Moshu Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 (edited) Bine v-am regasit. Asa cum am spus, s-au amanat multe din actiunile noastre datorita unor factori greu de controlat, ultimul fiind vremea asa ca am ramas acasa, si impreuna cu Cielofan am ajuns la 10 trecute fix la fantome. Tocmai cand credeam ca nu vine nimeni dupa atatea schimbari, iata ca apare Adostar si nu la mult timp dupa el Laurentiu83. Subiectele abordate au fost: 1. GigiKent care este plecat la Murighiol, si ne asteapta cu 5 litri de molan. Oare in cat timp va birui molanul pe Gigi sau invers? Il asteptam cu povesti pescaresti si cu pareri de rau ca nu l-am urmat. 2. Polisharea, vrajeala sau necesitate? Aici moderator a fost Laurentiu care a scos polishul din portbagaj si se pregatea sa faca o demonstratie pe masina mea. Am reusit sa-l conving ca nu este necesar inca , si oricum cunosc un profesionist care ma va ajuta la nevoie. 3. Despre spray-uri si alte solutii de facut motorul frumos, demonstrat cu motorul meu (n-a vrut nimeni sa faca poze, din invidie bineinteles!). Exact cand credeam ca fantomele nu mai apar, iata ca dupa vreo ora si ceva, se aude o voce de sex feminin care incepe vocalizele, si ne-am revenit. Toti si toate erau la locul lor... Peste vreo doua ore ne-am imprastiat, urmand sa sa ne vedem data viitoare. LLLE Mai Sorinache, de ce-ti zice tie mebru cu licurici? Edited July 2, 2006 by Moshu Link to comment
Recommended Posts