VAXXi Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Caut si eu o melodie. Se tot da pe la radio, si prin cluburi. Din cate am deslusit eu, pare a fi romaneasca, iar refrenul e ceva de genul "tanga-tanga-e, tanga-tanga-ee". Multam' Link to comment
Lucian79 Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 fftopic: tanga banga cu talanga > nu cumva e si un cor mai multe voci ? Link to comment
Shenck Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 la cum o cinti suna a Conga ) Link to comment
VAXXi Posted September 4, 2005 Author Share Posted September 4, 2005 Ba da, ba da, e o voce de tip care canta refrenul, si dupa aia mai multe voci feminine. Nu prea sunteti de ajutor nedusilor in club ... care este ! Subliniez ca primul "e" de la coada e mai scurt, si al doilea e mai lung. Link to comment
Lucian79 Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Stiu melodia ... cred..dar nu stiu cine o canta .. refrenu e stil d-ala a la hawai ..nu ? Link to comment
VAXXi Posted September 4, 2005 Author Share Posted September 4, 2005 Exact. Ritmul general e dance/house, asa Link to comment
remix Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 LOL. Nu sunt deloc de ajutor topicului pentru ca sunt cam paralel cu muzica autohtona dar este o premiera pentru mine si foarte inedita intr-adevar. Cineva cauta o melodie pe net cu ajutorul unui ... forum auto. SUPER TARE !!! Link to comment
laurentziu83 Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 (edited) pe daciaclub e veche faza. daca mi-as putea imagina cum suna sigur mi-as da seama mai usor, ca muzica romaneasca mai ascult, prin cluburi mai merg, stiti voi de ce > , da asa nu-mi seama. Edited September 4, 2005 by laurentziu83 Link to comment
NFS Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Bai, la mine nu se aude prea bine refrenu' ala... zii mai tare! Link to comment
VAXXi Posted September 4, 2005 Author Share Posted September 4, 2005 @remix: cand mergi cu masina, nu asculti muzica ? melodia asta e data destul de des pe diverse posturi de radio, dar n-am prins niciodata titlul, si m-am gandit ca poate a mai placut cuiva si a retinut cum se cheama ! Link to comment
remix Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 raman in offtopic ca sa-i raspund initiatorului la intrebare. cand merg cu masina am 5 casete: 1. Metallica - Black Album 2. Metallica - Load 3. Linkin Park - Meteora 4. Marilyn Manson - Lest We Forget 5. Korn - Best of vol 1 (cea mai ascultata) Initial ascultam ceva radio dar acum nici macar nu mai ridic antena. Deci, sorry, dar chiar nu le am cu muzica romaneasca. Ce aud, mai aud si eu franturi pe ici colo dar sunt total neatent la titluri sau interpreti. Link to comment
micuadrian Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 melodia este cantata de Flyproject, dar nu stiu numele melodiei. Link to comment
maximus Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 FLY PROJECT - SOARELE(CLUB MIX).private me pentru a afla cum intrii in posesia ei Link to comment
laurentziu83 Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Da nici (stiti voi ce) n-o gaseste pe 3 huburi. Chiar ca e greu de gasit. Link to comment
maximus Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 incercati fara remix doar soarele.. melodia originala e chiar mai faina decat remixul .. "> Link to comment
laurentziu83 Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 (edited) Inseamna ca o canta: ciofu, denisa, mihaela si sorin copilu' de aur, nicolae gutza si sorina, adler, mandinga, cristian rizescu, florentin, play aj (dezbraca-te sa te arda soarele ), FLY PROJECT-HAI LANGA MINE nu e asta? ca vad ca seamana cu descrierea e destul de misto bucata Edited September 4, 2005 by laurentziu83 Link to comment
maximus Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Fly Project - Soarele. trimite pm daca nu o gasesti cu adresa de mail ca sa iti spun povesti nemuritoare(nicidecum ca sa iti trimit ceva ) Link to comment
NFS Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Nici eu n-am gasit-o. In schimb e una "SARE" (o gasesc la multi, sa se fi perpetuat vreo gresala de tastare? aia o fi?) Link to comment
laurentziu83 Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 ati incercat optiunea mea? ca de ce o ascult mai mult mi se pare ca e asta, e si destul de cunoscuta, ma rog, a mea nu-i mixaj, dar tot refrenul ala e. Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Incercati Fly project - raisa atunci! Link to comment
maximus Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t72595.html Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Eu sunt 90% convins ca e melodia care am scris-o mai sus! Link to comment
laurentziu83 Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Si eu am dreptate cu Fly project- Hai langa mine, dar nu-l contrazic pe Zmeu. Link to comment
Lucian79 Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Si eu am dreptate cu Fly project- Hai langa mine, dar nu-l contrazic pe Zmeu. <{POST_SNAPBACK}> Asta-i ... si o puteti lua de pe http://things4us.zoom.ro/romaneasca.html Link to comment
Recommended Posts