mad_voly Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 (edited) asadar, cum apare si in titlu, am o nedumerire. sunt proprietar pe 2 masini: un cielo si o dacie.probl e ca fratimiu, cel care conduce dacia, ar vrea sa o treaca pe numele lui. intrebare mea este, pt cei care poate au trecut prin asta, daca este necesar sa radiez dacia de pe numele meu, apoi sa fac act de vanzare-cumparare si tot balamucul sau se poate rezolva mai usor, la notar sau ceva de genul asta? multumesc Foloseste majuscula cu incredere la inceput de fraza/propozitie. Arata mai bine. Schimba avatarul! Edited July 8, 2006 by Mircea Link to comment
nrares Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 Oricum ai face, in momentul in care se schimba proprietarul trebuie refacute toate actele. Sunteti persoane diferite, nu conteaza gradul de rudenie. Link to comment
law Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 (edited) Vanzarea-cumpararea de autovehicule nu este un contract solemn care pentru a fi valabil reclama folosirea formei autentice (ex. actul cu problema sa fie autentificat la notar), ci se poate incheia un inscris sub semnatura privata, care sa faca proba la organele de politie si cele financiare. Atentie pt. a fi valabil acest inscris sub semnatura privata trebuie respectate anumite conditii. Pt. siguranta, adresati-va totusi unui birou notarial sau chiar organelor la care am facut referire mai sus. Intrebarea nu costa! Succes! Edited July 9, 2006 by law Link to comment
Recommended Posts