speedygonzales Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 salutare. sunt nou pe aici si vad k forum e plin de posturi, aomeni care stiu despre ce vorbesc. am si eu o problema. usile de la ticutelut meu nu functioneaza cum ar trebuie. sa incep cu usa d ela sofer: nu se deschide de afara si cateodata se blocheaza si dinauntru. usa din dreapta nu s-a deschis nicodata ( masina nu e proprietate personala, e imprumutata, dar cum de 2 luni numai eu o folosesc m-am gandit sa investesc in ea) nici dinafara si nici dinauntru. usa din spatele soferului are maneru rupt si trebuie manaevrata cu stiinta k sa se deschida. am fost la un service ,ieri, si mi s-a zis k am nevoie de 2 manere plus tot mecanismul pentru usa blocata. tipu a cerut 160RON care mi s-a parut prea mult. sunt eu oare prea calic sau asteas preturi;e la ora actuala? puteti sa imi recomandari un service mai ieftin sau un loc d eund esa iau piele necesare plus evidnet cineva sa le si montezi? multam mult . Link to comment
Satori Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 Bine ai venit. In primul rand, scrie mai ingrijit. Ai putea sa cauti piesele pe autodaewoo.ro, in primul rand. De montat... sa gasesti pe cineva care se pricepe si a mai facut-o, ceea ce nu cred ca e greu pe la o intalnire Daewoo. Masina a fost lovita? Link to comment
speedygonzales Posted July 12, 2006 Author Share Posted July 12, 2006 Salut. Multumesc de raspuns. Cand sunt aceste intalniri ale clubului, m-ar interesa si pe mine sa paticip. Da masina a fost lovita si poarta inca urmarile acestor evenimente. Presupun ca usa de la copilot nu se deschide din acest motiv. Link to comment
Leutzu Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 Manerele de la usi ti le montez eu (te duci la un magazin si ii cer manere pentru fiecare usa la care e rupt ~ 80k bucata), cat despre usa blocata, la aia nu ma descurc. Link to comment
speedygonzales Posted July 12, 2006 Author Share Posted July 12, 2006 Care magazin? Eu ajung acasa dupa 19 si nu prea mai gasesc vreu magazin deschis. Am cautat pe autodaewoo.ro dar nu am vazut maner. e posibil sa imi fi scapat mie? Cunosti un magazin deschis pana la 20 sa zis si care sa dea si factura fiscala? Daca ai timp sa imi dai un mail cu raspunsurile : gonzales_boso@yahoo.com si un numar de contact daca se poate, ca problema e urgenta pentru mine. "> Link to comment
dreaQ Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 In ce zona lucrezi. Chiar nu poti pleca in pauza de masa sa iei un maner? Spune zona sa-ti recomandam un magazin cu piese. Link to comment
Leutzu Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 sa fiu sincer nu stiu exact programul magazinului dar parca era deschis si sambata. Magazinul de care vorbesc se afla pe langa paita timpuri noi.. Link to comment
speedygonzales Posted July 12, 2006 Author Share Posted July 12, 2006 In ce zona lucrezi. Chiar nu poti pleca in pauza de masa sa iei un maner? Spune zona sa-ti recomandam un magazin cu piese. la philip morris pe centura, ajung in otopeni in max 10 min. multam mult Link to comment
Recommended Posts