ToPser Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 Filip , la multi ani ! imi cer scuze ca nu am putut sa vin azi , dar am avut musafiri , sambata viitoare voi fii nelipsit !!! sa va arat si geamurile electrice Link to comment
mike.omega Posted July 15, 2006 Author Share Posted July 15, 2006 (edited) Woooaa! Intalnire de 6 ore pe putin! Zic 6 ore ca atat am stat eu, am lasat la Zodiac cel putin jumatate din grup in fata mult cunoscutului Nescafe Frappe si Pepsi. Avand in vedere ca am primit reclamatii ca avem cronici scurte dar poze multe, voi incerca sa descriu mai pe larg actiunea de azi. Ei bine, cand mai erau vreo 10 min pana la bataia gongului de ora 18:00 am coborat din cutia de chibrituri, denumita de unii bloc, spre fierul cu 4 roti fabricat la pitesti. Dupa ce am pus uzina producatoare de cai putere in miscare m-am indreptat spre locul faptei. Inainte de a intra in parc l-am reperat si pe Dreamlike, si apoi surpriza! era asfaltata intrarea! Incredibil ca eu franam dar nu intelegeam de ce nu intru in gropi... in fine! M Cojo era prezent la datoria cu visina coapta din dotare. Ne-am adunat multi membrii si de data asta si am sa-i insir in ordine aleatoare: Immortal +1, Methodu, Safari, Renatremo, Ovidiu, ALX, Brainiac + fratele(daca am inteles eu bine), Dreamlike-ul era si el +1, Vector, Gadele, Laurentiu(83), Sebian +1 si binenteles subsemnatul! Invitatul de onoare a fost un cutzu mic cat pumnu care isi incerca coltii prin incaltamintea cui prindea asa ca pana la urma am ajuns la concluzia ca ii trebuie sticker, pacat ca sticker-ul era mai mare ca el! muuuuuult mai mare! Avand in vedere ca astazi Dreamlike isi aniverseaza ziua de nastere(La multi ani! Sa ne traiesti! ) am fost delectati cu bere(fara alcool), pepsi(eternul pepsi!), prajiturele, fursecuri si alte cele de trebuinta unui bufet improvizat pe placa din spate ale unui matiz! Multumim pentru tratatie si speram sa-ti fie de folos cadoul In mod evident ca au inceput discutiile despre leduri, muzici, folii, motoare, aventuri la pescuit, aventuri in Africa, aventuri pe pamant sau in aer, peste tot! Dupa ora 20:00 au aparut mai vechii prieteni de asta vara, adica tantarii verzi care nu ne-au dat pace si pana la urma am fost nevoiti(de buna voie si nesiliti de nimei cu zic cei cu nuntile din vecinatate) sa ne mutam la Zodiac. De remarcat faptul ca in tot acest timp Vanatorul a ochit un fotograf profesionist(de nunti) dotat cu un 350D iar cand a aratat omul si ce obiective avea dupa el ochii Vanatorului faceau mai ceva ca giroscoapele din FZ30-ul meu! Lasa vanatorule ca ne facem noi baieti mari si ne luam si jucarii din astea. Laurentiu83 a avut cu ce se lauda! Nu stiu cum sa va spun fanilor reno dar a mai picat un motor 1.4 8v, impriciantul datator de cai putere avand un sound tipic celor diesel! Immortalu la un moment dat chiar a incurcat zgomotul care pleca din 1.4i-ul de pe Clio cu TDCI-ul de pe Fiesta brainiaca, dar propietarul nu s-a suparat, e obisnuit! Cand ne-am mutat la Zodiac am primit vizita unor reprezentati de la Nescafe Frappe care au impartit produse promotionale tuturor consumatorilor de Frappe-uri de la masa noastra, avand placerea sa invartim de "roata norocului" pt a vedea ce castigam! Multumim si mai poftiti! Discutiile la zodiac au alunecat pe panta foto, cel putin in coltul meu. Dar sunt sigur ca Vanatorul l-a informat pe Gadele ce si cum e cu service-urile de la noi din CT, mai ales Ex... stiti voi Cand am observat ca orologiul sta sa ajunga la orele 00:00 am decis ca e momentul ca eu sa ma retrag, vroiam sa scriu cronica pentru a nu mai primi reclamatii si data viitoare! Las ca vezi tu tiKalosule ce patesti daca nu esti multumit! Doresc sa multumesc pentru prezenta tuturor membrilor, in special celor din afara orasului. Ne vedem sambata viitoare, mai mari si mai frumosi. Pozele le pun maine deoarece trebuiesc prelucrate si chiar va rog(Dreamlike si Ovidiu) sa-mi trimiteti si mie pozele cu apusul de soare, sa vad cum au iesit Edited July 15, 2006 by mike.omega Link to comment
Immortal Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 (edited) Cum sa nu-mi placa, cronicare sef? Asa DA! Subscriu - superba intalnire! La multi ani pentru ziua ce tocmai s-a incheiat, eurosportistule . Asteptam ceilalti doi cronicari... LE: apropo, aniversatule - 30 puncte penalizare Juventus si NU 44! Edited July 15, 2006 by Immortal Link to comment
dreamlike Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 (edited) Intr-adevar o intalnire extrem de placuta si frumoasa. Va multumesc, pe aceasta cale, tuturor pentru participare, pentru cadou si pentru felicitari. @Immortal - data viitoare abordam curlingul, inotul si atletismul. Am auzit acum - nu au fost nici 20 nici 40 (ti-am zis ca la fotbal sunt slab - printre altele) @ Mike - sper sa-mi fie de folos cadoul dar pentru mingi, saltele si eventual buze Edited July 15, 2006 by dreamlike Link to comment
mike.omega Posted July 16, 2006 Author Share Posted July 16, 2006 Tu verifica-ti presiunea in pneuri ca ieri era cu semn de "?" Ah! si cred ca ar trebui sa precizam ca MethodRO era + 1/2, cunoscatorii stie, curiosii vor afla la urmatoare intalnire, it's growing! Album foto Link to comment
ga^dele Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 din ce in ce mai bine intalnirile data viitoare ne prezentam cu Autan...aseara in mamaia dadeau cu solutii pentru tantari pe langa lac...am avut timp sa observ in cele 30 de min de la bariere pana la cazino. cine vrea lumini cum am in masina sa intre pe www.zextar.com si sa-mi zica ce doreste...eu vreau sa mai fac comanda...daca sunt mai mult produse avem reducere...deocamdata eu si topserii o sa avem lumini... daca se prezinta Soran in cta... poate imi fac si eu bordul Link to comment
paul_marines Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 (edited) La multi ani again Filip!! Se vede ca a fost o seara de exceptie atat prin numarul participantilor, calitatea acestora si nu in ultimul rand datorita premiilor de la NessCaffe. Mi-e si lui MCojo nu ne trebuira mingii de plaja deoarece avem deja cate una sub tricou. O seara faina, condimentata de tantarii dezlantuiti precum hotelierii la banii turistilor. Noroc cu Autanul meu care ii facu se ne muste mai cu sila, insa nu cu dispret . Ne vedem next time la aceiasi locatie si poate si ora. Laurentziu83 salutari again amice si felicitari pentru efortul de a participa alaturi de noi la fericitul eveniment. Multumi si Cristinei pentru bufetul mobil pe 4 roti care be-a facut sa admiram mai de aproape Matizache-ul albastru indeosebi pe sub hayon. Edited July 16, 2006 by safari hunter Link to comment
sebian Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 (edited) Eu imi cer scuze ca am stat atit de putin...pe motive de sebianca insolata LMA inca o data, Filip, si scuze de intirzierea urarilor Edited July 16, 2006 by Sebian Link to comment
ToPser Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 V-ati cam destrabalat in lipsa Topserilor ,lasa ca vedeti voi !!! Link to comment
MethodRO Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 Mike ti-am mai zis nu e burta de la bere, este o boala de piele de care sper sa scap cat de curand. Link to comment
dreamlike Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 Bre Mike trebuie sa faci ceva cu aparatul ala ca te faci de ras, oricat ti-ai manca unghiile ) . Am facut si eu cateva poze: La urmatoarele doua intalniri nu voi mai putea participa deoarece plec la Sibiu la ai mei, dar o sa fiu cu ochii pe voi! Distractie placuta si sa ne vedem cu bine. Link to comment
paul_marines Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 Drum bun si distractie placuta !! "> Link to comment
laurentziu83 Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 Eu imi cer scuze ca am stat atit de putin...pe motive de sebianca insolata Da care erai, ca nu te-am observat? Uite niste poze cu cel mai frumos cadou. LMA inca odata Filip. Am uitat sa pozez tricoul lui Safari, cred ca o sa-mi fac si eu unul, dar cu matizul cu numerele vechi, Cliptorixul nu da bine imprimat pe tricouri. N-am putut sa stau mai mult, intrucat ma suna lumea sa vin inapoi mai repede. Poate alta data. Link to comment
mike.omega Posted July 17, 2006 Author Share Posted July 17, 2006 Bre Mike trebuie sa faci ceva cu aparatul ala ca te faci de ras, oricat ti-ai manca unghiile ) . Pozele cu apusul facute cu Canonul tau cand mi le dai? Link to comment
laurentziu83 Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 Cine cumpara matiz? $-) 'eftin. Link to comment
sebian Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 Da care erai, ca nu te-am observat? Eu am aterizat doar la zodiac, pe la 22 si ceva, si nu am stat mai mult de juma' de ora Link to comment
mike.omega Posted July 17, 2006 Author Share Posted July 17, 2006 Matiz la super oferta? Iti dau eu un nr de tel, dar e doritor de tico omu... Link to comment
laurentziu83 Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 Laurentiu nu e de vanzare! Ma gandeam ca taci chitic, poate nu-si dadea seama lumea al cui e. ) Link to comment
MCojo Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 (edited) Iti dau eu un nr de tel, dar e doritor de tico omu... E doritor si de Matiz, Mike, asa ca poti sa i-l dai linistit... Edited July 17, 2006 by MCojo Link to comment
Recommended Posts