VAXXi Posted August 21, 2004 Share Posted August 21, 2004 Ian de priviţi în poză... păreri ? :dabomb: Link to comment
SYL Posted August 21, 2004 Share Posted August 21, 2004 Tico sport ? Sa inteleg ca vrea sa faca concureta lui Smart... Oricum ar fi o ideee interesanta o masina de oras cu 2 locuri; oare ce lungime ar avea? 3m, poate mai putin ? :thumbr: Link to comment
NFS Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 Pe bune ca ar arata dragutz! Da' se vede ca e "mizgalita" pe PC. E un Tico normal taiat si imbinat la loc! Link to comment
SYL Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 Quote Da' se vede ca e "mizgalita" pe PC. E un Tico normal taiat si imbinat la loc! Aha, de fapt ce tradeaza e geamul usii, ca usa (partea de metal) si cladirea din spate sunt bine realizate. PS. Oare jentile chiar asa le avea masina sau si astea au fost adaugate ? Link to comment
VIPER Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 Hmmm, asa ar arata un Tico prins intre 2 Espero? Daca ar fi fost pe bune, ar fi fost funny la o rasturnare... Ca nu are nimic de rezistenta pe ea... E un fel de usa cu roti, ca numai usa e cat masina! Link to comment
SYL Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 Quote Daca ar fi fost pe bune, ar fi fost funny la o rasturnare... Ca nu are nimic de rezistenta pe ea... E un fel de usa cu roti, ca numai usa e cat masina! Pai si Smart-ul cum e, ca stai cu tetiera aproape lipita de luneta. Link to comment
laurentziu83 Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 Aduce aminte de lastunul comunist asa ca... Link to comment
VAXXi Posted August 22, 2004 Author Share Posted August 22, 2004 Mda, e făcută pe calculator (dar e bine făcută, recunoaşteţi cred că jenţile au fost picătura ce-a vărsat paharul, sunt prea de tot). Şi eu regret că nu există o maşinuţă de-asta pentru oraş, pentru c-ar fi perfectă pentru 2 persoane şi puţin bagaj, aflate în fâţâieli urbane. Aşa ceva există într-adevăr, se cheamă Smart şi-a prins prin Europa de minune, însă e prea scumpă frate - cu banii ăia cumperi o maşină normală, nu un cart ... ăăă... ăsta, Smart Link to comment
VIPER Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 @SYL: Smart-ul are roll-bar! Si inca foarte strong! Tico ala din poza de mai sus nu are decat plafon, nu mai are montantii centrali care ar fi fost singurul punct de rezistenta la rasturnare... Link to comment
iso Posted August 25, 2004 Share Posted August 25, 2004 Oricum arata bobo'c ca idee ... Link to comment
djuac Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 am zis sa imi cumpar si eu un tico?si uite peste ce am dat...Ce ziceti de el? :arrow: Link to comment
djuac Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 no commnet...imi pare rau so o zic dar cin nu si-ar dorii asa ceva... Link to comment
none Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Eu nu m-as dori! Este total nefunctional pe drumurile noastre. Link to comment
SORAN Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Da se pricepe lumea sa lucreze in COREL Link to comment
hellcat Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 da, tico cu jante in 5 gauri Link to comment
Recommended Posts