Jump to content

Caut o melodie

VAXXi

Recommended Posts

Caut si eu o melodie. Se tot da pe la radio, si prin cluburi. Din cate am deslusit eu, pare a fi romaneasca, iar refrenul e ceva de genul "tanga-tanga-e, tanga-tanga-ee". Multam' :)

Ba da, ba da, e o voce de tip care canta refrenul, si dupa aia mai multe voci feminine. Nu prea sunteti de ajutor :-W nedusilor in club ... care este ! :P

Subliniez ca primul "e" de la coada e mai scurt, si al doilea e mai lung.

LOL. Nu sunt deloc de ajutor topicului pentru ca sunt cam paralel cu muzica autohtona dar este o premiera pentru mine si foarte inedita intr-adevar. Cineva cauta o melodie pe net cu ajutorul unui ... forum auto. SUPER TARE !!!

@remix: cand mergi cu masina, nu asculti muzica ? melodia asta e data destul de des pe diverse posturi de radio, dar n-am prins niciodata titlul, si m-am gandit ca poate a mai placut cuiva si a retinut cum se cheama !

raman in offtopic ca sa-i raspund initiatorului la intrebare.

cand merg cu masina am 5 casete:

1. Metallica - Black Album

2. Metallica - Load

3. Linkin Park - Meteora

4. Marilyn Manson - Lest We Forget

5. Korn - Best of vol 1 (cea mai ascultata)

Initial ascultam ceva radio dar acum nici macar nu mai ridic antena. Deci, sorry, dar chiar nu le am cu muzica romaneasca. Ce aud, mai aud si eu franturi pe ici colo dar sunt total neatent la titluri sau interpreti.

Inseamna ca o canta: ciofu, denisa, mihaela si sorin copilu' de aur, nicolae gutza si sorina, adler, mandinga, cristian rizescu, florentin, play aj (dezbraca-te sa te arda soarele =)) ),

FLY PROJECT-HAI LANGA MINE nu e asta? ca vad ca seamana cu descrierea

e destul de misto bucata :headbanger:

Edited by laurentziu83