Jump to content

Comenzi Piese De Pe Autodaewoo.ro

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Eu m-am sucit.Deci pentru Tico as dori:

- garnitura chiulasa

- 6 simeringuri supape

- antena radio

multumesc senna.vb pe mess pt detalii

banii ti-i dau maine la intalnire

Din pacate bandouri Matiz nu au pe stoc si nu vor avea nici in viitorul apropiat (2-3 saptamani). Am sa lansez comanda, o achit eu cand soseste si apoi ma voi vedea cu voi sa va inmanez piesele. Pt cei care vin la club e mai simplu, daca vine coletul maine il voi lua cu mine. Pt ceilalti avem PM

Multumiri lui pixelconsciuos, care a comandat un set de amortizoare cu transport gratuit si astfel intreaga comanda a fost scutita de taxe de curierat!

Cu multa placere :mrgreen:

Simt ca trebuie sa aduc si eu niste multumiri mai speciale celor care au scos bordurile de la mine de pe strada si au lasat apa de ploaie sa acopere gropile in asa fel incat atunci cand ajung noaptea acasa, parcatul masinii devine un episod din celebra serie 007 James Bond. Intr-adevar, este o desfatare sa auzi cum lucreaza amortizoarele si jentile. Le multumesc din suflet si pentru ca doua zile la rand m-am trezit dis de dimineata sa prind loc la coada de la vulcanizarea cartierului. La urma urmei, somnul este un obicei nesanatos si Stimabilul Primar "care este" impreuna cu Mr. "Marmura" Videanu au grija sa nu prindem asemenea apucaturi capitaliste.

• 1 month later...

Daca nu s-a trimis inca comanda, vreau si eu Tava protectie portbagaj fara antiderapant (fabricata in Ungaria) pentru portbagaj Matiz pret: 27.00 lei.

Si cu banii, cum facem?

Joi la intalnire?

Sau undeva in oras?

Te salut si te felicit pt initiativa ta, as dori si eu urmatoarele de la dl. nicu barbu :

-buzunar usa fata - 1buc nu stiu codul dar am inteles ca merge si pe stanga si pe dreapta

-71717-78B60-000 CLIP LATERAL PRINDERE BUCLIER -2buc

-94586560 agrafa usa - 2buc

-71741-78B61-000 CLIP DR. PRINDERE BUCLIER FATA -1buc

-71731-78B61-000 CLIP STG. PRINDERE BUCLIER FATA -1buc

-77821A78B02-D00 EMBLEMA DAEWOO1-buc

-77838a78b00-d03 emblema tico sx 1buc

-83982a72b01-000 garnisaj colt usa spate stg. 1buc

-77835a78b00-d02 emblema tico radiator 1buc

telul meu 0721010191 Dan, aceste obiecte nu sunt nici prea grele nici voluminoase

• 1 month later...

As vrea opritorul de cauciuc de la usa din fata stanga - matiz, coltul din stanga jos (cum e usa deschisa). la mag din grivita nu l-am gasit.

Si clemele de prindere ale capacului de plastic care este pe spatele portbagajului (am rupt unele cand l-am scos ca sa indrept tabla).

Se poate?