sebian Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 Ca sa le fac concurenta Methodului si Zmeului. Eu per pedes, as usual, desi sper sa gasesc un pilot sa ma ghideze spre Polivalenta Link to comment
MethodRO Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 fftopic: NU imi faci concurenta de loc Sebiane. Dar acum ca sunt la Constanta nu pot sa mai deschid eu topic de intalalnire la Bucuresti si sa nu apar! Distractie plajuta joia aceasta! Link to comment
ticodriver Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 (edited) Hmmm, cand voiam eu sa le fur painea de la gura Zmeului si Methodului, apare "vradele" Sebian ...TRADAREEEE Si ca sa nu fiu 100%Offtopic, apar si eu in jur de 8. PS: "Cuibusor de nebunii" asta e un fel de remake al lui "Zbor de-asupra unui cuibusor de cuci"? Edited July 9, 2006 by ticodriver Link to comment
Alezz Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 Am vazut ce cuibusor de nebunii e,va bateti joc de masiniile altor membrii .Cer schimbarea titlului topicului in Intalnire 13/07/06 Sala Polivalenta ora 20:00 . Link to comment
marius_eugen Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 Subscriu Alezz ! Schimbati titlul ! P.S. A iesit super vopsirea etrierilor si a tamburilor . Multumiri eterne pentru ajutor si suport moral : Alezz , Sorina ( + copil(ot) ) , Pixel , MariD. si Leutu ! ( sper ca nu am uitat pe nimeni de la tunning-weekend ) Link to comment
Ami Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Cu parere de rau dragii mei, nu cred ca apar nici saptamana asta. Nepoteleul meu cel mare devine "barbat", face astazi 3 ani! Dar profit de ocazie sa va pup dulce pe toti: maine plec in concediu. Ne vedem probail pe 27. O sa-mi fie dor de voi! Va pupa mama! Link to comment
ticodriver Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Sa-ti traiasca nepotelu'. Ti-ai facut un obicei sa chiulesti joia Link to comment
Ami Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Ti-ai facut un obicei sa chiulesti joia : Ei, las' ca ma revansez eu cumva... )"> Link to comment
balanel Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 La sfatul unui coleg de forum, m-am hotarat sa postez aici, in speranta ca ma voi putea intalni cu cineva care are masina, sa ma duca si pe mine. Traseul meu este Soseaua Fabrica de Glucoza - Metrou Pipera - Metrou Eroii Revolutiei - Maxi-taxi Comuna 1 Decembrie. Lucrul la serviciu il termin la orele 19:30 aproximativ. Multumiri in avans eventualilor colegi care vor raspunde pozitiv la rugamintea mea. Link to comment
ileana Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Te-a sfatuit gresit colegul, sau nu ai inteles. Se muta aici. Link to comment
Leutzu Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Daca ajungi la intalnire de dus acasa te duc eu (pe la 11.30 max) - eu stau in berceni, iar un drum mic de plimbare nu imi strica. De la metrou de la eroii revolutiei poti ajunge raltiv usor; in loc sa cobori al erii revolutiei cobori la Constantin Brancoveanu si o iei prin "Oraselul Copiilor" pana ajungi la polivalenta ai de mers ~15 min. Link to comment
balanel Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Multumesc mult, Leutzu. Dar esti sigur ca ai inteles bine unde locuiesc? Pentru ca la ora aceea nu mai circula nimic care sa ma poata duce acasa. Link to comment
xenna Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Se gaseste cineva priceput in a monta suporti de numere,in seara asta?Platesc bine Link to comment
dreaQ Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Nu pot ajunge ca te ajuta dreaQ. Stii cum se zice pune-te bine cu dreaq pana treci puntea (montezi suportul)... Link to comment
Mircea Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Cat de bine platesti? Moderatorii iau dublu Sau cel putin asa ''zice unii''.. )"> Link to comment
NFS Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Nu "zice unii" . Chiar asa e! Iau dublu. Injuraturi. Link to comment
marius_eugen Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Mamaaaa , isi tuneaza Xenna razboinicul ! Aduc aparatul foto ... asa ceva este premiera la acea masina virgina in ale modificatului ! De acum ii va creste consumul si ii vor scade performantele ! Se da liber la liniute cu Xenna ca armasarul sau isi pierde "puterile" spirituale ! Link to comment
steph Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Edit: fost, stat, plecat ... foarte intuneric Link to comment
xenna Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Reusita intalnirea de azi,pacat ca m-a apucat somnul asa devreme.Mii de multmiri Sherpisorului pentru prestatie Link to comment
NFS Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 Bai, da' greu de ajuns... trebuia facuta intalnirea pe aleea care duce sus la Polivalenta... am stat vreo 20 de minute blocat pe acolo. In fine, a fost frumos. Si am aflat o groaza de lucruri noi. Link to comment
Lapona Antigel Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 Si totusi ... o masina nu este decat o masina. … exista exceptii. Dovada oarecum vie a acestui fapt este Nubira No.3 a lui insusi George, Codul lui DaVinci, al treinouaoptoptcincizero-lea, doamnelor si domnilor, care deposedat fiind de automobila proprie pentru scurt timp, cata confuzat catra dansa ca la un exemplar din scuderia Ferrari aflat la standuri in timp ce era diagnosticata de diversi temerari. … o masina fie ea si cu sofer ( in cazul de fata, aceeasi) atrage atat personaje feminine cat si masculine cu diferenta ca femeilor desi le place pe dinafara, prefera inauntru, de obicei in partea dreapta a volanului iar barbatilor le place deopotriva si pe dinafara si inauntru, oriunde ar fi acest inauntru ( recte sub capota, in portbagaj ), dar preferabil in dreptul volanului. … intr’un Matiz pe langa una bucata Alezz, doua bucati domnisoare, una bucata aeroterma si alte componente necesare functionarii mai incape INCA una bucata buton precum si 100 de dolari pentru culoarea cat se poate de rosie la asorteu cu numerele provizorii. … ce inseamna litera ‘ceea din alfabetul chinezesc de pe numitul autocolant insane? … de ce si’a incheiat conturile mariD? … daca te auto respecti nu inseamna ca esti narcisist cu conditia sa si gresesti. Link to comment
NFS Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 Auci! Nu cred c-am avut onoarea (si placerea totodata). Oricum... ma pierdeai pe drum. Gasitorului recompensa! PS. Era sa uit. Avataru'! Link to comment
Lapona Antigel Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 Auci! Nu cred c-am avut onoarea (si placerea totodata). Oricum... ma pierdeai pe drum. Gasitorului recompensa! PS. Era sa uit. Avataru'! ... errm, are u talkin' to me? Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 Gradele Celsius (Kelvin si Fahrenheit au incercat, da' n-a mers) se apucasera de inmultit in casa si chiar le reusise, in sensul ca p-afara era cam cu vreo, hai sa zic, 5-6 mai putine decit pe unde-mi relaxam neuronii greu incercati peste zi! Pasarici gurese aruncau cu note aleatoare prin imprejurimi, bucurindu-se foarte de faptul ca o perdea fumurie de nori luase locul tabloului cu care soarele ne obisnuise de ceva vreme. Vigilenta-mi statea bagata-n priza, adicatelea, vacanta fiind, stateam cu urechea ciulita si cu ochiu' aruncat pe fereastra, sa vad dusmanul cu mingea care dadea amarnic tircoale limuzinei personale. Cu o seara in urma dadusem iarasi piept cu bestia de Saint Bernard, care se furisase si ma bagase in toate boalele Pamintului. Ma pregatisem inca o data cu documente si extrase de prin "Invataturile Tolinului catre lume", volum de mare anvergura auto. Am purces la extragerea restrictorului de aer, intromisionarea de Rompetrol de 95 in rezervor si resetarea ECM-ului aferent. Orele erau inaintate si cucuvelele de la Cotroceni isi faceau rondul obisnuit prin podurile palatului si creierii locatarilor. Sa tot fi fost ceasurile spre 23:00, asa, cind incepusem sa-mi fac treaba cu o lanterna in gura, chei fixe in minutze si multa speranta in suflet ca voi scoate consum cit al lui Alezz pe vremuri, macar, si ca motorasul imi va merge precum vintul fosnind printre frunze. Cum stateam eu pe spate, bagat jumatate pe sub bord, cautind un strap de CO95 care pare-se ca nu apare pe la Eurotrei, aud un pish-pish pe-afara, ma concentrez in continuare la treaba, dau sa ies de sub bord cind ha! surpriza blanoasa de mare proportie! O catza uriasa sub forma de Saint Bernard mi se protzapeste pe genunchi si-mi baga un salut: Ham! Am evitat cu greu, cu mare greu sa nu dau drumul cu violenta a lichidului ce-l pastram pentru mai tirziu in vezica si cu si mai mare greu am evitat niste limbi cainesti bine plasate prin zona urechii stingi! Intr-un final monstrul a fost convins de stapin sa ma lase-n resetul meu, iar eu m-am dezmeticit incet dar sigur din spatiul curpins intre volan, pedale si schimbatorul de viteze. Ca sa conchid, operatiunea a mers unsa, masineta trecind de la stadiu de vibrator la cel de "oaaaa, nu se mai misca tetiera"! Ca veni iarasi ziua din saptamina cind ne facem din ce in ce mai greu loc catre Polivalenta, ca sa nu va mai zic de nenorocita de bordura de la intrare, din ce in ce mai inalta, parca, trec direct la subiect si va spun ca la ora de ajungere acolo, in parcare, asta fiind in jur de 21:00, nu aveai cum sa nu-l remarci pe Sharpe, plin de treaba, tinzind probabil la titlul de "Autocolantierul anului 2006". Minunatul si vioiul nostru coleg, baga la greu din minutele-i agere la lipituri de "daewooClub.ro" pe un Matizac rosu. Fie vorba intre noi, fratilor s-au inmultit Matizurile rosii, de parca ar fi singura culoare disponibila pe piata, cum e la frigidere albastrul sau culoarea aia a peretilor de bloc. Cind zic frigidere, nu mai trebuie sa adaug nimic, ca doar sintem pe forum auto, da? Salut pe Shenck, Satori, Guru scapat in Matizul de culoarea oului de Paste, se mindrea cu un tricou cu lupa, dotat astfel ca sa poti citi inscriptia microscopica de pe pieptu-i de alama, inscriptiune ce graia timid cam ce scria pe autocolantele muncite de Sharpe. Mai incolo, medita Nascatorul de Forum, Lucman, cu discretia-i caracteristica, da' parca-si uitase un zimbet pe fatza si nu-i statea rau deloc. Ileana, Brainiac, Zalmoxisu' la tinuta lejero, Brainiac, faceau gasca la un concurs de spart saminta-n doua linga Nubira lui Mircea pe post de suport de sticle de plastic (masina, nu Mircica), Nubira care n-a vrut cu nici un chip sa sustina si sticluta mea, lucru care ne-a facut sa ne mutam la scurt timp pe bancutele primitoare de beton. Motivul: Mircica sa-si invirta ochisorii ca bila din ruleta de cazinou, semn ca se saturase sa tot pun sticla pe portbagaj si ea s-o ia din loc catre sol. Alezzu', sub forma de patrat cu latura 1,8 (1,8 x 1,8 = 3,24 metri patrati, oameni buni, fara adaos) peste care aruncase o pereche de pantaloni fara genunchi si un cort sub forma de tricou pe care scria "Korn", era in razboi cu toata lumea pe motivul razuirii unei banale hirtii. Nici nu ne-am asezat bine linga forma de Cielo cu numar de manea, ca Alezzu si-a urcat suta si ceva de kile, masineta a gemut, da' totusi l-a ascultat si l-a dus cu totul ceva mai incolo, semn ca omu' avea intr-adevar ceva pete puse. Ceea ce am remarcat cu nebagare de seama a fost felul in care si-a botezat masineta, Insane, parca-i zicea, lucru care-l vazusem si la Leutzu, da' ala are gaz si l-am inteles. La cit consuma Tico, ce dracu-i mai trebuie bacterii? Ulterior l-am inteles si pe Alezz, numai ca la el, bacteriile se aflau in cotetul discret, dar foarte discret ascuns de prelata de masina din care-si facuse tricou. Satori baga la deschideri de portbagaj de Kalos din motive de impartiri de autocolante si suporti de numere si dadea ca se plictiseste cind s-a intimplat un lucru care le-a dat la citiva motiv de agitatiune atroce. Despre ce-a fost vorba? Un nene cuminte, imbracat in portocale de Spania, s-a urcat intr-un Chevy si a dat sa plece. Pina atunci, nu vazuse nimeni nimic, dar bursc, Sharpe avu o revelatie: ba cine-i asta, ca are Nubira III? Ha? Zalmoxis si el, mare pasionat de masini, sau ma rog, de ocupantele acestora, da' a mascat-o de data asta si a dat si el din clopotel: Ileano, cine-i asta, bre? La auzul apelativului "bre", Ileana s-a zburlit un pic precum fulgii pe gitul cocosului, da' a articulat romaneste, catre mine: Cine fu asta, ma? Luat ca din oala, ma trezesc strigind, tocmai cind omu' ne depasise: Cine esti, tata? Ha? facu omu'. Cine esti tu, tatutule, o indulcesc eu, la gindul ca se da ala jos cu vreun batator de covoare si ma incearca la carapace. Dupa privire, mi-am dat seama ca e pasnic, totusi. George, facu el. Ah, zic eu. Sare Ileana, soptindu-mi ca la examen: nu ba, pe Forum! Repet ce-mi ciripise concitadina lu' Iliescu. A venit un raspuns pe de-a dreptul ingineresc, care ne-a lasat pe toti cu ochii, de parca omu' isi daduse pantalonii jos: George{[(radical din 1588022500 +2)]/39852}+39849!!!! Da-i si rizi, mai sa cadem de pe bolovani! Rahat! Ce dracu' nick e asta frate? A facut-o intentionat, zic eu, asta se da smecher! Sharpe, cu retinele mai sa-i iasa prin dioptriile cilindrice, s-a dus la laptop si da-i si socoate. Ileana, pragmatica, isi aprinde o tigara, duce-o mina la ochi, il freaca putin (ochiul, he-he!) si-l intreaba pe Sharpe: cit ti-a dat ba? Mai ai putintica rabdare, facea Sharpe transpirat, mincindu-l la degetele sa puna un colant si pe proaspatul oprit! Stiu eu, ba, cu toate bifocalele tale, grai Ileana, e 39850, ba, las-o dracu' de scula (se referea la laptop, banuiesc)! Sharpe iesi din portbagaj cu ochii cit micii de la Cocosatu (de pre vremuri, nu de-acu') si se holba la Ilenuta. Ma pricep la barbati cu Chevy, ba, raspunse Regina la privirea pierduta-n lemne a Sharpelui. Asa era, omu' se numea George39850 si avea chiar un Chevy Nubira, frumos de altfel. Acuma, se lipisera pe linga el Satori, Mircea, Sharpe (care si baga la degresat lunete si la pregatit autocolante pentru lipici, sub privirea uluita a Numarului lui Avogadro, da stiu ca nu e asta, da' asa mi-a dat la idee, na!), Alezzu, cu verificari de termosuflante si inca multi altii. Am remarcat ca la Nubirele facute sub sigla Chevrolet, iti lasa in portbagaj si o naveta cu sticloante de apa cu bule, acuma, cine stie de cind o fi luat-o omu', ca erau decedate majoritatea. Revenind la impatimitii nostri dupa nou, Satori si Mircea au facut hop! amindoi si au sarit la deschis capote, usi, contacte etc-uri, etc-uri, toate astea sub privirea lui George+infinit, sub postura de copilas iesit cu noua tricicleta la joaca, in fata blocului. Instantaneu si pe nebagate de seama a rasarit in minutele arzatoare a Rastafarianului niste hirtiute cu scheme, performante de motor si alte alea, toate insotite de intrebari cit? de ce? unde e? cum asa? Mircea si el pe partea cealalta (dreapta, in directia de mers), il tinea pe George ocupat ca sa nu vada cam ce-i faceau baietii la masina. Zeule, am incercat, nu poti sa-i misti ambreiajul, neam, am tras de el, da' mi-era frica ca-l trag in cockpit pe Satori cu tot cu motorul de care se sudase. Pina si Zalmoxis se facea interesat si baga si el o saminta prin radioatoare. Aaa, vroiam sa zic un ochi, da'i mai scapa din gura cite-o coaja, probabil de admiratie. Dupa ce-a terminat cu autocolantul, vine Sharpe in cercul nostru si ne da vestea ce mare: ba, asta are roata dreapta spate asa "_/_", si facu el o schema ca-n teorema perpendicularei. E perpendiculara pe alelate, sa dea boala-n ea! Sharpe, zic, ba, cum te-ai uitat tu unde era volanul? A-ha, stai ba, ca la asta spatele-i ca fatza, asa e, de-aia statea asa roata, ca era legata volanul de ea, he-he, da, e buna masina, zau! Si din nou a disparut catre gasca impatimitilor. Kali, zeita de pe motor, pleca a doua zi la Sibiu si cauta de zor pe cineva pe care sa-l tina de vorba pina acolo, mocca, plus bilet de intrare la Bruckenthal, insa fara opriri de dublu "pi". Aparu si Xenna, intr-un Matizac "rosu super, draga, o suta de euro in plus" incheiat citatul, frumusel, tot E A/C, da' cu capitonaje d'alea cu buzunare si suport de boxa + butonete pentru reglaj oglinzi din interior + antena pe frunte, total 6100 euro, cu rosu inclus! Ha! Frumos! Subit, Zeul s-a inviorat si a luat-o la probe, pe masina, nu pe Xenna (ea nu necesita probe, he-he!) si s-a intors dupa un "delta te". Zeule, ridica-i ba capota, facu Ileana sugubeatza. Asta s-a executat si pac! sus cu capota masinetei. Nu, ba, nu la chestia aia rosie, he-he, da' era prea tirziu! Faza cu ambreiajul n-a mers, ca Xennutza avea cu totul habar de pedale, in ciuda suvitelor blonde atirnate rebel pe frunte. S-a carat mai incolo, la lumina, ca Sharpele fusese solicitat la colante si suporti de numere si ramasese fara infrarosu pe moment. Dupa un timp, vine Xenna dezamagita foarte, cu glas tunator: ha! A zis ca-mi pune si nu mi-a pus, fir-ar el sa fie de neserios! Noi, cu semne de intrebare deasupra tzestelor, ce sa-ti puna fata? Numere! facu ea! La noi se inmulteau semnele deasupra, da' ne infloreau si uriase zimbete sub nas. Aaaa, suporti de numere, fir-ati, facu ea, moment in care ne-am revenit din visare. Aparu si Sharpe, ba, astea e provizorii si nu iese ca alelalte, raminem boalii in "suportus captivus", he-he! Acestea fiind lamurite, s-aude Leutzu de mai incolo: Aleeeeezzz, ada ba ala de tintari (tricoul, probabil), ca ma maninca! Din fundul salii, hop si Ilenuta: Si pe mine, si pe mine! Rau fata, facu Xenna grijulie, am eu niste spray antimosquito. Nu d-ala am eu nevoie, fata, zimbi visatoare la un schimb de bujii... In caz ca v-a furat naratiunea, poate va mai amintiti de George "numar cu sot", care nu plecase nici acum! Era tot acolo cu Mircea, Satori si Sharpe, care-i explica pe larg si pe intuneric, nesesizind ca George se uita dupa mierle nu ce-i arata Sharpe la Nubira, bai, George, uite ba, offsetul la mine unde e, baga Sharpe citate, facind pointer cu aratatorul mainii stingi si-i aratindu-i ceva la roata dreapta spate. Eeeeii, la tine, offsetul e la treipipepatru fata de mediatoarea ce coboara tangenta la unghiul de fuga din curbura aripii. Vezi? Ala, saracu', a=o fi avut tot neamul de blesteme pe crestetul capului, se vedea asa cum i se umfla carcasa la creier si ies gilme prin el, ziceai ca acu'-acu' face poc! si ne improasca! Hop! apare nenea Rastafarianu' cu lanterna care l-a facut si pe Vaxxi sa-si gaseasca toba si al carei fascicul fotonic scurma in draci pe sub contraaripi si bare de protectie. Si da-i iar si intreaba-l si explica-i cum ar fi trebuit sa fie masina asta, adica, dupa ce ziceau ei si daca era facuta exact cum vroiau ei, ii spunea Kalo, ei erau fericiti, iar ala era demult acasa cu nasu'n TV, cu pisica-n brate si cu berea-n papile! A mai luat-o putin Satori la frecat, dai directie, da-i cu spatele, vruuuum-vrrruuum! Intr-un final, asta, George, baiat salon, zice: baieti, va multumesc pentru tot si hai ca plec, ca-i soacra-mea pe la mine! OK, conchid baietii, ne mai vedem! A plecat nen'tu George, da' nu inainte de a adauga: frate, ma duc si-o vind! Ma bucur ca v-am cunoscut! He-he, asa copii, cine nu-i cu noi, e sigur impotriva noastra. Georgica "X-man", sa stii tatutule, ca asta-i ritualul, nu ai fost cu nimic mai special, mie mi-a luat-o Brusli cind avea nici 1000 de kilometri, eu cu el in masina, in prag de infarct, ca vroia el sa vada daca-mi intra limitarea intr-a doua la 70! Mie mi-a intrat mai devreme!!! Ce vremuri, fratilor, ce vremuri... Am plecat pe la 22:00 si cind sa ne urcam in masineta, mi s-a impiedicat privirea de cartilajul de rechin de pe Matizul lui XXL, da' nu bag mina-n foc! Totusi, cred ca el era! Da, el era! Pacat ca era prea intuneric si Sharpe prea departe, ca sa-l pot studia mai bine! Acestea fiind povestite, inchei cu speranta ca se va putea cobori si mai bine dealul, ca parca a dat strechea-n ei si-si lasa masinile total aiurea, de nu mai poti decit sa cobori cu biciclete ChevroletClub! Si mai nutresc speranta ca ce se scrie pe-aci, nu da nastere nici la polemici zdrobitoare, nici la ranchiuna si nici la suparari! E de distractie, frati si surori, distractie! Restul e realitate pura, he-he! Numai bine va doresc si weekend placut tuturor! Link to comment
Alezz Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 … ce inseamna litera ‘ceea din alfabetul chinezesc de pe numitul autocolant insane? Ce poate sa insemne decat Insane Racers . Link to comment
Recommended Posts