adrian_r5 Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Nu stiu daca e "tuning profesionist" dar, cu mici exceptii, modificarile cred ca sint reusite: Link to comment
Lucian M Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 Hai ca ti-a iesit bine. Are alt aspect cu jantele de 16. Plasticele adaugate in fata/spate si laterale ii coboara mult garda- insa daca ai sosele bune- nu cred ca ai de suferit. Eu sunt subiectiv, deoarece imi place sa am garda inalta la masina, insa culoarea si jantele o avantajeaza mult pe a ta. Link to comment
EM!L Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 Reusita si cu bun gust facuta masinuta asta! Parca la partea din fata mergea ceva mai finut decat "fusta" aia! Jantele sunt superbe si coborarea masinii ii da cu totul alt aspect! Link to comment
Tommy Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 La prima vedere e draguta foc, mai putin stickerele. Dar daca te uiti atent sunt cam multe lufturi. Si... nu inteleg de ce atata plumb aici: http://www.gmclub.ro/forum/index.php?act=a...st&id=30769 Link to comment
Razv Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 De la producatorul care-ti ofera in varianta premium cel putin 130 CP, ... Tu confuzi tuningul cu optionalele ( ala nu se numeste tuning doh ) ... Tuningul poate sa fie de mai multe tipuri : vizual ( jante, bodykituri, eleron etc ), audio ( dai discoteca la doar 50% din volum ), pt cresterea performantelor ( modificari sistem de evacuare, modificari motor, adaugare turbina , hai si banala remapare ) . Doar cativa producatori ofera bodykituri ( care devin prea des intalnite pe strazi - kitul Cupra pentru Leon un exemplu - ) gen : Audi cu linia S, VW cu Gti kit, ST de la Ford, pachetul M pt BMW. ( insa preturile sunt pe masura de mari ). ps: am vazut ca si cei de la Dacia adauga componente de tuning ( spoiler fata , praguri ) direct din fabrica Link to comment
10geo10 Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Sal ! In legatura cu pozele celui care a postat primul,am un prieten care are un aveo sedan cu kitul sport(prelungiri bara fata/spate,praguri,manere usi cromate) si mi-a spus ca acest kit l-ar fi costat 400 E. Se gaseste la reprezentanta! Link to comment
Recommended Posts