Dunarea Veche si daca ne incordam oleaca putem ajunge si pana la MilA 23.

Deci sa ma interesez la Crisan de detalii.

Ok, asteptam vesti de la Crisan. Wolfmane, nu mai zici nimic? Poate dupa experienta de la Murighiol, care, una peste alta a fost frumoasa (am vazut pozele) merita inca o incercare macar sa ai reper pentru comparatie :) Plus ca vom face sigur un pescuit, ceea ce voi n-ati facut :(

Ce zici mister Adycez?

Credeam ca ai renuntat, pentru ca stiu ca ai fost putin dezamagit (de cazare in special).

De detalii se ocupa GigiKent, se pare ca e mai in tema decat noi cu zona propusa. Bineinteles ca suntem aici si-i dam oricand o mana de ajutor, la cerere. :)

Hai ca am sunat pentru detalii si am aflat urmatoarele.

La Cabana AJVPS Crisan preturile sunt urmatoarele:

200 000 rol de persoana pe noapte

300 000rol inchiriat barca cu vasle/ zi

Domnul de acolo ce care am vb mi-a spus ca tb sa facem rezervare cu cel putin o sapt inainte.

De la Navrom am aflat urmatoarele:

Pasagerul pleaca din Tulcea luni, miercuri si vineri la ora 13.30

Coboara in zilele de marti, joi si duminica

Biletul pana la Crisan este 130 000rol.

Daca vreti mai multe informatii va dau si doua nr de tel

Cabana Crisan: 0240547089

Navrom Tulcea :0240511553

Cam nasol cu plecarea "Pasagerului" vineri la ora 13:30 - asta inseamna o zi libera (plecat vineri dim. din Bacau)

Pe anul asta mai am doar 5 zile de CO si nu stiu cum va fi.

Nu pot inca promite nimic - tre' sa vad ce se mai stabileste pe aici.

Aceeasi poveste si la mine din cauza de vineri 13,30. Nu gasim pe nimeni din Tulcea sa ne mai dea si alta varianta, vreo salupa privata ceva, in afara de pasager, care sa aiba un orar mai elastic? Chiar daca o fi ceva mai scump... Eu pot pleca dupa 16 din Galati.

PAi nu stiu daca sunt salupe si daca ar fi sa gasim ceva particular cred ca ne rupe de bani. Ar fi varianta cu Chilia veche.Ne iau cu salupa lor la orice ora din tulcea. Daca suntem mai multi astia fac plimbari pe lacurile din zona: pescuit pelicani nuferi etc.

Luati in calcul si varianta asta.Ca locatie si ca oameni totul e super.Cred ca e o idee mai scump dar merita.

Dom' Gigi, problema vine de la mine si Adycez. Voi puteti folosi "calea normala". Doar noi, pentru ca nu putem pleca vineri dimineata, am fi victime. Dar si Chilia e interesant cred. Nu am fost nici acolo, deci no problem, sunt curios.

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...