Vijelia Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 1. Mircea +1+0.80 (ca e aproape gata ) 2. Vijelia (da' nu mananc ciorba de burta) Link to comment
Mircea Posted July 20, 2006 Author Share Posted July 20, 2006 Haloo, mai sunt trei zile! Noi ce facem? Lista e aproape goala ("> Link to comment
Cristian W Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Asta pentru ca nu... am inca masina! Inca NU m-am hotarat! Si in plus, CA UN FACUT, atat Daewoo cat si Dacia intra in "pauza tehnologica" in August si nu mai gasesti mai nimic de vanzare, nici Cielo Std cu GPL, nici Lgan Diesel... ("> Link to comment
zalmoxis Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Daca vi cu Moskviciu vin si eu la meeting la Buftea!! Link to comment
Cristian W Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 ) Vrei sa-l cumperi? Azi i-am pus GPL, mi-a iesit un consum de 11,8/100, adica mai bunicel ( cred) decat un Cielo pe GPL. ______________ Vin la intalnire, dar numai la terasa la Barbosi. Stabiliti si voi o ora pentru Sambata ori Duminica... Link to comment
Vijelia Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 Nu prea va inghesuiti sa vedeti Buftea. Se anunta canicula pt week-end ... insa noi vom sta pe malul lacului sau prin vreo padurice la o bere... Link to comment
pixelconscious Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 (edited) Pai se poate ? Update la lista 1. Mircea +1+0.80 (ca e aproape gata ) 2. Vijelia (da' nu mananc ciorba de burta) 3. Pixel Singura problema ar fi ca nu prea stiu unde este locul de intalnire, poate cineva sa-mi dea adresa? Edited July 22, 2006 by pixelconscious Link to comment
sebian Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 daca ma iei si pe mine cu tine putem fi doi nestiutori Link to comment
pixelconscious Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 Sigur ca da, te ridic din Iancului? Link to comment
sebian Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 (edited) )"> pfoaaa, normallll...imi spui la ce ora ajungi in zona si ies in Bravu... Mirceooo, pregateste miciii ...slabutzule... Pai se poate ? Update la lista 1. Mircea +1+0.80 (ca e aproape gata ) 2. Vijelia (da' nu mananc ciorba de burta) 3. Pixel 4. Sebian Edited July 22, 2006 by Sebian Link to comment
Mircea Posted July 22, 2006 Author Share Posted July 22, 2006 Va asteptam! Maine dimineata la 11! Pixel, ai telefonul meu. Link to comment
pixelconscious Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 Mircea: da, te sun maine dimineata Sebian: vorbim la telefon pentru ca nu stiu inca la ce ora o sa plecam. Daca Intalnirea este la 11, cred ca un 10:30 ar fi indicat.. nu stiu, vedem. Daca bikinii de care pomenea static sunt deja acolo, eu zic sa ne grabim sa prindem loc Ca poate e coada, ca la BMW Link to comment
Mircea Posted July 22, 2006 Author Share Posted July 22, 2006 Rellax, ca la bikinei va ducem dupa ce mancam oarece la Clubul Barbosilor Si sunt toata ziua, singura problema fiind aglomeratia din zona respectiva in weekend. Link to comment
sebian Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 buni micii de la Barbosi )"> ...pacat ca n-am mai mers si la piscina Link to comment
static Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 era apa rece! las' ca nu au intrat zilele in sac Link to comment
pixelconscious Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 (edited) Da, a fost frumos. Cativa ne-am intalnit la benzinaria Petrom din Buftea (Vijelia - am recunoscut-o foarte usor dupa numarul de inmatriculare - , Mircea si sotia, Sebian si eu) de unde am mers impreuna la locul Intalnirii: Clubul Barbosilor. . M-au trecut toti fiorii cand am aflat ca este o proprietate pazita si patrulata de... pisici (Thanks Sato ) Ceva mai tarziu ni s-au alaturat si Cristian_W, Sato, static, Brainiac si fratele lui. Nu stiu cum a fost pentru ceilalti, eu unul m-am simtit foarte bine. Local bun, companie de exceptie Cateva poze: Am cateva poze compromitatoare cu Mircea care se chinuie cu o ciorba care pare a fi ciorba de burta si cu Satori care alearga prin farfurie niste mici care arata de parca ar fi vii )"> Astept oferte Glumeeeeesc PS: Data viitoare mergem si la bikini. Grrrrrr... am vrut sa spun piscina )"> Edited July 23, 2006 by pixelconscious Link to comment
Mircea Posted July 23, 2006 Author Share Posted July 23, 2006 Da a fost frumos. E frumos atunci cand asociezi oameni si fete unor nick-uri De data asta n-am avut timp de surubarit prea mult la masini , mai ales ca au fost si fete cu noi. Pacat ca n-au venit cativa bufteni pentru care efortul n-ar fi fost prea mare. Absent motivat @nipiro, plecat la munca. Absent nemotivat Abramburel! Pixel ai uitat sa zici de modul meu personal de a manca ciorba cu pantalonii Cateva poze, mai artistice a facut Pixel Sebian s-a pitit in unghiul mort non stop Link to comment
pixelconscious Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 Asta cu pantalonii am pierdut-o, cred ca eram absorbit de povestirile lui static )"> Cat despre artistic.. ohhh, esti prea generos cu mine Sebian, a fost buna ciorba de burta ? )"> (Sorry dude, dupa cum vezi am fost fortat sa pun poza cu tine) Link to comment
Abram Burel Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 Mor de oftica Din criza de timp am dat o fuga doar pana la padure la Baneasa pentru o ora, de unde la intoarcere am mai stat vreo 20 de minute ca sa iesim in sosea. Shitul fachingului masii de treaba (jur ca asa se scrie ). Link to comment
static Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 Pentru cine nu a inteles, ii povesteam lui pixel cum e cu micii de pe Dealul Negru care misca in farfurie si cum trebuie ei omorati. E o chestie cu lingura'n cap! Link to comment
Satori Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 Foarte frumos! Simtit bine, aproape de Bucuresti... Tot ce vreti. Must do it again! Link to comment
Mircea Posted July 23, 2006 Author Share Posted July 23, 2006 Once a month pana da iarna, apoi schimbam locatia cu una incalzita Link to comment
sebian Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 (edited) eu vreau la piscina Edited July 23, 2006 by Sebian Link to comment
Mircea Posted July 23, 2006 Author Share Posted July 23, 2006 Next time te duc acolo. Daca mai slabesti ca altfel ne dau aia afara ca se goleste piscina Glumeam, e o adevarata performanta 125-85! Link to comment
sebian Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 Eeeee, Mirceo, nici chiar asa...acum ma invart pe la 90-93...85 cred ca spre toamna Pixel, sar'na de transport&restul...dar din pacate si aparatul tau foto are probleme in a reda filiformitatea corpului meu Link to comment
Recommended Posts