ASIMO Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 (edited) Dar stie cineva ce melodie este cea din spotul cu Opel Astra, acela cu mai multe masini care se zbantuie pe strazi? Si eu o caut p-aia! Si pe aia de la Opel Corsa parca... cu "C'mon"! LE: Gasite! reclama Astra : Bobby Darin - Don't Rain On My Parade. C'mon : sean paul-send it on. Edited November 28, 2006 by ASIMO Link to comment
andreis Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Mai caut si eu una .. voce feminina si refrenu e cam asa: ..'i just want to call you my bitch'. Link to comment
Mike1 Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Multumesc frumos pentru ajutor Asimo Am descarcat-o si e draguta. Link to comment
Seba Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Cine canta si cum se numeste piesa din fragmentul de jos? Mersi anticipat! 1.mp3 Link to comment
VAXXi Posted December 1, 2006 Author Share Posted December 1, 2006 Mai caut si eu una ..voce feminina si refrenu e cam asa: ..'i just want to call you my bitch'. Dave Mc Cullen - Bitch Link to comment
Vijelia Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 (edited) Help! Are cineva, in format mp3, piesa lui Eros Ramazzotti "Canzoni lontane"(cred ca acesta e titlul)? Incepe cu un backing vocals foarte misto "cuando tu...." Multumesc anticipat! Edited December 18, 2006 by Vijelia Link to comment
law Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 "Baker Street" interpretata de Cerry Rafferty o are cineva? Multumesc ! Link to comment
laurentziu83 Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Acu o downloadez. One moment please. E plin netul de ea. Gata, am adaugat-o. Link to comment
Cumnatu Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 (edited) Salut, Craciun cald, fericit si odihitor va doresc ! La multi Ani Cristi si Cristina ( me includet ) ! .. revenind, stie cineva cum se cheama melodia aia de o tot dau astia de la UTv cu clipul din desene animate ?? ceva cu ...girl dar la ora asta vad cam greu la tv, desi am diagonala de 72 Edited December 24, 2006 by Cumnatu Link to comment
NFS Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Caut melodia din noua reclama la Seat (cu Seatul ala rosu si cu emblema aia care se imprima pe painea prajita si pe oua...). Cred ca Shakira canta... Link to comment
Gica Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Da, Shakira o canta, insa nu mai stiu care dintre melodii este. Sper ca vorbim de sceeasi reclama, fiindca nu imi aduc aminte de paine prajita si oua, stiu ca parca cobora o tipa din masina si pentru cateva momente chiar mi s-a parut a fi Shakira... insa nu era. Link to comment
NFS Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Pai deh, fiecare cu ce-l doare... tu ai vazut-o pe Shakira... eu, painea prajita Deci e "Pure Intuition". Sar'na, Vijelia! Link to comment
Cumnatu Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 (edited) Cum se cheama ultimul single a lui Johnny Cash ?? - aparut acum in 2006 catre 2007 ( acela care ii are in clip pe Kid Rock, U2 si altii ) LE : am aflat ca deh.. exista gogu.ro Johnny Cash - God's Gonna Cut You Down = tare rau de tot Edited January 29, 2007 by Cumnatu Link to comment
laurentziu83 Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 (edited) Stie cineva care e ultima melodie de la funky dj's? Nu-mi vin in minte versurile, dar e la radio in perioada asta, si dupa voce si ritm ei sunt. LE: Am gasit. Funky dj's - Dimineata. Edited January 30, 2007 by laurentziu83 Link to comment
Vijelia Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Cum zice si topicu', caut si eu doua melodii... Texas/I don't want a lover si Enrique Iglesis/Escape. Multumesc anticipat! Link to comment
Vijelia Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 (edited) Si? Nu vreau sa le cumpar. Poate le are cineva. Edited January 30, 2007 by Vijelia Link to comment
Vijelia Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 (edited) Multumesc! Sunt de cumparat Vezi ca le-a avut cineva? Edited January 30, 2007 by Vijelia Link to comment
dreaQ Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Mda, si eu le am dar ma gandeam sa nu se bata cap in cap cu ceva drepturi de autor, regulamente si altele de genul. Te serveam cu placere...JOI Link to comment
Vijelia Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Nu le comercializam. Oricum, nu vin joi. "> Link to comment
dreaQ Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Am vazut un spot la cafeaua INKA. Are cineva idee despre melodia de acolo?? @vijelia: Nu conteaza asta. Drepturile de autor nu inseamna ca vinzi sau nu o melodie. Chiar daca o cumperi nu o poti pune pe net sa o descarce toti. Daca pun un kit de windows pe net gratis (fara comercializare adica) inseamna ca e OK?? Dar nu asta e discutia... Link to comment
Vijelia Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Daca are cineva Janis Joplin/Piece of my heart... poate se-ndura si de sufletelul meu care tanjeste dupa piesa respectiva... fftopic: @vijelia: ... Daca pun un kit de windows pe net gratis (fara comercializare adica) inseamna ca e OK?? Daca pui kitul ala pe undeva pe net, poate ne spui si noua... informativ... )"> LE Apreciez intentia ta de a-mi aduce cele doua piese. Link to comment
sebian Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 (edited) Conform legislatiei europene, poti lua muzica si filme de pe net dar sa nu le pastrezi mai mult de 24 de ore...doar daca vrei sa le pastrezi pe PC mai mult timp esti obligat sa le cumperi...eu parca asa stiu "> Edited January 31, 2007 by Sebian Link to comment
Recommended Posts