laurentziu83 Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 (edited) Asaaa. S-a facut si prima intalnire pe anul asta a membrilor DaewooClub.ro din Galati. Am fost prezenti cu totii care ne-am anuntat: Moshu (fara Cielofan), George03, Sorinrec, Adostar, Gigikent si eu. Data urmatoare cred ca vom face intalnirea in alta parte, nu de alta, dar am stat si am ascultat actorii ce repetau cantarea fantomelor. Iata ceva poze [attachmen =16892:attachment] Edited June 10, 2006 by laurentziu83 Link to comment
Moshu Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Deci s-a produs prima pe anul asta. Intalnire Galati Braila. A fost super, si cred ca merita repetata. Eu am fost putin pe fuga, dar am anuntat asta din timp. Acum m-am intors de la Buzau, deci sa facem filmul. George03 a ajuns primul cum era si de asteptat. Am aparut si eu, dupa care au sosit: Sorinrec, Adostar, Laurentiu 83 si GigiKent. In plus, un domn din Ploiesti care a parcat langa noi un C4 si-si cerea mereu scuze ca ne deranjeaza. Dar intr-un final am aflat ca masina de suflet este tot un... Cielo 96, si asta cu care era acum i-o luase lui fecior-su. S-a discutat despre motoare, cutii de viteza, si s-au facut poze cu capotele sus. Din pacate, pozele le-am facut eu, cu aparatul lui Laurentiu care nu vrea sa-si arate motorul si de aia nu le-a pus pe toate . Dar un clasament de tipul "bai ce curat e al tau" tot s-a facut si cu modestie spun ca am iesit pe locul 2. Primul a fost obtinut de Sorinrec, care parca-i frate cu Ovi_jer. In timp ce depanam amintiri, in spatele nostru se petreceau vocalize baritonale (locatia e langa Teatrul Muzical). Faza zilei a fost o parcare cu spatele facuta de o tipa, intr-o masina de scoala, dintr-o bucata "la oglinda". Astfel ne-am simtit cu totii putin umiliti, dar mandri ca sunt si femei... intre femei. De altfel Laurentiu83 a fost provocat sa repete figura cu masina proprie, dar tot nu a iesit ca a fetei. Noi nu am avut curaj... Si acum cateva poze. Sosirile in ordine, pana la Laurentiu83 si incercarea de parcare reusita, dar nu ca a fetei (no offense Laurentiu): Link to comment
sorinrec Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Sunt totusi curios ce e cu arcu ala de la Laurentiu83 ).Super tare faza cu tipa aia. Link to comment
george03 Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Oops ... i s-a dezintegrat masina lui Laurentiu dupa ce am plecat eu ????? Tze pierdere dom'le ) @Moshu ... si pozele cu gagicutza ??? Ca tot ai apucat sa-i faci vreo 2-3 pana a plecat!! Link to comment
Moshu Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Deseara, ca n-au mai incaput. Eu le pun fara sa le fac "mici", ca e pacat de calitate. Si nu pot posta mai mult de 5-7 poze odata. Link to comment
Moshu Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Stai asa ca am uitat ce am promis ieri... Le pun acu'. Asta-i locul cu pricina Si aici o poza fetei din lateral din pacate Daca va uitati bine, putin in dreapta siglei se vede detectorul radar a lui Sorinrec. Link to comment
laurentziu83 Posted June 14, 2006 Author Share Posted June 14, 2006 Sunt totusi curios ce e cu arcu ala de la Laurentiu83 ).Super tare faza cu tipa aia. Care arc bre? Scuze ca n-am reusit manevra precum gagica aia, ma doare-n piston de asta. In timp ce voi ii faceati poze eu stateam la coada dupa toate babele sa cumpar de la market de haleu la ai mei. Link to comment
dreamlike Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 (edited) Salut si eu pe aceasta cale baietii de la Galati-Braila "> si felicitari pentru intalnire - la cat mai multe! Ne vedem la intalnirea esticilor si apoi la nationala (eventual). P.S. Imi place locul ales - dupa blocuri - ca baietii cu capisoane (Vasile Alexandri fie cu voi fiilor). Ati facut si-o liniuta? Edited June 14, 2006 by dreamlike Link to comment
ToPser Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 Va felicit baieti ,daca tot v-ati unit doua judete trebuia sa fiti mai multi !!! Greu doml'e .oricum inceputul e bun!!! Link to comment
Recommended Posts